Лакове за нокти - тема 14

• 60 194
  • 712
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ето И ето, слава богу не се виждат всичките лакове на снимката.  Mr. Green

Ох страхотия,и аз искам такова нещо Joy
Много е хубаво! и изглежда доста функционално Party
на мен ми дай рафтченца и чекмедженца да си подреждам Laughing

Аз днес си взех един червен лак на Арт де Лотрек.Средно тъмен,дано ми хареса Thinking

# 436
Иса Дора стои доста по-добре отколкото на снимките май... аз в началото бях впечатлена, но колкото повече ги гледам, толкова повече си мисля, че ако не пуснат тяхно подобие на народни цени не бих си закупила.  Simple Smile
Иначе днес си получих изсушителя на Ейвън и току-що буквално напарфюмирах ноктите си.Ми много хубаво ухае!  Wink  И съм си сложила шоколадовото кафяво на Ши в комбинация с копието на Зулу.  Mr. Green
http://img829.imageshack.us/i/061020101595.jpg/ http://img508.imageshack.us/i/061020101596.jpg/

# 437
В ДРАКА в Скай Сити момичето каза, че очаква към края на месеца графитените лакове ИсаДора....тези напукващите.....защо ли не и повярвах  newsm78 Каза че цената щяла да е около 30 лева, обикновените им лакове бяха 16,50  Wink

Аз си взех от е-бей, този, малко ме притеснява че е китайски, ама нали ще е тънък слой, върху основа и 2 слоя лак, та колкото и да е вреден, ще го преживея, като пристигне ще снимам.

Не ми се дават 30лв. за нещо, което дори не съм сигурна че ми допада  Laughing

http://cgi.ebay.co.uk/Black-New-Magic-Instant-Cracking-Nail-Poli … sh=item27b57e9ab2
....какви са тези нови лакове?

# 438
Розовката Пупа на нокти е почти телесна. Много покривна-два тънки слоя са предостатъчни, консистенцията е много добра Heart Eyes

# 439
какви са тези нови лакове?
ето ти едно клипче да видиш (ако правилно съм разбрала какво питаш)
http://www.youtube.com/watch?v=Mp78fPg0Hd8

# 440
какви са тези нови лакове?
ето ти едно клипче да видиш (ако правилно съм разбрала какво питаш)
http://www.youtube.com/watch?v=Mp78fPg0Hd8
......да...точно за това питах...благодаря ти много...  bouquet

# 441
  • Ст Загора
Тези напукващи се лакове не са лоши ако има някъде по - евтини бих си взела .

Беки Бмного е хубаво това лакче на Ши ,много сладко точно шоколад ммм  ,ще си взема едно .

# 442
  • София
Здравейте мили момичета  Hug
Искам да ви почерпя защото днес с мъжа ми имаме тройна годишнина - 2 години откакто сключихме брак, 4 години откакто сме официално заедно и 6 години откакто сме неофициално заедно  Mr. Green ... абе дълга история, но както и двамата не помним дати ни дойде идеално, че всички съвпадат и то при положение, че само едната е умишлено избрана  Laughing

# 443
Адри, честити ти годишнини! Пожелавам ти още много, много да сте заедно и да се обичате!

Тези кроки лакове нещо не ми харесват и на мен! А Пупа са много хубави, но при нас не съм ги срещала ...

# 444
Честита годишнина, Адри! нещо още не мога да свикна с новият ти ник
 При вас как е трайността на Ревлон-а...аз съм втори ден с него и вече забелязвам, че лакът се отдръпва от върховете, а съм сложила и база , и топ newsm78

# 445
  • Belgium
Днес съм с Undead на Essence - стабилно вампирско черно с лилави отблясъци  Laughing Ще видим колко ще издържи.

До вчера бях с единствения ми лак на Perfect, получен от размяна. Очуди ме трайнистта - 4 дена, само с едно мънчико забелено ъгълче. Но пък има склонност да оцветява леко ноктите, което не ми харесва, няма да купувам тази марка. Имам и първия ми лак на CA  пак от размяна. Ще го видя и него как е с оцветяването  Laughing

П.П. Адри - честити годишнини  Laughing

# 446
  • София
Адри,честити годишнини  bouquet Heart Eyes

На мен пък в последно време много бързо ми се ожилват върховете на ноктите,което е много дразнещо имайки предвид,че нямам много време за маникюр.Но пък утре нямам лекции и мисля да отделя час-два и да се поглезя Laughing

Лу,аз една нощ го сънувах този лак,незнайно защо при положение,че не ми харесва особено.Имма подобен на перфект черен със сини брокатченца/отблясъци вътре Heart Eyes

# 447
Адри, честита годишнина и от мен. )))

Вчера се лакирах с Essence Go wild, страхотен цвят, изключителен блясък, много съм доволна. )

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 13:52 от bubanka

# 448
Адри,честито!Много да се обичате и разбирате! Hug  bouquet
Много ги харесвам аз тези лакчета на Есенс.Преди два дни си взех поредния ми цвят от тях

# 449
  • Бургас
Адри, и аз се включвам към поздравленията - още много такива годишнини да празнувате (божкеее, как минава времето - след месец и половина ще правим 17 години заедно с моя възлюбен Blush)   bouquet Hug

Наруших си лаковата диета, заради една съфорумка (Скин, заради твоите депендчета, изгорях и аз с два лака hahaha) и днес съм с един много готин цвят на Перфект (в тон с настроението ми):

Черносивкав дуохром (дали така се води newsm78) - нюансът му се променя в тъмнозелен или вишневолилав според светлината (69 е номерът и имаше още два подобни, но нямах време да сравнявам ефектите, та грабнах този първо Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт