Лакове за нокти - тема 14

• 60 289
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Няма го в елитис. Били получили нова стока, но още не я наредили. Казаха след 2-3 дена да проверим  Peace

# 406
От посочените дати, единствено не бих могла на 30-ти, момчето ми е рожденик  Simple Smile Всичко останало ми е удобно и ще се радвам да ви видя всички  Hug Да кажа на момичетата, с Пупите (да не се бърка с пупа, употребявано в бебешките теми  Laughing), че не отидох обедно време да проверя, защото дъжда ми разказа играта и ми се наложи спешно да си търся гумени ботуши  ooooh! Ще опитам обаче да ида към пет-шест, ако не-утре вече няма мърдане  Heart Eyes Сега ще се лакирам с розовата Пупа, нямам търпение  Crazy

# 407
  • Варна
Няма го в елитис. Били получили нова стока, но още не я наредили. Казаха след 2-3 дена да проверим  Peace
Аххах, благодаря ти! Те пък ще рече човек, че цял магазин ще подреждат, че трябва да ги чакаме 2-3 дни  Crossing Arms

# 408
Щандове на Ревлон има и в Пикадили-тата, поне в София  Peace

# 409
mari6a ; bubto благодаря за информацията!

# 410
Момичета,моля когато някоя от вас се лакира с кожения Ревлон(червен,зелен-без значение),да качи тук една снимчица да го видя как изглежда в действителност,че хич им нямам вяра на снимките от нета.

Днес рано,рано сутринта се лакирах с тази красота OPI We"ll always have Paris .Много ме радва и името,освен самия лак. Heart Eyes

Завиждам ви за бъдещата лакова среща! Simple SmileКато знам парфюмните срещи колко са зареждащи Crazy,сигурна съм,че и тази ще е страхотна!

# 411
  • София
Някой де е ползвал тази база на СЕШ

http://cgi.ebay.com/Seche-Vite-Seche-Base-Ridge-Filling-Base-Cos … sh=item53e3167138

Смятам да си поръчам и прословутия топ на СЕШ, щот ми писна от чаршафи  ooooh! Ако ползвам СЕШ ще ми удължи ли трайността на ОПИ специално......как смятате  newsm78
nad_tab ще се радвам да ми отговориш и ти , щото знам за проблема ти /същият като моя/ за трайността на ОПИ и знам че ползваш СЕШ  Mr. Green

# 412

Завиждам ви за бъдещата лакова среща! Simple SmileКато знам парфюмните срещи колко са зареждащи Crazy,сигурна съм,че и тази ще е страхотна!

И аз така  Tired Да вземем и ние във Варна да си спретнем една!  Peace

# 413
  • USA, Steak State
Леле момичета в потрес съм от себе си! Купих си преди няколко дни едно пластмасово шкафче, за да си прибера козметиката там, понеже досегашното вече не ми стигаше като обем. Амиии като подредих лаковете си и ми стана лошо... просто така в чекмеджето изглеждат супер.... много. Срам ме хвана направо!  Blush Crazy Shocked

# 414
Днес рано,рано сутринта се лакирах с тази красота OPI We"ll always have Paris
цветът е уникален....  Heart Eyes

# 415
  • София
Леле момичета в потрес съм от себе си! Купих си преди няколко дни едно пластмасово шкафче, за да си прибера козметиката там, понеже досегашното вече не ми стигаше като обем. Амиии като подредих лаковете си и ми стана лошо... просто така в чекмеджето изглеждат супер.... много. Срам ме хвана направо!  Blush Crazy Shocked

я ги разбъркай пак  Crazy Crazy Crazy за заблуда на противника  hahaha

# 416
  • Belgium
Вдовичке, няма да се отървеш само със споменаване, чакаме снимков материал  Whistling

Аз озаптих козметичните и лакови покупки за сметка на дрехи, обувки и чанти. Трябва ми нов гардероб  Crazy

# 417
  • USA, Steak State
Ще снимам довечера като се прибера, иначе съм доволна от шкафа.. Всъщност ако нейде из Булгарско има подобни препоръчвам да си вземете, особено тия с по много козметика.

# 418
цветът е уникален....  Heart Eyes
Нали! HugМного подходящ за сезона. Simple Smile

Амиии като подредих лаковете си и ми стана лошо... просто така в чекмеджето изглеждат супер.... много. Срам ме хвана направо!  Blush Crazy Shocked
То аз затова си държа парфюмите на различни места и не ги подреждам на едно място. Laughing

# 419
цветът е уникален....  Heart Eyes
Нали! HugМного подходящ за сезона. Simple Smile
Много. Heart Eyes Разкажи повече за него.

Ето Исадора кроки. Хич не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт