Звездни компромати-78 част

• 49 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
# 511

Я, как така сама?  Mr. Green

А да , той е след нея. Е, не му отива.

# 512
  • София
Много неприятни,да не кажа грозни думи за Николета.
Била развалила едно семейство...то ако беше много солидно нямаше тя да е пречка да си остане такова,нали така?
И кой знае точно как стоят нещата с Валери и Алисия,какво като имали дете...не се разбират,имат проблеми,не могат да намерят консенсус - чао,всеки по пътя си.
Николета ми е приятна,изключвайки чупките,стойките,хвалбите/бизнес й го изисква,за да е все в устите на хората/ за мен е най-обикновено момиче с нейните любовни трепети /кой няма такива/ с жаждата за успех в живота,с хъса да направи нещо с живота си.
Скачала от легло на легло...ами да скача,това си е нейна работа.Имала силикон и била проста - проста,проста,но не чака мама,тати да й дадат 10 лв джобни за седмицата докато по цял ден си чати на Макбука.
Дори сега пратих рикуест за приятелство в Фб.
...
За какво да чака мама и тати Николета, то има други да й плащат. Не завиждам на родителите на Златките и Николетите, да знаеш, че детето ти за обществено ползване  Sick Като има хъс и жажда за успех да се пробва на друго поприще, не само в хоризонтално положение, то ако всички бяхме като нея, нямаше да има кой да прави хляб. Дори и модел като хората не е. Иначе е сладка. Колкото до Божинов и другите като него, въобще не ми е жал, не знам някой да излиза обогатен от такива връзки. Толкова им е акълът.

# 513
# 514
Тая беше днеска в Станция Нова, много просто парче.

# 515
# 516
  • ...край Дунава
Значи, повече няма да отварям подобни снимки...пусто ми любопитство, сега трябва да намеря някой да ми бае, че се уплаших Mr. Green
А другата до нея, оххх като видя тоя знак с пръстите, умирам от смях Joy Joy Joy. Едно време беше модерно да се снимат по тоалетните, сега май това ще е хитово hahaha

Устните на Снежина са ми много гадни.

# 517
           http://www.bnews.bg/article-16054
Тая Николета с кого е всъщност? Rolling Eyes                                                                                                                                                 

# 518

Бареков не спря да се излага. ooooh!

# 519
E, Бареков нали вече не е там..Нали води сега някакво сутрещно предаване.. ? Thinking

# 520
Какво значи не е там. Той е собственик на тези сайтове- билайф, бинюз, биспорт. И 50 предавания да води, те са негови сайтове, той управлява нещата и т.н.

# 521
Аха, ясно..Някъде бях прочела, че той вече не движел сайтовете, но явно не съм разбрала добре.

# 522

Бареков не спря да се излага. ooooh!
Аз пък не разбирам какво толкова се възмущавате и умувате с кого точно си ляга Rolling Eyes Ми то е ясно,че не си ляга само с един....момичетата като нея,както не ги бърка факта,че спят с женени мъже,така и не им пречи да си лягат с паралелно с няколко  Peace

# 523
Ти светиш ли й?
Извинявайте, чак аз се дразня, че постоянно се налага да се включвам, ама не мога да се въздържа. Blush Ти как така знаеш с кой си ляга, и с кой не, много ми е интересно. Tired На думи тука всички сте страшни, много лесно давате определения. В интерес на истината, не се сещам някога , Николета да е хващана, писано и т.н. за нея, с други мъже, освен с тия с които има връзки. И в интересн на истината всичките й връзки са били дълги досега. То бива бива, ама вече е прекалено. То било ясно. ooooh!
Написали в тъпанарският жълт сайт на Бареков поредната измислица, и айде веднага- и с двамата била.  ooooh! Спирам.....

# 524
Ти светиш ли й?
Извинявайте, чак аз се дразня, че постоянно се налага да се включвам, ама не мога да се въздържа. Blush Ти как така знаеш с кой си ляга, и с кой не, много ми е интересно. Tired На думи тука всички сте страшни, много лесно давате определения. В интерес на истината, не се сещам някога , Николета да е хващана, писано и т.н. за нея, с други мъже, освен с тия с които има връзки. И в интересн на истината всичките й връзки са били дълги досега. То бива бива, ама вече е прекалено. То било ясно. ooooh!
Написали в тъпанарският жълт сайт на Бареков поредната измислица, и айде веднага- и с двамата била.  ooooh! Спирам.....

и аз не мисля, че Николета движи с няколко едновременно. Може да чупи стойки и т.н. да я виждаме с кого ли  не, ама всъщност съм на мнението на Ава. Според мен обаче причината е друга: тя просто не е толкова сексуална. на мен изобщо ама изобщо не ми изглежда такава Simple Smile приемам я като красива кукла. Има жени, които излъчват сексуалност  и тя се проявява във всичко, което правят. Простете ми, но НЛ не е от тях  Peace и съм сигурна, че има и други на моето мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт