Лакове за нокти - тема 14

• 60 332
  • 712
  •   1
Отговори
# 225
аз пък съм много доволна от 3 в 1 на Перфект. Ползвам го и за основа, и за топ - ами повече ми издържа лака, а мия чинии, чистя и какво ли не още Wink

Здравейте, много Ви чета темичката, защото и аз съм маняк на тема лак имам над 150 бройки.Не питайте как ги съхранявам.Ползвам ги интензивно и от поне 10г.съм винаги с лак. Естествено по едно време ноктите ми бяха придобили странен цвят и не можех да ползвам много светли тонове,/падам си по светли хамалеонси/, защото си личеше жълтеникавият оттенък и под лака.Тогава открих 3 в 1 на Перфект и на Avon  peeling and brittlenes solver. И двата ги ползвам като база и топ и издържам по цяла седмица с един лак. Ноктите ми растат бързо и са здрави , а цветът им е много близък до здравословно розовото. Simple Smile

# 226
Аква, според мариелчето е с любимия на всички нас All access на есънс Simple Smile Аз обаче се интересувам от цветовете на първия маникюр и двата ме грабнаха много. И не можах да разбера за какво точно се извини, ноктите ти бяха перфектни, какъв седми ден, какви пет лева  Hug

# 227
  • София
Аква, според мариелчето е с любимия на всички нас All access на есънс Simple Smile
Странно, ако е с него, защото аз го имам и съм се лакирала дори - беше по-тъмен newsm78

# 228
  • Варна
Ооо, mariel444e, казвай веднага коя е тази зелена красота Heart Eyes
Ето го: http://media.snimka.bg/6685/019625571.jpg - Пърфект 73.
Ското мисля да се сдобия и с 74  Heart Eyes

# 229
  • София
Ското мисля да се сдобия и с 74  Heart Eyes
Хаха, значи това е същият лак, който си купих онзи ден Laughing А 74 какъв е? Аз загледах един прекрасен тюркоазен Perfect (дори тези дни някой беше показал снимки с него), но понеже имам два подобни, се спрях от покупка.

# 230
  • Варна
All access  е по-зелен май, както споменах и преди - като цвета на конската муха.
Аз го имам, който го иска да свирка  Wink

# 231
  • Варна
Ското мисля да се сдобия и с 74  Heart Eyes
Хаха, значи това е същият лак, който си купих онзи ден Laughing А 74 какъв е? Аз загледах един прекрасен тюркоазен Perfect (дори тези дни някой беше показал снимки с него), но понеже имам два подобни, се спрях от покупка.
74 е синият  Grinning Аз тази прелест съм я вземала преди около 2-3 месеца сигурно и все й се чудех, а сега не мога да се нарадвам. И аз видях този тюркоазения публикуван тук, но не разбрах кой номер е, ако някой знае да каже, че цяло лято търсех нещо подобно  Praynig

Valandin, благодаря  Hug
Лилавият лак е Umbrella - U-48, а розовият -Seventeen 255 (един от любимите ми цветове). Тези Umbrella, май не могат да се разберат с моите нокти, това е вторият от тази марка и все ми стават балончета. Но пък имат страхотни цветове  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:18 от mariel444e

# 232
Прекъснах лаковата диета с един керамичен ГР-тъмно лилав, ще го снимам като се лакирам. Сега обаче слагам черния КА, че довечера съм на рок бар  Laughing

И аз я прекъснах, диети очевидно не мога да пазя Mr. Green От същата серия се заимах с винено червен (номерът е 134), дано си струва дори и малкото пари, че съм скептична към евтините червени лакове, но все пак ми хвана окото и реших да му дам шанс. Снимки тези дни за почитателите на по-тънките марки Laughing

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 23:12 от Шехина

# 233

Да се разпиша и аз с два лака.  Grinning

Това на снимката вдясно го взех, с цел да премахна кожичките, които остават по ноктите ми, но не съм наясно как точно става това. Не е мазно, като желе е.  Някой ползвал ли го е?  Rolling Eyes

# 234
днес пробвах доста лакове, малко впечатления:
Мат Меджик на Чайна Глейз и Матиращият заздравител на Перфект: не вършат една и съща работа, за съвсем различни неща са колкото и да ми се иска да са заменими; Перфектът е да се сложи без основа, за да придаде естествен вид на ноктите; за матиращ топ изобщо не става - доста изсветлява лака и ефектът не е добър и като цвят, и като матиране; Чайна глейз седи много зле без нищо цветно отдолу, но върху цвят е убийствен! освен това и лака с него изсъхва доста по-бързо от лака на нокът без него
Римел Ликра Про Ruby Me (319) - цветът на нокти изобщо не ми допадна, макар че в бутилката ми хареса; четката обаче е чудесна  Party
на Катерин Арли сравнявах 197 и 221 - в бутилките са сходни, но на на нокти имат разлика в ефекта /нюансът е един и същ/ - 221 е перлен, а 197 е с фини частички - и двата ми харесват много! минах ги и матиращия топ - особено 197 стана много сполучлив; матиращият топ го сложих и върху 805 /холограмно черно/ и 924 /черно със сребристи частички/ - не ми харесаха достатъчно; матовата Мода, която 'облагородих' до велурена с ноу-хау-то на Над_Таб много повече ми допада - има повече плътност и дълбочина в него; накрая сложих мата и върху много любимото ми 09 Голдън Роуз /холограмно бяло - редактирам: не холограмно, а хамелеонско/ - стана невероятно!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 08:46 от bubanka

# 235
  • У дома !
Има ли доволни от лаковете на МаС?Тази вечер си купих Nightfall и дано да е траен.Графитен е.По принцип мислих да си взема на опи нещо,дано не съжалявам и да е достатъчно траен.....като ме лакират ще пусна снимка следващата седмица:http://www.maccosmetics.com/product/shaded/170/641/Nail-Lacquer/index.tmpl

# 236
  • София
bubanka или nad_tab, може ли кракто резюме на процедурата по превръщане на матов лак във велурен? Praynig

# 237
# 238
  • София
Благодаря много!

Показвам и нещо, за което отдавна си мисля, а преди малко съвсем случайно мернах --->

Струва ми се готино - двете ръце в близки или добре съчетаващи се нюанси. На всичкото отгоре имам два лака, подобни на точно тези от снимката, и като нищо го осъществя в скоро време Mr. Green

# 239
За лаковете в Кенвело, винаги когято мина покрай тях са утаени всичките, а и на мен цветовете са ми скучни, най-обикноветни, навсякъде могат да се намерят. Но сега погледнах няколко снимки в интерент и наисниа има досат по-хубави ветове. Изборът тук явон е досат малък.

mariel444e, маникюрът ти е просто перфектен, за какво се извиняваш. На мен след 6 часа не ми изглежда така, ти след 7 дена..  Simple Smile

dollface, страхотно се е получило при теб. Мисля и аз да пробвах такава комбинация. Попрницип въобще не фаресвам златон или сребърно за лак, но в комбинация с червено на другите нокти много ми добадна.

По колко милилитра са лаковете на MAC  и на ОПИ?

Общи условия

Активация на акаунт