Лакове за нокти - тема 14

• 60 363
  • 712
  •   1
Отговори
# 210
И аз си прекъснах лаковата диета...освен този от вчера на Арт де и т.н, днес си взех един много нежен цвят на Перфект F 04- много нежно оренжево- прасковено без блясък(напоследък такива телесни цветове ми се носят Rolling Eyes) и на Голден Роуз за бързо съхнене на лака. Също така си поръчах и матиращия на Есенс...дано скоро дойде Flutter

# 211
По-назад в темата някой писа, че ползва писалката за френски маникюр като топи върха и в лакочистител и така почиства омазаното около кожичките. Така не пуска ли писалката бяло и да цапа? Иначе наистина много хитро, но ако цапа ще е проблем.
Абе имаше май лакочистител писалка /май коректор за лак се водеше/, ама хич не си спомням  повече подробности.
Ставаше въпрос за МОЛИВ за френски маникюр, а не за онази писалка Peace А лакочистителят-писалка не може да ми оформи овала на лака така както искам, а аз търся точно това тъй като кожичките не си ги цапам обикновено и само овала искам да си правя идеален, ама тц - засега карам така Mr. Green Трябва да пробвам с някой молив дали ще ми се получи номера Crazy
Да де и аз кожичките отстрани не си ги цапам и търся нещо, с което са си чистя точно овала на нокътя от лака. Ето така искам да ми е:

http://img201.imageshack.us/f/opidsextravagance.jpg/

обикновено нанасям лака много близо до самите кожички горе и искам нещо, с което да ги чистя и да не развалям лака същевременно.

А това с капачката на молива на Essence, което NovembeRrain е направила избщо не го разбрах Rolling Eyes  Тя нали е пластмасова и си мисля, че като я натопиш в лакочистителя ще капе върху ноктите.
Абе май ще си ходя с омазани кожички и несъвършен овал, видяло се е то Laughing  

# 212
  • Бургас
а уж бях отишла за котешка храна  Embarassed
Ама друго си е да кажеш "Мац-пис-пис" и да подадеш купичката с храна с небрежен жест, така че да се вижда готски маникюр Crazy

И аз съм на лакова диетка и поне от 2-3 седмици май не съм си купувала лакове bowuu Иска ми се поне да по един път да си пробвам останалите, дето отлежават Laughing

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:53 от bubanka

# 213
Rainboww_, да, Wet'n'Wild продават в Kenvelo, точно оттам си купих топ лака. И лаковете наистина винаги изглеждат кофти, цветовете също са скучни - поне тези, които внасят тук

Не мога да се съглася  Simple Smile Един от любимите ми лакове :

# 214
  • София
Уфф, и аз съм в драма за топ лаковете. Ползвах Перфект Нано Топ, съхне доста бързо, нанася се лесно, но лака не ми е по издръжлив от друг път......след което си купих Мейбълин Салон Протект енд Фикс....и т.н, не е моят топ лак и това, не ми е достатъчно гланцов, дори напротив...много ми е странен и при мен не съхнеше бързо, след което си купих Импала / преди 3 дни/, лакирах се в 5 някъде и още лака поддава при натиск  Mr. Green смисъл, че е далеч от запечатаният и изсъхнал бързо лак който искам да имам  newsm78 Вече незнам, на ръба съм да поръчам Сеш.....вече няма угодия  Mr. Green От всички изброени Перфект най ми допадна.  Peace

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:53 от bubanka

# 215
Благодаря ви момичета!  Hug

TheBlackWidow и аз дълго се чудех с какво да запълня сивото изобщо и затова плеснах тези точки, щоту аз повече и да искам не мога да сътворя и реших с това да спра, за да се наложи прелакиране hahaha

За четката на топ лака, която ми се оцветява ми се ще да ви разкажа - ами аз не я почистих, върнах си обратно в шишенцето и гледам вече не е оцветена. Явно цвета си е попаднал или се е разтворил в топ-а. Това не ме притеснява, защото този топ който днес точно използвах е на ГР от парижката серия, който дори изобщо не купих с това предназначение, а за опити франкенполиш Mr. Green Факт е обаче, че няма и следа от синия цвят по четката.  Whistling

# 216
  • София
Valandin, не казвам, че няма и хубави, просто като се загледаш в стелажа, цялостното впечатление е за бледи и бозави цветове. А в интернет има прекрасни снимки на яркозелени, сини, червени, лилави и какви ли не други шаренийки Crazy Освен това последния път всички се бяха утаили, отгоре имаха един жълтеникаво-прозрачен слой Rolling Eyes Явно никой не беше посягал дори да ги погледне отблизо, че да ги поразклати малко Laughing

# 217
Аз най-редовно връщам оцветена четчица на топа и нямам проблеми, не го мисли, Беки. С изключително удоволствие си почистих омазаните кожички с клечка за уши, то било много удобно така Mr. Green

Аква, съгласна съм с всичко, особено частта за утаяването  Sick

# 218
аз пък съм много доволна от 3 в 1 на Перфект. Ползвам го и за основа, и за топ - ами повече ми издържа лака, а мия чинии, чистя и какво ли не още Wink

# 219
  • Варна
Да се включа и аз най-после с нещо  Simple Smile До днес бях ето така: http://media.snimka.bg/7307/020868986.jpg. Извинявам се за вида на ноктите си, но тук вече лакът ми е на 7 дена  Embarassed
А сега вече съм с този бонбон, най-после му дойде времето: http://media.snimka.bg/7307/020869005.jpg; http://media.snimka.bg/7307/020869023.jpg. Зеленото никога не е бил моят цвят, но откакто съм се лакирала не мога да спра да му се радвам. Не можах да уловя цвета му много добре, като че ли е една идея по-тъмен  Peace

А за топ, аз ползвам вече втора опаковка на Пърфект - Нано топ, изключително доволна съм. А за база 3 в 1 - също нямам оплаквания  Peace

# 220
Вдъхновена от снимката на Джесика Алба, ето какво сътворих.  Mr. Green

И аз съм в лакова криза (както някой беше писал), от седмици не мога да си харесам нищо.  Laughing Laughing

# 221
Е..аси, аз тъкмо да се запиша,щото нещо много пропуснах, и к’во да видя!Но пък да се похваля имам си три лака, и евтини и скъпи! Ама снимка, някой друг път!
Аддри, ти ментиш  друже мой, имаш размяна! Само напомням! Wink
А, да , и аз се сдобих с една база и един топ на Перфект! Аз обаче не съм критерий за издръжливост,на мен всякакви лакове ми стоят,точно по 1 ден! Но хареса ли ми нещо имам ли пари,не ме вълнува дали 2 или 20 лв.Взимам го! Да не мине без мен в кюпа и аз да си кажа!

# 222
  • In The Middle Of Nowhere
b^s , това представлява матирания

а това велурения. Във велурения има брокат Simple Smile
  Peace

Ох, първия ми изглежда както когато боядисвах лятото стени и си бях омазала ноктите с латекс. Не ми харесва хич, да не се обиждат почитателките. Синичкия е друга работа.
Понеже гледам има подхваната тема за топове, аз ползвам топ на Есенс в момента и даже не мога да повявам, че съм доволна.
А в нашето село като няма опи и орли аз какво д а кажа  Crazy И да искам няма  Crazy
Вярно, че има нет, ама друго си е да си е око да види ръка да пипне и щеш не щеш ще извадиш заветните 20 лв за цвят, който жадуваш. 40 виж няма да дам.

dollface, харесвам ми цветовата комбинация. Ако още е актуално и аз така съм решила да се изтипосам в скоро време. Дано не отмине модата само  Laughing

# 223
  • София
Аддри, ти ментиш  друже мой, имаш размяна! Само напомням! Wink

Хахах, вярно  Mr. Green Това ми беше първата и последна размяна, но определено безкрайно успешна  Heart Eyes

# 224
  • София
Ооо, mariel444e, казвай веднага коя е тази зелена красота Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт