Звездни компромати-78 част

• 49 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Някой май е на гости в Италия  Whistling

# 437
Малко спам,ама Николета наистина ли е на 23 години? newsm78

# 438
  • Видин
Що, не ти ли прилича на наш набор  Joy

# 439
  • София
Брат И на Райна голям сладур  Flutter Blush
Мда Crazy

# 440
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аууу, как се е докопала до най-страхотния италиански футболист, сега вече и аз и завидях. Макар че и Неста е поостарял вече, пак е хиляди пъти по-готин от нашите ритнитопковци.
Това всичкото за запис    Mr. Green bouquet

# 441
Гледам "Станция нова" и от всички дами,които се подвизават в това предаване,Ирина ми е най-симпатична  Heart Eyes Много я харесвам тази жена!

Константин:Няма да се карам с Емилия! http://life.dir.bg/news.php?id=7194137
И все пак...по-умният винаги отстъпва  Wink
Тази Емилия пък по-плиткоумно оправдание за отсъствието си от свътбата не можа ли да измисли  ooooh!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 16:06 от penelopi

# 442
Що, не ти ли прилича на наш набор  Joy

Ми,не Crazy
До миналия ден си мислех,че е на 27-28 години,но случайно попаднах на биографията и и ококорих ей такива очи Shocked
Верно не очаквах да е на 23 Rolling Eyes

# 443
На мен пък не са ми интересни изобщо Даниела - Вихра и не ги гледам.  Simple Smile

Някой знае ли къде мога да гледам вчерашното предаване "Горещо'' ?
Хич не ти и трябва да го гледаш, беше ОТВРАТИТЕЛНО. Направо се чудя кой дава поле за изява на подобни индивиди. За мен предаването снощи е направо подсъдимо Naughty
 bishop bishop bishop

# 444
Аууу, как се е докопала до най-страхотния италиански футболист, сега вече и аз и завидях. Макар че и Неста е поостарял вече, пак е хиляди пъти по-готин от нашите ритнитопковци.
Това всичкото за запис    Mr. Green bouquet

Под снимката е написала много сладко, че снимката е размазана, защото ръчичката й е треперила. Laughing

# 445
Хехех, и аз бих треперила, че и не само ръчичките щяха да ми се тресат, но по-интересно е, че, съдейки по каменната физиономия на Сандро, той явно не се е впечатлил толкова от покорителката на нашенски футболни сърца   Laughing

# 446
TeTinka какво толкова са давали? Rolling Eyes Или май да  не се интересувам newsm78

# 447
TeTinka какво толкова са давали? Rolling Eyes Или май да  не се интересувам newsm78
За правенето на смразяващи магии от Ходжа. Гост беше Ходжа......който на дълго и широко разказваше...... Като знам колко луди глави има, абе нямам думи.  Не е нормално по национална телевизия да се дава подобно нещо!!!

# 448
Хехех, и аз бих треперила, че и не само ръчичките щяха да ми се тресат, но по-интересно е, че, съдейки по каменната физиономия на Сандро, той явно не се е впечатлил толкова от покорителката на нашенски футболни сърца   Laughing

То остава и да се впечатли, акто си представя само колко още хора е имало, и всеки го тормози...едва ли изобщо обръща внимание кой иска снимка.

# 449
Да, след час и половина тичане след топката, надали му е до който и да било.
Иначе ми прави впечатление колко явно и демонстративно Николета подчертава връзката си с Божинов, явно няма никакво чувство за приличие. А когато неизбежно бъде зарязана ( а то ще дойде по-бързо, отколкото при Алисия, все пак няма намесено дете), сигурно ще дава пространни интервюта как я е ревнувал от проспериращата и кариера на модел в Италия и Германия. Поне сега знаем защо точно е пътувала до Ботуша, явно не е за измислените фотосесии hahaha

Общи условия

Активация на акаунт