Лакове за нокти - тема 14

• 60 222
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
  • София
В ДРАКА в Скай Сити момичето каза, че очаква към края на месеца графитените лакове ИсаДора....тези напукващите.....защо ли не и повярвах  newsm78 Каза че цената щяла да е около 30 лева, обикновените им лакове бяха 16,50  Wink

# 346
Тъкмо се канех да поръчам от Стар Нейлз и им видях цената за доставка - 10лв. Тези нещо са се поувлекли...(

# 347
  • София
Вчера си взех розовия и зеления от Блик на Витошка, още не съм ги пробвала на нокти, но ми изглеждат плътни.

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 14:50 от Pampita

# 348
  • София
В ДРАКА в Скай Сити момичето каза, че очаква към края на месеца графитените лакове ИсаДора....тези напукващите.....защо ли не и повярвах  newsm78 Каза че цената щяла да е около 30 лева, обикновените им лакове бяха 16,50  Wink

Аз си взех от е-бей, този, малко ме притеснява че е китайски, ама нали ще е тънък слой, върху основа и 2 слоя лак, та колкото и да е вреден, ще го преживея, като пристигне ще снимам.

Не ми се дават 30лв. за нещо, което дори не съм сигурна че ми допада  Laughing

http://cgi.ebay.co.uk/Black-New-Magic-Instant-Cracking-Nail-Poli … sh=item27b57e9ab2

# 349
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
аз още не съм виждала по магазините новите лакове на Исадора гледах ги в списание изглеждат ефектно но наистина 30лв е множко но уви никой не ни пита

# 350
Аз също не бих дала 30 лв. Имах Кроки, но не ми харесваше.
Пампита, мерси. Hug

# 351
Да се похваля с тази красота Heart Eyes
http://storage3.album.bg/541/s6300431_ea94f_25388751.jpg
http://storage3.album.bg/e0e/s6300430_63d9c_25388750.jpg
http://storage3.album.bg/5f1/s6300427_2d73b_25388749.jpg
По-късно ще кача снимка и как стои на нокти - 161 Teak Rose честно казано мислех, че тези лакове са по-скъпи, но явно не са  Whistling [size]

# 352
  • София
nad_tab И аз ги гледам от известно време, тези но съм на ръба.....ти получи ли го твоят напукващ? Ако си го получила може ли да помоля за снимка. Чудех се освен черен какъв да взема, но не знам дали са покривни достатъчно другите, примерно харесвам розов на черна основа...или жълт на черна основа....но ако не са покривни, няма смисъл.

И да, 30 лева за Исадора напукващите.....малко са полудяли  Sick Mr. Green

# 353
  • София
nad_tab И аз ги гледам от известно време, тези но съм на ръба.....ти получи ли го твоят напукващ? Ако си го получила може ли да помоля за снимка. Чудех се освен черен какъв да взема, но не знам дали са покривни достатъчно другите, примерно харесвам розов на черна основа...или жълт на черна основа....но ако не са покривни, няма смисъл.

И да, 30 лева за Исадора напукващите.....малко са полудяли  Sick Mr. Green

Поръчах го преди седмица, но от Китай идват за около месец, като дойде ще снимам.

# 354
Новите два лака от Коледната колекция на Еstee Lauder.

# 355
Нещо не съм много сигурна дали тези на Есте Лаудер ми харесват, ама то и така през шишенцето, ходи разбери  Mr. Green.
Ама виж тези на Пупа къртят, толкова са пастелени едни, много добре ми изглеждат  Embarassed.

Аз от няколко дни не съм си купувала никакви лакове, само записвам в тефтера  Laughing.
Но усещам че скоро ще избухна, което никак не е на добре Sad.

# 356
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
и аз днес се сдобих с 2 нови цвята miss sporty18 и s-he454 нямам търпение да се лакирам довечера

# 357
  • София
Ох, цял ден си гледам ноктите Crazy Жалко само, че няма слънце и не мога да го видя на ярка светлина...

# 358
Това 666 ли е? Аз го имах и си го купих с такъв кеф, но нещо не мажах да се възприема с него...всъщност изобщо нямам холограмни лакове...като че ли ми идва в повече блясъка и шаренкото...но иначе върху други накти ми харесва Peace

# 359
  • София
Това 666 ли е? Аз го имах и си го купих с такъв кеф, но нещо не мажах да се възприема с него...всъщност изобщо нямам холограмни лакове...като че ли ми идва в повече блясъка и шаренкото...но иначе върху други накти ми харесва Peace

Да и при мен положението е същото.Толкова исках холограмен лак,купих си и не се възприех с него.
Въпреки,че харесвам декорациите и когато имам време си правя,това ми идва в повечко.
Но на други нокти е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт