Лакове за нокти - тема 14

• 60 165
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
Днес от размяна се сдобих с една велурена мода-номер 304 Heart Eyes Получих и комплимент за маникюра си-решен е в така актуалното напоследък различно кутре Laughing

Вдовичке, Мода има и на пазара в Младост

# 481
  • USA, Steak State
Благодаря ви за помощта момичета!

# 482
А някой случайно да знае, дали опаковката на Импала стъклен ефект е сменена?

Момичета, аз съм във Варна, която се тресе...някой нещо усети ли?  ooooh!

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 23:25 от Беки Б

# 483
  • Варна
Момичета, аз съм във Варна, която се тресе...някой нещо усети ли?  ooooh!
Ох, усетих и още как. 4,2 по Рихтер - никак не беше слабо  Sad

# 484
  • София
Ето какво сътворих преди малко с готината четица на Римел:

# 485
Пампита, страхотно е Peace
Ивченце, кой номер е Арт де Лутрека  Hug

# 486
  • Стара Загора
Пампита, страхотно е Peace
Ивченце, кой номер е Арт де Лутрека  Hug

34 номер е. Pink_Flower го беше показала по-напред в темата на нокти.  Peace Много яко лилаво е.  Heart Eyes

# 487
Как се води този вид маникюр, исках да разгледам снимки? Аз го правих веднъж, но ползвах лентичка горе.  Laughing
Май е някакъв вид френски маникюр.  Rolling Eyes

# 488
  • София
И аз съм го правила с лентичка, ама когато е рисуван границата между двата лака е по-мека. Това е вид обърнат френски, води се ruffian manicure и беше въведен от дизайнерите на CND. Другия вид е така известната луничка - half moon manicure, който се популяризира от Дита фон Тийз.

# 489
И аз съм го правила с лентичка, ама когато е рисуван границата между двата лака е по-мека. Това е вид обърнат френски, води се ruffian manicure и беше въведен от дизайнерите на CND. Другия вид е така известната луничка - half moon manicure, който се популяризира от Дита фон Тийз.

Мерси!  Wink

# 490

Хайде сега да ми обясниш как направи перфектната черта, при мен просто няма как да се случи. Или просто имаш точна и непоколебима ръка? Страхотна комбинация на цветове  bouquet

# 491
  • София
Хайде сега да ми обясниш как направи перфектната черта, при мен просто няма как да се случи. Или просто имаш точна и непоколебима ръка? Страхотна комбинация на цветове  bouquet

За ръката е точно обратното, доста ми треперят ръцете и много се цапам като се лакирам, въпреки че с течение на времето ставам все по добра.
Техниката е следната. Първо сложих бялата основа и изчаках хубаво да изсъхне, после използвах лака на Римел, който е с широка закръглена четка за да нанеса розовия цвят отгоре. Забелязах че когато ползвам такава четка много по точно се лакирам и почти не се цапам и реших да пробвам и за ruffian и се получи, мисля и друг път да се правя така.

# 492
  • Плевен

Перфектен маникюр...както винаги newsm51. Трябва да видите ръцете на Pampita на живо,уникални са smile3521

# 493
  • Ст Загора
Пампита ,прекрасно е .

И аз съм на лакова диета уж малко да си изхабя лакчетата апак и в това гадно времв на ми се ходи за лакове.

# 494
Днес видях в Douglas (Виена)  лаковете на IsaDora  Simple Smile
Не ми харесаха, но явно много са търсени, защото беше останал само жълтият.

Общи условия

Активация на акаунт