Лакове за нокти - тема 14

• 60 352
  • 712
  •   1
Отговори
# 180
Продължавам да си тъпча на едно място и да попитам за трети път ( Embarassed ) какъв топ лак ще ми препоръчате. Трябва ми предимно за блясък. Препоръчахте ми 2-3, но някои от вас ги оплюха и ме объркахте много... помощ..?  Praynig
Мисля, че аз ти казах дза топ лака на Перфект, който не ми допадна, но си спомням, че досат блясък придаваше. Ако има някой доволни, може да го пробваш.

сега ще попитам още нещо за маслото на Икаров за заздравяване но нокти. Колко често се ползав или няма ограничение? И може ли повече от 20 минути да се седи с него, евентуално за по-голям ефект? Аз ползвам сега бадемово масло на същата фирам и си стоя с него по-колкото искам, но то не е за нокти де. И след колко време ще се забележи ефект?

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:46 от bubanka

# 181
А когато слагате топ лак върху тъмен лак, оцветява ли ви се четката?  Tired Аз току що посиних един топ...

# 182
  • София
Продължавам да си тъпча на едно място и да попитам за трети път ( Embarassed ) какъв топ лак ще ми препоръчате. Трябва ми предимно за блясък. Препоръчахте ми 2-3, но някои от вас ги оплюха и ме объркахте много... помощ..?  Praynig

Аз съм ползвала няколко топа до сега, но най-доволна съм от един на Лореал (вече не помня какво пишеше на него  Embarassed ) и в моментта от "Мейбълин Салон маникюр". Съхне страшно бързо, много е течен и се нанася лесно, има хубав блясък и определено увеличава трайността на повечето ми лакове  Flutter
От по-евтините съм пробвала Перфект, но ми ставаше на балончета

Топа на Есенс ми се оцветяваше така от други лакове. Мейбълин досега не е.

# 183
А когато слагате топ лак върху тъмен лак, оцветява ли ви се четката?
От червени лакове обикновено се оцветява леко, но я избърсвам преди пак да я топна в лака, защото ще се развали целия така.

# 184
Вижте на мен пък как ми се напука едни лак за рисуване на Perfect... Rolling Eyes
http://storage3.album.bg/ddc/02102010084_6924c_25352228.jpg
На някой да му се е получавало подобно нещо?

# 185
Мерси на всички изразили мнение  Hug
Този на Бижу ме заинтригува най - много. Това ли е той и съхне ли бързо (нормално)?

# 186
  • София
Аз съм доволна от този топ на Wet'n'Wild ---> . Струва 6 лв, за втори път си го купувам. Със сигурност има по-силен блясък от този на Essence, който също ползвам в момента и съжалявам, че си взех, но ще го изразходвам, не обичам да хвърлям ---> .
Много съм любопитна да пробвам и този на Impala.  Може ли да подшушнете за някое магазинче в центъра или около Плиска, където се продава?

# 187
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
и аз бях чела за въпросния топ лак със стъклен ефект на импала но тук във варна никъде не съм го среала ако някой може да ми помогне със откриването ще съм много благодарна

# 188
Този на Бижу ме заинтригува най - много. Това ли е той и съхне ли бързо (нормално)?
Точно този е! Peace Мисля, че всички Impala съхнат бързо. Имам остатък и от предишен някакъв, и той съхнеше бързо, но не помня какъв точно топ беше.

# 189
Бижу,   bouquet Hug .  А друго се сетих да не е труден за намиране, защото ще изпратя приятеля ми да го купи по причина, че не съм от София, а имам път на там чак след месец  Crossing Arms...
Aquamarine , благодаря за мнението Simple Smile. Добре, че не си взех Есенс, защото се бях засилила към него.

# 190
Ами тук(Сф) не е труден за намиране. Аз го намерих в първия магазин, но път той е в квартала и е много добре зареден.

# 191
пропуснах да питам за цената, защото го намерих за 2,50 в онлайн магазин и се усъмних да е толкова евтин  newsm78

# 192
Аз имам това, споменавала съм и преди,

но го ползвам като основа, топ не слагам. В този смисъл съм доволна.

Обаче ми се ще да пробвам и друг продукт, така че пак си повтарям молбата - препоръчайте ми основа до около 5-6лв. И изсушител търся, ама да не ставам нахална  Laughing

ПС: iiv_05, точната цена не помня, но със сигурност е евтин.

# 193
  • Стара Загора
Аз съм ги виждала по 1,50 лв.

# 194
BlackHoleSun, със сигурност не си по - нахална от мен, спокойно  Laughing
можете ли да ме просветлите какво значи нано керамичен топ лак  Embarassed
http://www.nisea-bg.com/images/items/5659.jpg

Общи условия

Активация на акаунт