Лакове за нокти - тема 14

• 60 386
  • 712
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Avon също имали матови лакове, но познайте дали ги има в Бг?   newsm11

# 271
И аз видях този тюркоазения публикуван тук, но не разбрах кой номер е, ако някой знае да каже, че цяло лято търсех нещо подобно  Praynig

Не съм сигурна къде трябва да са изписани номерата на Перфект, но това, което пише отдолу на шишето е №13. Друг номер не виждам. И доста добре се държи - четвърти ден не е мръднал.

# 272
Ауу, сивичкият особено много ми харесва, но не съм ги засичала в български каталог Crossing Arms....може би след време ще ги има и при нас Whistling Rolling Eyes

# 273
  • Стара Загора
Ауу, сивичкият особено много ми харесва, но не съм ги засичала в български каталог Crossing Arms....може би след време ще ги има и при нас Whistling Rolling Eyes

Има още 2 цвята - тъмночервен и черен.
То в БГ какво ли има? Аз съм си харесала 5 цвята, но тук ги няма.  Tired

# 274
Като говорим за матови лакове, тези случайно някой някъде да ги е виждал? Много ми допада цветовата им гама

# 275
  • София
Зимната колекция на Нубар, страхотни цветове.

# 276
Страхотна е колекцията.

# 277
  • София
Икка,можеш ли да ми кажеш номера на червения лак на Арт де Лотрек?  bouquet
И да попитам пак - мога ли да си разредя топа?

# 278
  • София
Зимната колекция на Нубар, страхотни цветове.

Oх, и аз почвам да се засилвам по този Тупе цвят, тъкмо точех лиги по Sephora By OPI - Metro Chic

# 279
  • USA, Steak State
Avon също имали матови лакове, но познайте дали ги има в Бг?   newsm11

Понеже работя с Ейвън тук, видях ги на живо вчера тези лакове, предполагам, че ще са трайни като всички лакове на Ейвън... при мен трайността им е 2 дни примерно.
Номерата на скейл ефекта на ГР 14 и 15.

# 280
Разбира се Grinning Номерът е 56, но не е точно червен...всъщност не мога да го определя, но е интересен цвят. Относно топа - никога не съм си разреждала моя и не знам какво ще се получи Rolling Eyes

# 281
  • София
Разбира се Grinning Номерът е 56, но не е точно червен...всъщност не мога да го определя, но е интересен цвят. Относно топа - никога не съм си разреждала моя и не знам какво ще се получи Rolling Eyes

Благодаря ти Simple Smile Ще мина да го погледна.Преди време бях видяла едно много хубаво червено на същата марка,но така и не разбрах кой е цвета newsm78

А за топа питах най-общо ако някой го е правил да сподели опит. Мисля утре да му капна 1-2 капки пък да видим какво ще се получи  Rolling Eyes

# 282
  • Ст Загора
aз си разредих един топ , защо да не може .

И аз видях този тюркоазения публикуван тук, но не разбрах кой номер е, ако някой знае да каже, че цяло лято търсех нещо подобно  Praynig

Не съм сигурна къде трябва да са изписани номерата на Перфект, но това, което пише отдолу на шишето е №13. Друг номер не виждам. И доста добре се държи - четвърти ден не е мръднал.

ами номерата на Перфекта са отдолу на шишенцето.

# 283
  • София
Аз преди малко си изрових един лак на ФлорМар, който не помня кога съм купувала и се лакирах с него, страхотен есенен цвят, много ми харесва http://uaprom-image.s3.amazonaws.com/1024087_w640_h640_p2010405.jpg

# 284
  • София
Боpислава   много хубав цвят

Общи условия

Активация на акаунт