Звездни компромати-78 част

• 49 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Как се казва мацката от клипа на KNAS и BOYAN? Клипа се казва, "Комплименти", но тя коя е? Много ми е позната...Красива е.

# 121
# 122
  • София
Лелееее,Енрике я е подлудил направо!Много е нежен и секси,направо страхотен!

# 123
# 124
  • София
Лелееее,Енрике я е подлудил направо!Много е нежен и секси,направо страхотен!
И не само нея. Всички полудяха направо. Голяма еуфория беше. Наистина страхотен.

# 125
Само да ви кажа, че Енрике е най-страхотното нещо, което ми се е случвало в последно време  Heart Eyes Crazy Беше невероятно цялото това изживяване, харесвам го от много време, но за първи път съм на негов концерт и останах безмълвна, само сърцето ми биеше яко  Laughing Невероятно беше, който е бил там ще ме разбере на 100%!
Ето и малко от моите снимки, голям сладур е!

# 126
Маями , преди един пост ги пуснах Simple Smile

# 127
  • София
Еххххххх,Курникова да си в тоя живот!

# 128
Маями , преди един пост ги пуснах Simple Smile
Изтрих Wink Иначе трябваше аз да се промъкна в хотела на Енрике.Щеше да забрави на бързо Курникова   Laughing.На живо сигурно е бил още по - готин Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 21:35 от Маями

# 129
Ще го помни докато е жива  Crazy Crazy Crazy

# 130
  • София
Еххххххх,Курникова да си в тоя живот!
Уф.. били се разделили Blush

Ще го помни докато е жива  Crazy Crazy Crazy
Както и всички останали, които бяхме там. Симпатичен ми е бил, но малко лигав и сладникав. След този концерт съм му абсолютна фенка. Изклюително земен и сладък. Чаровник. Раздаде се на сцената.
Във vbox-a гледахме днес, че на всики концерти на тази песен взима момиче от публиката и и пее песента по този начин. Нещо като номер му е, част от програмата. Въпреки това преживяването беше незабравимо.  bouquet

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 21:59 от Майка Зайка

# 131
  • София
Кой каза????

# 132
Нали уж е бременна.

# 133
Аз малко късно, ама да питам Албена Денкова от Ставински ли е бременна или са се разделили? newsm78

# 134
  • ...край Дунава
Страхотен, както той, така и G-star-ките му, ще го изям барабар с тЕх Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт