Лакове за нокти - тема 14

• 60 398
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нещо против дъртите лакови аристократи ли имате  pletka

Ако не слушате ще ви спретнем някой ден една буржоазна революция и ще видите вий - всички Опита на гилотината  Laughing Аз веднага самоотвержено се кандидатирам за длъжността палач - опи-изпразнител....ууупс... -обезглавител  hahaha

# 121
  • Belgium
Ти си ги мрази ОПИтата, ама ни остави да си ги ползваме  Whistling

# 122
  • София

Толкова ги мразя, че всичките бих ги наказала със заточение на моите нокти  Crazy Mr. Green

# 123
Момичета,пропуснала съм тема и половина,но все пак идвам да се похваля с придобивките от пътуването ми до Лондон-най-страхотния град на света-
Ето:

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:30 от bubanka

# 124
дали има някой тук който да ги мрази, ако има такъв да ми ги даде на мен не е проблем  hahaha

# 125
  • София
Stardust*, честито! Много са ти хубави лаковете на Римел, кога ли и тук ще ги внесат?

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:31 от bubanka

# 126
Аз днес се сдобих с още едно лакче Есенс. ) Розовичко. )

За евтините и скъпи лакове, имам ОПИ и при мен е трайно също толкова, колкото и всеки друг лак. За цветовете спор няма, имат огроооомен избор и просто се побъркваш да ги гледаш.
Голдън Роуз, Флор Мар и др. подобни не съм си купувала, просто защото нито един цвят не ми харесва, не знам защо. Горе-долу се движа в ценови диапазон 4-15.20лв.

# 127
Аз тръпна за мига, в който ще си купя първото Опи/Orly/China glaze. Ама пусто като не знам кой цвят най -заслужава да е първи...Май ще е Cosmic girl на Орли, но пък съм толкова зле с лакирането, че само хабя хубавия лак. Да се похваля, че вчера получих комплимент за зеления си маникюр Crazy

# 128
Вмъквам се в новата тема с един холограм, който имам отдавна, но все нещо не мога да дооценя като цвят; сякаш ми е неутрален един такъв, не е достатъчно ескпресивен за вкуса ми; което, гледам, не ми е попречило да преполовя шишето... Rolling Eyes

http://img818.imageshack.us/img818/6264/astralromance.jpg

И аз го имам този лак и го намирам за безличен и безхарактерен някак. При мен бутилчето си е почти пълно.

# 129
  • София
Отдавна съм на мнение, че цената не е определяща за качеството и красотата на лака, основа и топ обаче, не бих си купила, ако не съм поне на 90% убедена че са качествени, поради тази причина се ориентирам към по-скъпите марки.

Харесвам лаковете на Есенс, Перфект, Римел... Голдън Роуз и Катрин Арли не знам защо, но не ми е приятно да купувам, не го и правя... естествено като виден потребител на темата имам черния холограм на Катрин Арли и няколко Скейл Ефекта на Голдън Роуз  Mr. Green

Една тема си е екстра, макар и с много спам и хиляди страници  Laughing

# 130
  • Бургас
Цитат
Една тема си е екстра, макар и с много спам и хиляди страници
Тя затова си ни е уютничка Mr. Green Иначе и аз съм от стислите (не, че ако нямам възможност няма да се сдобия с повечко "по-маркови" нещица де), но пък като ми хареса цвят и покривност, и ми държи 4-5 дена - какво ми пука колко струва Twisted Evil Виж топът и основата са наистина важно нещо и поне от топа не пестя и аз Peace

# 131
За тези, които ги интересуваше, лакът на Перфект е номер 122 

# 132
Леле, кога ги изписахте тези страници. Ей сега ще ви прочета да ви наваксам, а сега ще попитам още нещо за маслото на Икаров за заздравяване но нокти. Колко често се ползав или няма ограничение? И може ли повече от 20 минути да се седи с него, евентуално за по-голям ефект? Аз ползвам сега бадемово масло на същата фирам и си стоя с него по-колкото искам, но то не е за нокти де. И след колко време ще се забележи ефект?
Аз сега си отразях ноктите страшно късо, не помня откога не съм била с толкова къси нокти (не че попринцип са много дълги де). И сега ще карам известно време на заздравители и всякакви заздравяващи неща, и ще гледам да се лакирам по-рядко.

# 133
  • София
Аз си купувам евтини лакове- КА, Флормар, Голдън Роуз, Мода, Дивайн, Арт де Лотрек и едни на Изабела Дюпонд(май така беше) всички са под 5лв...с ОПИ съм лакирана като ходя на маникюр, което се случва веднъж в месеца преди защото бях с гел,сега защото не мога сама да си оформя добре ноктите, изтрайвам десетина дни  с лака, който ме е лакирала маникюристката и то защото ноктите израстват, а и ми писва, иначе лака е непокътнат.
С евтините и без топ като си се лакирам сама ми държат по седмица. Отдолу слагам регенерираща база на Перфект.
В това отношение явно съм късметлийка. И чинии мия и си чистя, ръкавици не ползвам.

Гледам, че обсъждате маслото на Икаров, аз го ползвам за омекотяване на кожички Mr. Green , купих го уж да си заздравя ноктите, но нямам нерви да седя без лак.
Обаче вече ми е на свършване и се чудя какво масло да си взема за омекотяване Thinking, ще ми се да е нещо с наистина такова предназначение. Laughing

# 134
Да се запиша в темата на 10-та страница Crazy с цвят собствено произведение.

но реалният цвят е по-скоро този, обаче не можах да докарам по-ясна снимка, на която да личи

Общи условия

Активация на акаунт