Лакове за нокти - тема 14

• 60 430
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ето моите два, които дойдоха днес от размяна  Laughing

Не си спомням кой пръв се сети да даде идеята за размените на лакове, но беше много дорбо хрумване  Wink

Аз, аз бях!  Laughing Всякакви лакови и шоколадови почерпки приемам в знак на вашата признателност  Joy
И в тази връзка до сега не съм разменила абсолютно нищичко   Rolling Eyes Стисната съм и дори и лаковете дето не ги нося не си ги давам

# 106
  • Belgium
Еееей, каква стисла бе  hahaha

А имаш толкова много. Аз пък много обичам да разменям  Laughing

Ето едно тортено лакче за идеята от мене  Crazy

# 107
  • Бургас
Само пускаш фитилите и чакаш почерпки, а Twisted Evil Трупай, трупай - да не се налага да си правиш като онези етажерки над спалнята скоро hahaha

# 108
  • София
Хаха, имам нужда от такава етажерка вече определено,  но със сигурност няма да е над леглото. Доста тежка се очертава да бъде и ще вземем да я съборим през някоя по-бурна нощ на главите си и комата не ни мърда  Laughing

# 109
  • Бургас
Ама пък ще сте шаренки иначе Joy hahaha

# 110
Валандин, съжалявам, но нямат твоето номерче. Имат само до 164 и то не всичките, аз ги гледах и на палитра също ги нямат. Но го поръчах де  Mr. Green Аз там съм редовен посетител и те ме познават... Laughing

Майка Зайка ходих в същият този магазин, за който ти спомена, да на 3.90 са, ти какъв цвят си купи?

Колекцията не Есенс е убийствена! Просто нямам търпение да се появи. От сега започвам да спестявам, че да си купя всичко наведнъж, че като гледам какъв интерес има, ако изобщо успея да ги намеря ще е добре...няма да търпи отлагане покупката, щоту шъ стани кат дивата серия!  Joy

# 111
като стане дума за големи колекции и веднага ми става интересно да ги видя, защото съм сигурна, че са големи и мноооого хубави

# 112
Беки, много благодаря за проверката. А можете ли да ми обясните къде са тези два магазина, да ида  и аз Hug Не знам дали ще се присъединя към всеобщото вълнение за Есенс, само магнитчето ми е интересно Simple Smile Абе, защо никой не иска моите лакове за размяна, шЪ ги хвърля накрая  Laughing

# 113
  • София
Ив, моята е голяма, но не е хубава. Само евтини лакове купувам (споменах ли по-нагоре, че съм стисната  Laughing ) Като намеря нещо подходящо, в което да ги подредя и съхранявам ще снимам. На мъжа ми още миналия месец му казах, че детето иска за рождения си ден (става на годинка) красива кутия на няколко етажа за лакове  hahaha

# 114
  • USA, Steak State
NovemberRain  Mr. Green Аз пък така се оправдавам с новите лакове. Ама наистина малкото си избира два лака и не ще да ги пусне до касата и се налага да ги купя.. добре, че поне и вкус има детето.  Laughing

# 115
NovemberRain , аз също купувам евтини лакове по простата причина, че 20лв за ОПИ примерно не ми се дават  Laughing другата е, че обичам да се лакирам през 3-4 дена и с моите лакове (предимно Мода) ми е добре Simple Smile бях решила, че 97% от тук пишещите ползват само скъпи лакове, а аз и още 2-3 влизаме в останалите 3%, но напоследък имам друго наблюдение  Thinking

# 116
  • София
Ами навремето темата се казваше "лакове О.Р.I. и други марки" и тогава и аз не смеех много да пиша защото с Опи съм се лакирала я има 4-5 пъти в живота, я не  Laughing Тогава наистина не се коментираха евтини марки, но откакто се смени заглавието тук се наводни със стиснати простакеси като нас  Laughing

# 117
  • София

От доста време точа лиги по Мууд лаковете, ама и тях ще ги отложа във времето, за съжаление  Rolling Eyes Tired

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:28 от bubanka

# 118
NovemberRain , ти пак си се лакирала 4-5 пъти, а аз само 1 при маникюрист  Laughing

Според мен по - скъпите (по - трайни) лакове са за хората, които нямат много свободно време за да се мацат постоянно. Аз също страшно много харесвам като цвят голяма част Опи-тата и другите скъпи лакове, но няма от какво да съм толкова заета и обичам да се лакирам, някой път и на 2-рия ден ми се иска да сменя цвета, но търпя  Laughing. Също качествени (да ги наречем качествени лакове не скъпи, защото прочетох много отрицателни мнения за качеството на Шанел) са нужни на професионален маникюрист, за да се върне клиентът следващия път доволен. Колкото до момичетата със свободно време и вманиачени в лакирането (визирам себе си) не мисля, че са им много нужни крайно скъпите лакове. Това си е лично мое мнение  Simple Smile

# 119
  • Belgium
Нещо против дъртите лакови аристократи ли имате  pletka

Харесвам най-вече ОПИ и Шанел, защото освен трайни при мен, са и с цветове, които нямат аналог. Имам обаче и други скъпи марки, на които не съм чак такъв фен. Имам и съвсем евтини лакове - Essence ги харесвам, както и FlorMar. Golden Rose при мен са пълен боклук - на първия ден са обелени.

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:29 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт