Лакове за нокти - тема 14

• 60 231
  • 712
  •   1
Отговори
# 330
намерих моето червено - истинско, прекрасно, коледно червено! съвсем случайно, вчера ровчих в една кошничка с дребосък за по лев-два от типа на ГР и попаднах на бебе Нейлфинити Ред Пешън 549 - няма нито лилавеещи, нито оранжавеещи, нито кафенеещи нюанси в него  Party
http://1.bp.blogspot.com/_bUlsEBbV52w/TEM05JUr8YI/AAAAAAAAAr4/QD … E/s1600/nail6.jpg

# 331
          Страхотни цветове на Пупа! В студентските си години, съм се лакирала с едно много красиво червено от тази марка, и трайността им беше много добра тогава. Имате ли предложения за онлайн магазини с Пупа?

# 332
Доказателство, че темата води до пристрастяване-за поне втори път сънувам лакове. Тоя път сънувах новите Ревлончета, даже към тях май имаше син дубликат на Ski Teal We Drop,ха сега остава и наистина да пуснат такъв.  Laughing

А защо не пускате анкетка към темата, на мен лично ми хареса тази идея в миналата тема
Ще има анкети. Hug
Много ми харесват лаковете на Пупа.

# 333
# 334
Доказателство, че темата води до пристрастяване-за поне втори път сънувам лакове. Тоя път сънувах новите Ревлончета, даже към тях май имаше син дубликат на Ski Teal We Drop,ха сега остава и наистина да пуснат такъв.  Laughing

А защо не пускате анкетка към темата, на мен лично ми хареса тази идея в миналата тема
Ще има анкети. Hug

Денси, отивам натам сега. Да взема ли нещо или искаш да изпиташ удоволствието да ги видиш наживо и да ги ``пипнеш``  Laughing

# 335

Ще има анкети. Hug
Денси, отивам натам сега. Да взема ли нещо или искаш да изпиташ удоволствието да ги видиш наживо и да ги ``пипнеш``  Laughing
Много ти благодаря. Heart Eyes Hug
Не аз казах на майка да мине да ми вземе зеления. Те всъщност в кой Блик са? Ти в кой ще ходиш?

# 336
Да пишете после реални ли са цветовете от снимките.

# 337
Всичко ще напиша, само да ги има. Ако ги има ще купя поне един и довечера-снимки  Crazy

# 338
Олелеле и аз ги искам тези Пупа....мале мале май накрая няма да запиша магистратура, заради тези лакове...парите главоломно спадат  Mr. Green Embarassed.
Моля ви кажете ми къде се намира този магазин?

# 339
Зарежи лаковете и тичай бързо да инвестираш в магистратурата. Grinning
 Блик има на Витошка и на още няколко други места в София, но тях не ги знам добре като точно местоположение.

# 340
Зарежи лаковете и тичай бързо да инвестираш в магистратурата. Grinning

Да  Peace

Много съм доволна от трайността на Арт де лотрек, определено ще забърша още някои от тази марка. 

# 341
  • Бургас
Нови цветове идат и от Ейвън (що ли ми изглеждат познато Whistling)

# 342
Ооо, последният е страхотен. yes Страшно обичам такива лакове, с интрига.

Хм, сега разбрах, че съм си харесала Ан /Болейн/ Laughing; нищо чудно, винаги ми е била най на сърце от върволицата. И на нокти е хубав:

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 11:30 от Аризона

# 343
И на мен страшно ми харесва зеленият и розовеникавия на Пупа.
Ако някоя добра душа се смили над мен и ми ги закупи от София....мога и предварително да пратя парите...)

# 344
За съжаление ги няма в Бликовете в центъра тези лакове на Пупа или са били по една бройка и веднага са свършили. Пампита, ти къде ги видя в Младост ли?

Общи условия

Активация на акаунт