Звездни компромати-78 част

• 49 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз гледах едно клипче във фейсбук от снощи, доста страстно я целува фенката. А иначе имам много любим момент от концерт на U2, където Боно дърпа едно момиче от публиката, по време на  "One", лежат на сцената и в един момент са оградени от огнено сърце, той я целува много нежно, а тя се разплаква.
ЕЕЕЕ,и аз ще се разплача!Може ли да го намериш и да го покажеш,моля те!

# 106
# 107
Заповядай, само че обърках песента, With ot without u e  , sled 1:25. Бях я пуснала в темата за песните, които ни разплакват. Винаги се разплаквам на този момент.
Ако става въпрос за клипчето на Енрике, няма как да постна, че е от личен профил на приятелка, която го е снимала.

# 108
8стр., леле вие нямате спирка Grinning

# 109
  • София
Ама Енрике е целунал страстно българска фенка ли?

# 110

Дами, прощавайте че се намесвам в хубавото лафче, но някой знае ли кое е заведението от тези снимки от предната тема? Важно е Blush мерси!  bouquet

# 111
Енрике е целунал Бг фенка, да. Тя не беше много въодушевена, де. Не знам дали ще се виждацък

На второ гледане виждам, че май не я целува, а само и пее Simple Smile Целува я накрая по челото. Ама той понеже цупи устни като фолкзвезда ми се е сторило taka.

# 112
  • ...край Дунава

Лелееееее, чак на мен ми стана готино, а на момичето направо незнам newsm03

# 113
Ама Енрике е целунал страстно българска фенка ли?
Да издърпа я от публиката.

# 114
  • ...край Дунава
инфантилна, ако видеото е от личния профил на твоята приятелка и е заключен, няма как да го видим Sad...не се отваря линка.

# 115
# 116

от личен профил е,да, ама мислех че може клипът да се види Simple Smile
Май е пловдивският Bedroom.

# 117
Oх, не мога да се сетя къде, но  Диляна Попова каза в едно интервю( може и на запис да е било), че никога няма да се съблече за списание. Не осъжда дамите, които го правят, но тя сама за себе си не го приема като идея. А сега ново 20. Опитвам се да се сетя къдеее го каза( Гала, търси се....) но не мога.  Четох  и едно старо инфо, че преди година се е разделила с Георги Танев. Сега някой знае ли с кого е?

# 118
Енрика и фенката
Казвала се Ралица и била на 27.

# 119
  • In The Middle Of Nowhere
Мда пишеше в дира, че пял на фенка Hero.
Готино е, хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт