Лакове за нокти - тема 14

• 60 257
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
Днес мозъкът ми отдели повече ендорфини отколкото за последните два месеца взети заедно, заради две дами от тази тема!!! Вече имам прекрасния All access благодарение на прекрасната mari6a, която нямаше нищо против да бъде налазена от мен нахалницата на автогарата, заради въпросния лак! А densi е толкова весела и слънчева по телефона, че как изобщо да се сърдиш на градския транспорт, закъсняващите професори и тъпото време ?! Вследствие на това лирическо отклонение заявявам отговорно, че настоявам за лакова среща!

Сега по вълнуващата всички ни тема- в Блик на Орлов мост новите Пупа ги няма, но в този на Витошка ги има и ме увериха, че когато свършат веднага зареждат нови. Преди два часа имаше един зелен, два розови (вече с един по-малко  Wink) и два кафяви. Който желае да се сдобие-насреща съм да купувам и пращам по пощата, по-късно тази вечер или утре ще постна снимки на розовия върху нокти. Освен това има намалени лакове на Пупа по 7 лв., прекрасни цветове, забърсах едно тъмно милитари зелено и с това официално се обявявам за Фионка (така ли ги наричахме маниачките на тема зелено  Mr. Green). Освен това в подлеза на НДК има нов магазин с огрооомен стелаж пълен с Арт де Лутрек (много богата гама, май си имат всичко на марката), Перфект, ГР, booty и други от този тип.

Рапорт сдаден, благодаря за търпението да изчетете фермана  bowuu

# 361
  • София
Това 666 ли е? Аз го имах и си го купих с такъв кеф, но нещо не мажах да се възприема с него...всъщност изобщо нямам холограмни лакове...като че ли ми идва в повече блясъка и шаренкото...но иначе върху други накти ми харесва Peace
Не, 673 е Simple Smile

# 362
Днес мозъкът ми отдели повече ендорфини отколкото за последните два месеца взети заедно, заради две дами от тази тема!!! Вече имам прекрасния All access благодарение на прекрасната mari6a, която нямаше нищо против да бъде налазена от мен нахалницата на автогарата, заради въпросния лак! А densi е толкова весела и слънчева по телефона, че как изобщо да се сърдиш на градския транспорт, закъсняващите професори и тъпото време ?! Вследствие на това лирическо отклонение заявявам отговорно, че настоявам за лакова среща!

Сега по вълнуващата всички ни тема- в Блик на Орлов мост новите Пупа ги няма, но в този на Витошка ги има и ме увериха, че когато свършат веднага зареждат нови. Преди два часа имаше един зелен, два розови (вече с един по-малко  Wink) и два кафяви. Който желае да се сдобие-насреща съм да купувам и пращам по пощата, по-късно тази вечер или утре ще постна снимки на розовия върху нокти. Освен това има намалени лакове на Пупа по 7 лв., прекрасни цветове, забърсах едно тъмно милитари зелено и с това официално се обявявам за Фионка (така ли ги наричахме маниачките на тема зелено  Mr. Green). Освен това в подлеза на НДК има нов магазин с огрооомен стелаж пълен с Арт де Лутрек (много богата гама, май си имат всичко на марката), Перфект, ГР, booty и други от този тип.

Рапорт сдаден, благодаря за търпението да изчетете фермана  bowuu
  love001  love001  love001 Ах ти златно, добро момиче! Hug
Аз също се сдобих с зелената Пупа и много ми харесва. Heart Eyes
Щом мога ще посетя и подлеза на НДК.
Супер много харесвам холограмни лакове. Те са ми най-любимите и нося много често.

# 363
  • Belgium
Пампита, мерси, че пусна снимките на Пупа на нокти, окончателно се убедих, че изобщо не ми харесват.

Отностно напукващите се лакове на ИсаДора - в подлеза на Плиска ме увериха, че ще ги получат до края на този месец и ще са по 19 лева единия. Имат и плакат вече с тях, на който пише - очаквайте през октомври.

Аз съм за лакова среща  Laughing

# 364
  • при моите деца .....
Да си похвеля с новата си придобивка - Golden rose Ceramic 124 - много приятен цвят, доста покривен - едно минаване ми беше достатъчно.

# 365
Аз за втори път се лакирах с червено днес и ми харесва. Simple Smile

# 366
В Blick вече е докарана новата колекция на Pupa, приличат малко на Шанел.

Ех, страхотни са всичките! Къде се намира това Блик? Да изтичам и аз до там... Whistling

# 367

Отностно напукващите се лакове на ИсаДора - в подлеза на Плиска ме увериха, че ще ги получат до края на този месец и ще са по 19 лева единия. Имат и плакат вече с тях, на който пише - очаквайте през октомври.

Подлеза на Плиска ми е ежедневен маршрут, ще проверявам и аз, макар да не съм любител на крокитата

# 368
  • София
Аз за втори път се лакирах с червено днес и ми харесва. Simple Smile

Би ли споделила номер и марка на червения лак? Praynig

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 08:38 от bubanka

# 369
Тея малките Miss Selene 143, не знам от къде го имам даже. Grinning

# 370
  • София
Тея малките Miss Selene 143, не знам от къде го имам даже. Grinning

аз тях спрях да ги купувам,защото много бързо ми се сгъстяваха,но пък е точно червеното,което си търся в момента Heart Eyes

# 371
И аз не си купувам от тях от много време, защото като си харесам някой и за два-три пъти само стига, Grinning ама тоя не знам от къде дойде. Днеска обкалях да си търся червено и като не си харесах нищо викам ще видя дали нямам някое и ей то пък открих го. Grinning

# 372
Ох, цял ден си гледам ноктите Crazy Жалко само, че няма слънце и не мога да го видя на ярка светлина...

И аз си го купих №673 през ония дни, много е готин, както всички холограмни де  Peace

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 08:39 от bubanka

# 373
  • София
Новата колекция на Pupa я има и в Блик в ХИТ Младост.

# 374
Вчера се сдобих с матовия Ревлон, който решихме, че прилича на кожен диван  Laughing

Въздържах се от зеления, обаче май вече съжалявам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт