Лакове за нокти - тема 14

• 60 299
  • 712
  •   1
Отговори
# 300
От вчера съм с любимото франкенче, което си правих лятоска за мега специален повод Two Hearts - http://img822.imageshack.us/img822/3685/june22.jpg
Трудно се снима обаче и трудно се улавя всеки проблясък с различен цвят на частичките /въобще ми е трудно да снимам брокатени лакове - с увеличение изглеждат зърнести, пречупват светлината, мажат фокуса/; на последната, разфокусирана снимка ми хареса ефектът, затова я оставих. Sunglasses

Много е готино това, не знаех че има такъв от тези лакчета. Аз сега съм с нещо подобно, само че основата е от обикновен черен лак и отгоре цветен брокат и топ лак. Пак нещо такова се получи като ефект.
Но не ми се получават хубави снимки с фотото, инач е бих качила  Simple Smile
То си няма такова лакче Grinning - в оригинал беше безцветен лак с разноцветни брокати; доколкото имам спомен беше рядък и трудно се напластяваха звездичките, пък аз така много мразя; добавих му бронзов, сух брокат и черен лак, но въпреки това пак слагам един пласт черно отдолу, защото иначе не ми е достатъчно контрастен и стои по-скоро сиво-бронзово-метален. Simple Smile

Valandin, на тази снимка се вижда много хубаво консистенцията на лака, който искаш да си направиш  - http://2.bp.blogspot.com/_VWE2Q9vZ910/TEYuPXb5UUI/AAAAAAAABi0/vm … _Red_Slippers.JPG Брокатки - ситни и едри. Simple Smile
Ама така и никой не показа оранжево-червения /без други примеси/ скейл на ГР.

# 301
Аз го имам този лак на Ейвън и му викам вълшебния лак  Mr. Green. Чаршафи маха перфектно, на мен той ми е спасението иначе съм загинала. Явно ноктите са ми такива че колкото и време да мине, чаршафите на сутринта си ги имам  Confused.
Ето го лака http://4.bp.blogspot.com/_HjWd9Xpfnjo/SPs0C6dPqiI/AAAAAAAAAOo/yq … +shortnessinc.jpg , но за съжаление отдавна не съм го виждала в каталога....тия Ейвънци всичко хубаво махат бързо, а боклуците си им седят  #Cussing out.

# 302
Не ме обича Есенс мен и това си е, снощи намалих много ноктите си, направо не мога да ги гледам, и мацнах едно Зулу, прекрасно стои - е днеска вече е обелено Sad

И за нещо друго да помрънкам - взех си стъклена пила, на третото пилене вече е полирана до стъкло и не върши никаква работа - май трябва да я хвърля Sad

# 303
Момичета, ползвали ли сте лаковете на Nubar? Какво ще кажете за тях. Трайност, покривност? Имат разкошни цветове. Heart Eyes

# 304
Момичета, ползвали ли сте лаковете на Nubar? Какво ще кажете за тях. Трайност, покривност? Имат разкошни цветове. Heart Eyes

Аз мисля да си взема няколко от ибей. ) набелязах си страхотни цветове. ) ама докато дойдат....към 2седмици. )

# 305
И аз си взех такава пила на Перфект и се случи същото и с моята, сега само седи и събира прах, жал ми е да я хвърля  newsm78.

# 306
Още едно велурено лакче попълни дупка в колекцията ми  Laughing

и в една лесна декорация

# 307
  • Някъде тук
iiv, кой номер е това лакче?

# 308
iiv, кой номер е това лакче?
moda suede 309 Simple Smile

# 309
  • София
И за нещо друго да помрънкам - взех си стъклена пила, на третото пилене вече е полирана до стъкло и не върши никаква работа - май трябва да я хвърля Sad

Измий пилата с веро или течен сапун и тряябва да е ОК. На моята на опаковката пишеше, че трябва да се мие след всяко пилзване.

Нубар в нейларт са по 10 лв. Peace

# 310
Нубар в нейларт са по 10 лв. Peace

Къде? Simple Smile От чужбина излизат по-скъпо.
Ето това харесах.

# 311
Чета ви от доста време и ми прави впечатление, че не ползвате лаковете на Erre due. И понеже моите са само от тяхната марка ми е малко криво да пиша за тях Laughing.
Но определено сте доста вдъхновяващи откъм идеи Party

# 312
  • София
Чета ви от доста време и ми прави впечатление, че не ползвате лаковете на Erre due. И понеже моите са само от тяхната марка ми е малко криво да пиша за тях Laughing.
Но определено сте доста вдъхновяващи откъм идеи Party

Не сме ги срещалив БГ, затова не ги ползваме. Иначе едва ли бихме им простили  Laughing
Сега ще поогледам за някакъв техен сайт да се подразня  Crazy

# 313
  • София
Къде? Simple Smile От чужбина излизат по-скъпо.

http://www.nailart-bg.com/?catalog=22    Peace

Аз имам 2 оттам и са много хубави като цветове. Незнам обаче, дали скоро са зареждали нови серии.

# 314
  • USA, Steak State
Аз го имам този лак на Ейвън и му викам вълшебния лак  Mr. Green. Чаршафи маха перфектно, на мен той ми е спасението иначе съм загинала. Явно ноктите са ми такива че колкото и време да мине, чаршафите на сутринта си ги имам  Confused.
Ето го лака http://4.bp.blogspot.com/_HjWd9Xpfnjo/SPs0C6dPqiI/AAAAAAAAAOo/yq … +shortnessinc.jpg , но за съжаление отдавна не съм го виждала в каталога....тия Ейвънци всичко хубаво махат бързо, а боклуците си им седят  #Cussing out.

Много ти благодаря, но се затрудних да прочета какво пише на опаковката, та да го изидря из моите ширини. Би ли могла да ми напишеш точното наименование на продукта?

Общи условия

Активация на акаунт