Звездни компромати-78 част

• 49 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Ах'че, извинявай, знаеш, че не е лично,достатъчно добре се познаваме и разбираме, но с това изказване се излагаш. Не ти отива да се изразяваш така, и ти го знаеш! Преди няколко дни тука правеше забележки на друго момиче, а сега такива думички за друга жена.... Sick Sick Sick

# 467
Много често я наричат така и аз прихванах. Но то на нея си е прякор не виждам какви други думички съм написала освен псевдонима и.  Grinning

# 468

А сега колко по-различен е.... Confused Времето не щади... Преди много го харесвах.

п.п. Николета е изтрила снимката от колата, след като някакъв тяхен приятел написа нещо на Валери под нея. Laughing

# 469
# 470
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пак е хубав, но е позагубил от кукленската си прелест. Всеки остарява, за съжаление...

# 471
  • София
Не е чак толкова стар, 76 е, бих го взела  Embarassed, обаче малко съм закъсняла:

On 7 May 2007, Nesta married his fiancée, Gabriela Pagnozzi, in a civil ceremony in Milan; the religious ceremony followed on May 30, 2007. Gabriela was working for Casa Italia, the Italian national team HQ, during the 1998 World Cup. Their relationship was born when she tended to him following his injury against Austria. "I can say, I got the injury and her in France then. And the injury has gone, [but] she has stayed with me." Their daughter, Sofia, was born on October 19, 2006 and on March 20, 2008 their son Tommaso was born.

Ха, с дъщеря му имаме един и същ рожден ден  Sunglasses

Това трябва да е жена му:

http://magazine.libero.it/c/img52/fg//04/4537/2006/6/gabriella_nesta.jpg
http://esfericas.files.wordpress.com/2007/06/nestagabriela.jpg?w=450
http://nesta13.ucoz.com/_nw/1/96345.jpg

Доронин е много хубав  Heart Eyes

# 472
  • ...край Дунава
А зсъщо смятам и винаги съм смятала, че вина да се търси в другата е най-грешното нещо, а толкова много хора го правят ooooh!
Абе Авва много правилно го е написала, точно това биха били и моите думи Peace

Анджи
на
10-то Официално FACEBOOK
Парти

# 473
# 474
Не е чак толкова стар, 76 е, бих го взела  Embarassed, обаче малко съм закъсняла:

О, на годни изобщо не е, даже ми е точно по вкус. Mr. Green

Клинът на Ан Джи ми е много познат. newsm78

# 475
  • In The Middle Of Nowhere
Не беше ли Риана с подобен и после една фолкпевица - Галена май с такъв  Thinking
пп: ето, но други са шарките, явно бъркам

# 476
Авче, нали знаеш, че точно тази корица имаше по-специално значение?  Wink  Не е каква да е фотосесия на Курволета, а дългоочакваното "признание" за връзката им с Валери.
Естествено, че и той има вина не малка. Не го защитава никой. Просто другата част от тази "двойка" прекалено агресивно показва и иска да се разчуе. И колкото и да ми натяквате това, че тя отричала по интервютата, съм убедена, че не е по нейно желание и че можеше да спре всички писания по стената и. Най-малко можеше да ги цензурира като ги трие.  Това имам предвид за нейното поведение.

Абсолютно съм съгласна с написаното, но нека си се надува, няма да е за дълго и ще му омръзне.  Laughing
Имам чувство, че ще се получи като при Благой и Лияна, всяко чудо за 3 дни.

# 477
Забелязала съм, че когато се обсъжда триъгълник с две жени , семейните жени и тези с дългите връзки в повечето случаи се юрват да нападат новата жена, да я наричат с грозни думи. Глупаво е. В тази тема по същия начин. Дженифър Анистън, горката жертва, Емилия, горката, а Преслава боклук - не че Емилия не е била в същата позиция преди време, дори по неприятно, защото мъжът тогава е бил с официален брак, сега пък Николета виновна. Доста несправедливо ми се струва. Хората се променят, променят се и влеченията им. Нищо необичайно не се е случило, и последната виновна е Николета, Преслава, Анджелина и която друга се сетите.

# 478
  • София
Еми ще се похвали момичето /Николета/, нали това й е основното занимание - от легло на легло. С какво друго да изпъкне?

# 479
Доста от познатите ми във фейсбук споделят и то често детайли за връзките си, без да са известни. Кое му е необичайното, ако те наистина са заедно от месеци защо да не споделя, вие като сте влюбени в миша дупка ли се навирате?

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 18:23 от инфантилна

Общи условия

Активация на акаунт