Лакове за нокти - тема 14

• 60 273
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
Вчера си взех розовия и зеления от Блик на Витошка, още не съм ги пробвала на нокти, но ми изглеждат плътни.

прекрасни са! харесват ми много повече от тези на ЕЛ от снимката на Денси
Над_таб, благодаря за информацията!
да-а-а, и на мен не ми се купуват крокита за 30 лв.  Rolling Eyes

и аз искам лакова среща  newsm74

Rangua, великолепен цвят! 

# 376
  • Варна
Ох, кацнах! Кожения диван го харесвам много. Като спре дъждът днес, дано да спре, де, ще отида до Бонжур да видя дали нямат един диван за мен.  Crazy
Valandin  Hug. Съжалявам само, че адски бързах и не можахме да се си спретнем мини лакова среща. Следващите години, живот и здраве, ще пътувам ежемесечно по един път със сигурност до вас. Дано улуча някоя среща голяяяяма  Hug

# 377
Мариша, ако няма , ще ти организираме  Hug
като парфюмните - среща, посветена на ***  Wink

# 378
  • Варна
Мариша, ако няма , ще ти организираме  Hug
като парфюмните - среща, посветена на ***  Wink
Ех, това е най-яката и най-позитивна тема, така ме радвате ....  Hug
Сори за отклонението   bouquet

# 379
  • София
Зелената ПУПА и на мен мнооого ми харесва, аз още съм в търсене на моето зелено...но цвета го има само в ума ми  Mr. Green Купих си...73 мисля беше номер на Перфект, едно странно тъъъмно металиково зелено със сини отблясъци  newsm78 днеска съм с него но нещо не мога да се възприема и май май ще замине за размяна...... Crossing Arms
ПУПА мога ли да отрия в района на Плиска  newsm78

# 380
  • София
И аз съм ЗА лакова среща  Peace

Наистина покрай темата си накупих много лакове. започвам да се разорявам...
и да не е спам да попитам - някой ползвал ли е на Перфект двуфазен лакочистител? Отзиви?
не мога да намеря снимка в нета...

# 381
  • Варна
Лаковете на Пупа да е мяркал някой из Варна ?  Hug

# 382
  • София
И аз искам лакова срещаааа! Казвайте къде и кога и съм там (на 10.10.10 не мога защото ще кръщаваме малкия таласъм, а на 16.10.10 има рожден ден, но всяка друга дата е ОК за мен  Crazy )
Все още не сме се преместили с мъжа ми и сме в мини-микро апартамент, но ако не сме повече от 12 човека мога да ви събера у нас на по чашка вино и нещо сладичко. Живея в центъра и предполагам, че на повечето ще ви е удобно   Hug Simple Smile

# 383
Освен да помолим милата Бубанка да пусне анкета към темата с възможни три дати и да се гласува, за най подходящата.  Hug Събота или Неделя предпочитате? Наобяд?
Адри, със сигурност ще дойдат мисля, повече от 12 човека и ще изберем някое хубаво, не много посещавано, светло заведение за да можем да си говорим и пробваме на спокойствие. Да оставим повече време за организация и да се съберем повече хора.
30-31 Октомври Събота и Неделя
6-7 Ноември
13-14 Ноември

Много е хубав "кожения диван", аз обаче не го познах, че е той. В шишето не ми изглеждаше никак добре.

# 384
  • Belgium
Едно прекрасно бяло  Heart Eyes

Chanel Spring 2011  – Black Pearl

# 385
  • София
Лу, това бяло е точно като бялата Мода, но аз нещо не мога да й свикна още  Rolling Eyes Може би като понатрупа бял снежец и се издокарам с бели якенце и апрески може и да я възприема на моите ръце  Rolling Eyes Странно е, но много лакове направо ме поюуряват като ги видя на чужди нокти, а на своите собствено не мога да ги гледам  Rolling Eyes

# 386
Освен да помолим милата Бубанка да пусне анкета към темата с възможни три дати и да се гласува, за най подходящата.  Hug Събота или Неделя предпочитате? Наобяд?
Адри, със сигурност ще дойдат мисля, повече от 12 човека и ще изберем някое хубаво, не много посещавано, светло заведение за да можем да си говорим и пробваме на спокойствие. Да оставим повече време за организация и да се съберем повече хора.
30-31 Октомври Събота и Неделя
6-7 Ноември
13-14 Ноември

готово  Hug

# 387
  • Belgium
О, Мода не ща, адски нетрайни при мен, белят се на цели люспи  Sick

Аз съм решила да си взема някакво плътно бяло, но за сега обмислям кое точно.

# 388
  • София
Аз съм доволна от бялото на Флормар, Супермат колекцията. Той не е матов, де, но е много покривен за разлика от повечето бели лакове, които съм пробвала

# 389
  • Belgium
Бубс, мерси за анкетата  Hug

А лакове ще носим на срещата нали?  Whistling

Адри, кой номер е ФлорМарчето?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт