Коледа наближава...

• 51 427
  • 643
  •   1
Отговори
...времето за избиране на подаръци също.

Вече съм много затруднена.
Нека пак да си помагаме и обменяме идеи.  Hug

# 1
  • Пловдив
Аз съм решила тази година подаръкът на моят мъж да е типичен за Коледа,за това съм се спряла на количка с дистанционно.Обаче не каква да е ,а на бензин !Не знам тези мъже защо така си падат по тези неща но е факт!Ще я поръчвам от Германия,защото там има специализирани магазини за такива колички и можеш да си избереш модела,след това да го тунинговаш с цвят,джанти,скорости и т.н.Като я получи сигурно няма да бъде на себе си!
Иначе миналата година понеже ни беше първата Коледа заедно получи часовник.Класика!

# 2
  • София
Аууу Пате, за коледа ли се замисли вече Simple Smile

нас първо рожден ден ни предстои...а детето си има листа Simple Smile
-Зъболекарят на плей до
-Голям Томас с релси.
-Глобус
-Голям боклуджийски камион(или цистерна)

имаше и още май 1-2 неща към списъка..ама сега не се сещам...тези са наай-повтаряните желания.

на 5 години е Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 10:10 от Angel_Dust

# 3
Точно снощи започнах да правя списъци с подаръци. За детето ясно - много играчки съм харесала. Иначе идеи за големи са ми - хубав халат с качулка от памук и бамбук, органична козметика, "здравословни" тенджери, тавички и всякаква посуда, луксозно спално бельо...
armira,  на летището в Прага има магазин за колички с дистанционно. Точно минала седмица мъжът ми се сдоби и с хеликоптер.

# 4
  • Пловдив
Аз искам този Томас:
http://www.tomy.co.uk/products/thomas-at-tidmouth-sheds-set/,
но в България е на разбиващата цена от 215 лева.  Tired

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/10574

В краен случай ще се задоволя с това:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/14733

# 5
  • софия
Охххх, да се запиша тук, че и баби, стринки, лелинки питат какво да е, а аз идея нямам. Имаме и имен ден другия месец. За тогава, за сега сме избрали само това Лего . Търся и плюшен Франклин. Но само това за сега. А и една малка игра на Норис.

# 6
zvanche, това Лего подарих за р.д. на синът ми преди 2 седмици. Сега ще купувам допълнително тухлички и подложка, че тези не са достатъчни за по-масивна къща. Иначе има добър избор от аксесоари в комплекта, кутията е пълна на 1/3 от обема и има място за допълнителни тухлички.

Не съм сигурна какво ще донесе дядо Коледа този път. Клоня към някаква къща с човечета от Фишер Прайс, но нещо намалява избора от серията.

Патьо, много рано мислиш за Коледа, не сме спестили още!  Laughing

# 7
Аз трябва от сега да спестявам, декември ще сме на сухо със заплатите, от сега шефа предупреди, криза е все пак. Дъщеря ми (4г.) иначе още отсега си е казала:
1. в детската градина дядо Коледа ще донесе джип с дистанционно
2. в къщи под елхата замък с принц, принцеса и каляска с конче        ( иска го милото от половин година вече)
3. дядо Коледа щял да обиколи и бабите (естествено, че там те ще се бръкнат де), та иска още бебе с дрешки и аксесоари, количка  и столче за хранене

# 8
Октоподче, мисълта ми е да спестя, а и да избегне "намаленията" по Коледа.
особено в и-бей става чудо с тези играчки.Не можеш да нищо да се докопаш.  Laughing

# 9
Охооо,я и аз тука.... Joy

# 10
И аз се записвам в хубавата тема за идеи. Нека само да пишем и възрастта на децата си, че не всеки има линийка.  Peace

# 11
  • Пловдив
Точно снощи започнах да правя списъци с подаръци. За детето ясно - много играчки съм харесала. Иначе идеи за големи са ми - хубав халат с качулка от памук и бамбук, органична козметика, "здравословни" тенджери, тавички и всякаква посуда, луксозно спално бельо...
armira,  на летището в Прага има магазин за колички с дистанционно. Точно минала седмица мъжът ми се сдоби и с хеликоптер.
Миналата седмица бях на летището,но не съм ги видяла.Пък и мъжът ми беше с мен..

# 12
Миналата седмица бях на летището,но не съм ги видяла.Пък и мъжът ми беше с мен..
Извинявай, моя заблуда. Магазинът е в мол chodov, магазин helimodel

# 13
Хубаво е когато децата са по-големи и сами си искат, тогава със сигурност ще  използват дадената играчка.
Аз съм в чуденка голяма...кухня, бебе с гърне, количка(легло, стол за хранене, стол за кола) за кукли, тея уокъри практични ли са  Rolling Eyes , заглеждам и тея комплекти-пързалка, люлка и баск.кош, но много скъпи ми се виждат, а и не знам дали ще допаднат на малката, акумулаторна кола, на която ще се вози или така често използваните триколки и буталки...списъка е дълъг, но не знам кое наистина ще ни влезе в употреба

# 14
  • Varna
Аз съм решила тази година подаръкът на моят мъж да е типичен за Коледа,за това съм се спряла на количка с дистанционно.Обаче не каква да е ,а на бензин !Не знам тези мъже защо така си падат по тези неща но е факт!Ще я поръчвам от Германия,защото там има специализирани магазини за такива колички и можеш да си избереш модела,след това да го тунинговаш с цвят,джанти,скорости и т.н.Като я получи сигурно няма да бъде на себе си!
Иначе миналата година понеже ни беше първата Коледа заедно получи часовник.Класика!

Имаш ли сайт за тези коли ? Дай някаква насока,че много хубаво звучи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт