Звездни компромати-78 част

• 49 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Само на мен ли не ми харесва Асен  newsm78

И на мен PeaceВъв клипа на Глория беше къде къде по готин Heart Eyes

# 331
# 332
  • София
ne samo Stop

# 333
Не ми харесва клипът. Черната рокля е хубава, ама защо винаги в клиповете си напоследък Мария се чекне и вдига поли???
Все по бельо. Shocked Хич, не ми се връзва , ама хич, с излъчването на пича. Той като някакъв съвременен рицар, а тя по бикини и жартиери! Сякаш ако се облече няма да е секси!
Никаква логика, абсолютно творческо безсилие.

# 334
# 335
  • In The Middle Of Nowhere
Едната е със, а другата без фотошоп  Thinking

# 336
Първата снимка е от стара фотосесия, втората е от новата Peace

# 337

Тъкмо се чудех само на мен ли не ми харесва, и ти зададе въпроса.
Не само, че не ми е харесва, а ми е и доста противен.  Rolling Eyes

# 338

Понеже не се сещам за друг неин клип по бельо, поне няколко години назад, може ли да ми ги покажеш тия всички клипове, за които казваш, че е все по бельо.  bouquet

И аз да се изкажа  Mr. Green- не ми хареса клипа,  много съм разочарована от Нанков, който уж се води за най-добрият режисьор в момента, а да допусне такова явно копиране, разочарована съм от играта на Блатечки,  айде сюжет не търся, беше ясно, че ще е имиджов, но ми е скучноват, и прекалено еротичен. Визиите й ми харесват, изглежда много добре, тялото й е супер. Но само толкова. Жалко за хубавите декори, тоалети, актьор, резултата е кофти. Макар че е по-добър от 95% от всичко друго излизащо в момента.

А относно песните, Малък дявол е казала всичко, това е причината за тях:

Цитат
До колкото знам,специално за Мария прави съсвем умишлено такива кръчмарски песни.
Не й се връзват по никакъв начин с визията и поведението,но това се продава,за това такива ги твори.
Предишните й песни бяха много приятни за слушане (поне част от тях де),но за сметка на това не се котираха в чалготеките.

За да има участия, за да е по първите места в класациите, й трябват тези песни. Защото сега е сред най-хитовите на Пайнер, а преди година и нещо издаване песни през два месеца и беше в десета глуха.
Същото е и с Андреа, песните й я направиха, да е една от най-хитовите певици, и почти да няма вечер без участие. Колкото и да ми е неприятна, факт. Mr. Green

И да не е само спам, щях да кача снимки на Глория и дъщеря й, от рожденният ден на Симона, но гледам от сайта са ги изтрили. Shocked

# 339
Е, добре, хващаш се сега за думата - по бански по-добре ли ти звучи, по гащички, шортички...
Все е с вдигната и вееща се в ръцете и рокля, няколко клипа назад се върни и ще видиш все едни и същи движения - вдигнати в ръцете поли и ги развява с характерно кълчене.

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 17:53 от Даскалица Кукундрелова

# 340
Тази девойка все повече започва да прилича на маймунски гъз.

# 341
Кой е този хибрид?  newsm78

# 342
Кой е този хибрид?  newsm78
На Катрин Вачева ми прилича, ноо не съм сигурна

# 343
Цъ, Янита от Сървайвър е.

# 344
Цъ, Янита от Сървайвър е.
ТАЗИ???
изобщо нямаше да се сетя  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт