Звездни компромати-78 част

• 49 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Емануела като някакъв хибрид е тук
Диляна Попова нещо са й мацнали

и двете снимки са покъртителни  Laughing sveta29  hahaha

# 241
Aбе що не сте казали или аз не съм видяла, че Енрике целувал фенка и и пял на уше http://vbox7.com/play:48a79ec7  Shocked Баси подмокрих стола  Joy Joy
и аз  Blush Blush Blush

Бре кво гледате толкова бе  newsm78 малииии първата работа като се прибера е да видя клипа  Crossing Arms, че на работа немога  Crossing Arms

# 242
Как се казва мацката от клипа на KNAS и BOYAN? Клипа се казва, "Комплименти", но тя коя е? Много ми е позната...Красива е.
Някой идея? Simple Smile

На мен тази мацка също ми е правила впечатление преди време като въртяха клипа и снощи търсих заради теб информация в нета, но на нищо не попаднах.
Слагам снимка, ако някой я познае.

Мацката се казва Петя Маринова  Peace Ето я

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 16:56 от ivss

# 243
# 244
Как се казва мацката от клипа на KNAS и BOYAN? Клипа се казва, "Комплименти", но тя коя е? Много ми е позната...Красива е.
Някой идея? Simple Smile

На мен тази мацка също ми е правила впечатление преди време като въртяха клипа и снощи търсих заради теб информация в нета, но на нищо не попаднах.
Слагам снимка, ако някой я познае.

Мацката се казва Петя Маринова  Peace Ето я

Има профил и във фейсбук...любопитство...  Blush

# 245
 Има да, беше ми неудобно да дам линк за там. Гаджето й ми е приятел от детство  Laughing

# 246
  • In The Middle Of Nowhere
Разкрихме я  Grinning
Инач е готина, харесва ми  Peace

# 247
# 248
Много съкровен клип на Сийл, явно се обожават, аз все още не мога да ги възприема обаче Rolling Eyes

# 249
# 250
Много съкровен клип на Сийл, явно се обожават, аз все още не мога да ги възприема обаче Rolling Eyes

що щото е грозен, а тя хубава ли ? Rolling Eyes

# 251
 Хайди  Crazy....Би направила всичко за да я дават по телевизията и понеже никой не и предлага нищо решила,че е страхотна идея да учавства в клипа на мъжа си. Клипът е изцяло нейна идея.  Много ми е досадна.

# 252
Нима само те са смесена двойка или пък такава с хубавец и грозник? Не казах това.

# 253
Който не я е гледал или не си спомня вече :    Сватбата на Вероника

# 254
http://-spam082-/n/purva-snimka-na-deteto-na-kristiano-ronaldo.27445.html
 Бебето на Кристиано Роналдо е много сладко. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт