Звездни компромати-78 част

• 49 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • In The Middle Of Nowhere
Попаднах на клип с участието на Елеонора от ББ. Много евтина и посредствена работа. Точно като за нея.

# 256
Нима само те са смесена двойка или пък такава с хубавец и грозник? Не казах това.

не аз просто питах  Rolling Eyesне се заяждам  Peace няма значение

# 257
В интерес на истината не знам точно  кое ме смущава, наистина няма значение, просто споделих. Peace

# 258
Кристина Агилера Пишат че е много напълняла. За мен просто изглежда като нормална добре гледана жена  Mr. Green. Но косата й е ужасна. Изглежда много по-добре с късата прическа без перхидролените букли.

# 259
# 260
Дончева никога не съм я харесвала с тези бузи като че ли е слижила топчета..................това някакви инпланти ли са? Rolling Eyes

# 261
Кристина Агилера Пишат че е много напълняла. За мен просто изглежда като нормална добре гледана жена  Mr. Green. Но косата й е ужасна. Изглежда много по-добре с късата прическа без перхидролените букли.
Най-добре изглежда (ако питате мен  Mr. Green ) в този период

# 262
Много сладуресто. Сигурно и майката е тъмна:)

# 263
Папарашки снимки на Емилия и Коко
На Емилия колко и е проскубана косата. Grinning

# 264
Нещо линка на Маями за Николета не ми се отваря  Confused Само при мен ли е така  newsm78

# 265
Много сладуресто. Сигурно и майката е тъмна:)

тези снимки се появиха в португалската преса след появата на тези на бебето newsm78

# 266
Нещо линка на Маями за Николета не ми се отваря  Confused Само при мен ли е така  newsm78

И аз не успях да го отворя Peace

# 267
# 268
# 269
Намери се БГ-жена за Матеус  Mr. Green
http://life.dir.bg/news.php?id=7178662

Общи условия

Активация на акаунт