Звездни компромати-78 част

• 49 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
След като изгониха съпруга й Бранко през юни, шефовете на телевизията били на косъм да разпишат и заповедта за уволнение на новинарката.

В крайна сметка обаче я задържали заради “Шесторката”. Така Ани, която бе водеща на предаването миналата година, отървала кожата.

При първата метла в телевизията Бранко стана пътник. Ани обаче не подозирала, че в същия момент и на нея й се крои шапка. В крайна сметка обаче заради “Великолепната шесторка” тя била помилвана. Все още не е ясно дали след края на благотворителното шоу Ани Салич ще остане в bTV.

А в медията цари невиждан шок и ужас, както “ШОУ” вече разкри. Лют скандал разтърси bTV в късната неделна вечер на 26 септември. Виковете огласиха нюзрума около 22.30 часа, когато след късната емисия на новините започна прогнозата на времето. Най-неочаквано Христина Балинска започна да обяснява на зрителската аудитория, че на 27 септември (понеделник) над цялата страна ще вали сняг, а температурите ще са около 1 градус!!! За пълна почуда на втрещените зрители картата с облачета, капки дъжд и градусите на екрана потвърждаваше твърденията на синоптичката.

Настъпилата неподозирано зима по bTV била прекъсната от паническите крясъци на дежурния редактор на новинарската емисия, който се усетил, че някой заспал пултаджия е включил прогноза за времето вероятно от февруари, вместо да пусне записа от новините в 19.00.
На другият ден “снежният” гаф станал прекрасен претекст за следващата партида уволнени от bTV.

# 196
# 197
# 198
# 199
На мен по ми прилича на вуду кукла. Laughing

# 200
  • In The Middle Of Nowhere
Как се казва мацката от клипа на KNAS и BOYAN? Клипа се казва, "Комплименти", но тя коя е? Много ми е позната...Красива е.
Някой идея? Simple Smile

На мен тази мацка също ми е правила впечатление преди време като въртяха клипа и снощи търсих заради теб информация в нета, но на нищо не попаднах.
Слагам снимка, ако някой я познае.

# 201
  • в Tara
и аз не го понасям хулио иглесиас, но не може да му се отрече какви красиви деца има.
от първата са три- хулио хосе, енрике мигел и мария изабел

а тези са от втората му жена:

малката парис хилтън с нанси рейгън

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 12:55 от О'Хара

# 202
Aбе що не сте казали или аз не съм видяла, че Енрике целувал фенка и и пял на уше http://vbox7.com/play:48a79ec7  Shocked Баси подмокрих стола  Joy Joy

# 203
# 204
Нали някой питаше кокилите от новия клип на Камелия дали ги е правил варненския й обущар - да, той ги е правил. Днес в На кафе казаха.

# 205
  • София
Има я и на снимка с новото й гадже, но не му помня името. Обаче много ми хареса  Crazy (поне на снимката е готин).
Няма ли снимка някъде в нета?
Ако са снимали тоя дето трябва - той е приятел на гаджето ми и наистина и много готин  Grinning
RS, снимка не мога да намеря, че не му знам името. Останало ми е в главата, че се занимава с фармация, заради което майтапели Деси Зидарова, само дето не разбирам какво толкова му е смешното на този бизнес  Crazy

# 206
Като не е кисело мляко, майонеза или вафли, явно е смешно.

# 207
# 208
  • Cофия
Има я и на снимка с новото й гадже, но не му помня името. Обаче много ми хареса  Crazy (поне на снимката е готин).
Няма ли снимка някъде в нета?
Ако са снимали тоя дето трябва - той е приятел на гаджето ми и наистина и много готин  Grinning
RS, снимка не мога да намеря, че не му знам името. Останало ми е в главата, че се занимава с фармация, заради което майтапели Деси Зидарова, само дето не разбирам какво толкова му е смешното на този бизнес  Crazy

Да, за същия става дума
http://-spam082-/n/desi-zidarova-otnovo-shtastliva.27097.html
Само че, той има общо с фармацията, колкото аз с ядрена физика Wink

# 209

Общи условия

Активация на акаунт