Звездни компромати-78 част

• 49 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Бионсе и Мила са страхотни както винаги!

# 557
  • Sofia, BG
Много ми хареса роклята на М. Белучи за Мартини  Peace Дали и тя е дело на D&G  Thinking

# 558
Емилия хапва суши, след предаването на Росен Петров - като видя такива нокти, като от преди 8-9 години и ми се  Sick

# 559
Емилия хапва суши, след предаването на Росен Петров - като видя такива нокти, като от преди 8-9 години и ми се  Sick

Снощи случайно я гледах по бТВ, стори ми се, че кожата й е много лоша, но може и да е било кофти нанесен ФДТ. Тук на снимката изобщо не си личи, изглежда като момиченце.

# 560
Наистина ужасни нокти. Следя един конкурс за маникюр във фейсбук и да ви кажа, повечето нокти са такива, като дължина имам предвид. Много ми е неестетично.

# 561
  • Балчик
Не знам , как се чувстват с такъв  маникюр , и най - вече как си вършат елементарните житейски дейности  newsm78

# 562
  • София
Не знам , как се чувстват с такъв  маникюр , и най - вече как си вършат елементарните житейски дейности  newsm78

Като например да изтрие дупето на Иванчо с мокра кърпичка например... Mr. Green

# 563
Или нейното  Laughing

# 564
Той Иванчо се видя, че е в Бабин дом, майка си рядко, а баща си сигурно хич не вижда...

# 565
Той Иванчо се видя, че е в Бабин дом, майка си рядко, а баща си сигурно хич не вижда...

То това си е практика при всички фолк певици, не я изкарвайте сега лоша майка.

# 566
Наистина ужасни нокти. Следя един конкурс за маникюр във фейсбук и да ви кажа, повечето нокти са такива, като дължина имам предвид. Много ми е неестетично.

На конкурс за миникюр, наистина повечето са такива, както и в салоните мострите са на големи удължители, но това е главно, защото има нужда от по-голяма плочка предполагам, за да се правят и изпъкват произведенията по-добре.
Но в ежедневието като видя такива ми се Sick, ужасно евтино и ретро ми се вижда.
Иначе не мисля, че не може да си върши работата, напротив, върши се. Имам позната, която е с толкова дълги, само че естествени, и си гледа сама 2 годишното дете.Но ми е адски грозно.

argun от светлината е, в студиото се виждат дефектите много. Laughing Иначе гримът е същия.

# 567
  • Русе/София

ООО не е само при певиците.Има майки,които си стоят в къщи,а детето им е при бабите.

# 568

Да де, ама едно е да си дадеш детето на майната си, друго е да ти го гледат при теб, пък дали е баба или гледачка, няма значение. И аз снощи се замислих за децата - ми детето на Анелия си е в Сф, ходи на градина съм ААУ (аз два пъти в годината гледам Гала, но вижте какви важни неща научавам).

# 569
Аз като  гледам не се рисува на цялата нокътна плочка, а предимно в горната и част.част от моделите. А като видя такива нокти на сервитьорка направо ми се отяжда. Добре, че на по-хубавите места ги задължават да са с къси нокти.

Общи условия

Активация на акаунт