Звездни компромати-78 част

• 49 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
# 273
  • София
За клипа на Сийл да кажа,че много ми харесва.
Аз и като двойка много ги харесвам, Красавицата и звяра Heart Eyes
Въпреки че Хайди хич не я примем за красавица. Wink
Той ми  по-симпатичен Grinning

# 274
Mомичета, моля за помощ.Търся една чанта на Louis Vuitton .Черна, лачена, през рамо отпред на ''капака'' пише Louis Vuitton и мисля, че пише също hairstyle  обаче изобщо не съм сигурна..Има някакви думи под надписа..А отвътре е с обичайните шарки..В момента съм на нож с едно момиче и ми спори, че и е оригинална, та искам сега да й наатрия носа.Моля  ви..  Praynig Praynig

# 275
# 276
Да, даже мисля, че надписите са същите..Но е черна и на самият така да го наречем капак пише Louis Vuitton. Иначе Смарти, можешш ли да ми кажеш дали има цена за тази чанта и колко струва?

# 277
# 278
Това така ли трябва да изглежда? Като чувал за отпадъци? Tired

# 279
Алетеа, много трудно мога да ти кажа така дали е истинска. Има перфектни реплики, които струват доста повече от 2000 долара.
Не се карайте за глупости Peace Hug

# 280
Да, даже мисля, че надписите са същите..Но е черна и на самият така да го наречем капак пише Louis Vuitton. Иначе Смарти, можешш ли да ми кажеш дали има цена за тази чанта и колко струва?

...и да, около 2000$ е. Всички чанти LV, които са оригинал имат етикет, който не е прикрепен към чантата, а е в отделен плик. Там има индетификационен номер, който е записан в базата данни на LV. И виж  къде е произведена, оригиналите са само френски, а добрия фейк, често е испански.

пп - тази чанта си е чист найлонов плик, ама малко по-дебел...сигурна ли си, че е това?

# 281
 Хораа, ужасни са тези чанти! Изобщо не ме кефят чантите на ЛВ, сигурно заради многобройните ментета.

# 282
Нещо подобно само, че лачено и черно.И голям надпис отпред

Иначе тези чанти дето сте показали, ми приличат по скоро на чувал за боклук.. Whistling

# 283
Нещо подобно само, че лачено и черно.И голям надпис отпред

Иначе тези чанти дето сте показали, ми приличат по скоро на чувал за боклук.. Whistling

Те са си чанти за боклук  Mr. Green Малко барнати, за да докарат 2000$  ooooh! Но това им е идеята...
Тази?

# 284
Много я харесвам Диляна Попова, но имам чувството, че нещо си е правила на гърдите или пък са ги фотошопнали - преди бяха по-малки, сега гледам по-големи. Иначе тоя Дичо е голям идиот, дето я заряза.

Общи условия

Активация на акаунт