Лакове за нокти - тема 14

• 60 198
  • 712
  •   1
Отговори
# 420
Ами,че той страшен този лак,Денси!  Shocked Не бих го доближила. Laughing

За OPI We"ll always have Paris какво да разкажа Grinning-хубав цвят, покривен и съхне бързо. Hug

# 421
Изобщо не ми харесва...всъщност по принцип този кроки ефект не ми харесва.
taffy, опи-то е жестоко Crazy

# 422
  • Belgium
Снимката на ИсаДора не е добра, самите нокти са грозни, а и избраната комбинация цветове - също.

Аз най-вероятно ще си купя и ще докладвам  Laughing

# 423
Червено и черно и розово и черно според мен ще стои добре, но и аз не бих го носила това, хресвам маникюр само в един цвят.

# 424
Още едно кроки. Още.

# 425
  • София
Приличат ми на динозавърски яйца тези напукващите се Laughing Но черният ми харесва, може би ще се обзаведа с един такъв, като се появят в България.

# 426
  • Belgium
На мен ми харесват комбинациите бяло с черно, светлосиньо с бяло и бяло със златисто   Laughing

# 427
ейй много грозни тези крокита  #Crazy това за динозавърските яйца... има нещо вярно  Laughing

# 428
И на мен са ми много грозни Sick Приличат ми на някакъв стар напукан и обелен лак, придават запуснат дори мърляв вид на ноктите, но и аз съм си консервативна що се отнася до лакове /харесвам най-вече френски маникюр, nude цветовете, някой нюанси на червеното, розовото, цикламеното и лилавото, нокти с декорации не харесвам, нито зелени, жълти или сини, харесвам класически маникюр в един цвят и средна дължина/ сигурно затова не мога да ги възприема като нещо хубаво и естетично.

# 429
  • София

nad_tab ще се радвам да ми отговориш и ти , щото знам за проблема ти /същият като моя/ за трайността на ОПИ и знам че ползваш СЕШ  Mr. Green

Аз не се оплаквам от трайността на ОПИ, просто казвам, че не е най-трайния лак на света  Laughing

Използваш ли подходяща основа лака ще ти издържа от събота до събота  Hug

Аз използвам Орли Бондер, като лакирам майка ми, която по принцип е с цепещи се нокти и маха лака на 2ия, максимум 3ия ден с бондера, 2 слоя ОПИ и Сеш отгоре, лака си издържа цяла седмица.

# 430
Наде, ти и върху гела ли ползваш основа?

# 431
  • София
Наде, ти и върху гела ли ползваш основа?

Не на гела, няма смисъл, слагам на мама, сестрата и една съседка, всички се кефят на трайността на бондера.... иначе съм в чуденка дали да не махна гела в събота или след нова година  newsm78

# 432
Пробвай, пък винаги може да сложиш пак  Peace

# 433
Тези две крок комбинации ми харесват:

Ако някога изобщо тръгна да си купувам подобно нещо, ще бъде точно черно /защото се съчетава с всичко/ и жълто /понеже е ефектно/. Другите цветове не ми се нравят.
Обаче на повечето снимки покритието изглежда релефно, което не ми е ок.

# 434
  • USA, Steak State
Ето И ето, слава богу не се виждат всичките лакове на снимката.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт