Златна есен идва вече, с глас се смее юлското човече!

• 22 603
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте и то мен! Бургаските мами се излложиха и пропуснаха хубавото време в морската градина 

Ааа не е вярно аз отидох, но ти тъкмо беше тръгнала  Confused  Дано другия път се засечем. Аз тъкмо се прибирам,а с Рибката направихме два тигела на морската, чак се изморих  Tired  Ако моето слънчице не възрази как ми се иска да си полееегна Simple Smile

# 601
Mammamia, аз в началото по4ти до втория месец все ми става6е така, ту на едната ту на другата гърда. Тожа е просто задръстване на млякото (ама че тъпо го казах, но не знам термина как е правилно). Преди 2 дни пак се случи и винаги се оправям по един и същ начин: топли компреси или съптветно топъл душ, масаж върху буцата в посоката към зърното и сученето на бебо, по възможност долната му устничка да е към буцата (тя е по силната затова), така за около 2 дни минава. Хаиде успех.

# 602
  • Burgas
Здравейте и то мен! Бургаските мами се излложиха и пропуснаха хубавото време в морската градина  Wink Ние го уважихме и с Рибката се видяхме, но за съжаление не беше за дълго, че свеки имаше неприятен ангажимент и трябваше да тръгваме, а ние сме вързан за нея когато сме по-далеч от вкъщи.  Tired После с малчо си продължихме разходката зад блока и към 13ч се прибрахме със съвсем малко рев  Peace Много послушно ми е момчето, ама последните 1-2 нощи яде на час и половина  ooooh! и се надявам някой ден да остане само едно хранене  Praynig Иначе така тъкмо задремя и ставам да го храня. После 20 мин. дундуркам безуспешно да се оригне, докато той си спинка на рамото ми  Crazy и като легна, трябва след малко да ставам пак да го храня  #Crazy
Щях да питам нещо, но забравих какво  Blush Като се сетя ще пиша  Peace

Ми ще го изпуснем, съвсем нямах време да погледна какво пишете иначе и аз съм на линия за разходки Simple Smile Другия път свирнете малко по отрано и съм на линия  Simple Smile

# 603
Алекс се обръща от гръб на една страна,вози се вдигнат на лакти,пълзи-по-точно избутва се ,ако крачетата са допряни някъде.По корем тои 10 мин,а преди пеше така.Главата я държи стъбилно от месец вече PeaceИграчки още не хваща.

# 604
Селма, pumbi, благодаря за съветите!   bouquet
Дани, исках да кажа, че е пила доста време от шише, а сега като и дам шише като, че не може да го "ползва" по предназначение  Mr. Green

# 605
Селма, pumbi, благодаря за съветите!   bouquet
Дани, исках да кажа, че е пила доста време от шише, а сега като и дам шише като, че не може да го "ползва" по предназначение  Mr. Green

Ох аз откакто махнах шишетата се родих.....
Много ми е добре.
Ако смяташ да захранваш направо с пюре и върнеш бебка  на гърдата хич не тъгувай, че не иска шише  Peace

# 606
Здравейте мами,

И моя бебок много мрази да стои по корем, а вече на няколко места чета че било хубаво да стои по корем преди всяко ядене по 10 мин., но ние едвам издържаме по 2-3 мин и започва едно ръмжене....

От скоро се обръщаме от гръб настрани, но най-новия хит е да дъвчем стръвнишки пелената или одеялцето.

И аз му чистя ръчичките със сребърна вода и тампонче за грим.

На мен доста често ми се запушват каналите, оправям се много бързо като ги загрявам със сешоар и едновременно масажирам към зърното след това оставям  бебчо да суче в поза "футболна топка".

# 607
Авиа, мерси за съвета. Ние днес сме големи ревли, яде на три часа на по-малко не иска.
За срещата имах голямо желание, ама с тая хрема и нейното мрънкане, не сме за никъде.

# 608

Здравейте, дами,

Днес определено не беше 17 градуса, но пък си направихме мноо хубава камерна среща.
Радвам се, че Данито успя да дойде.
С бъгче продължихме в Коста кафе в непушаческия салон - много добре ни се получи до 17,00 часа.
Другият път на закрито и повече мами с повече бебоци..

bouquet

# 609

Здравейте, дами,

Днес определено не беше 17 градуса, но пък си направихме мноо хубава камерна среща.
Радвам се, че Данито успя да дойде.
С бъгче продължихме в Коста кафе в непушаческия салон - много добре ни се получи до 17,00 часа.
Другият път на закрито и повече мами с повече бебоци..

bouquet

Peace  Hug  Peace  Hug

# 610
Баща му се шегува, че ще проходи без да пълзи  Laughing

Шегата настрана, но пълзенето не е задължителна стъпка в моторното развитие на детето  Peace

За стоенето по корем - знам, че се препоръчва и т.н., но повечето майки около мен твърдят, че децата им много са го мразили и са започнали да го правят без протести чак на 5-6 месеца. Моята девойка обича, но пък по гръб пищи като че ли я колят  Crazy

Главата си държи стабилно и също много иска да е в седнало положение и ако може в същото време някой да я носи за да се сменят гледките  Wink. Избутва се ако крачетата са подпряни някъде (а ако не са, мърда като буболечка  hahaha). Може да се обръща от гръб на една страна, после се усуква като претцел с нос забит надолу и се опитва да се обърне по корем, но пустото дупе не сме открили как да го мръднем  Laughing. Може да държи само меки предмети - кърпичка, собствените си чорапи, косата ми  Crazy. Може да си сваля чорапите сама  Crazy, макар че пустите крака много се движат и я възпрепятстват по всякакъв начин hahaha

# 611
големия ми син никога не  е пълзял.късно седна и после директно проходи...беше тегаво малко.предпочитам да може да лази.

знаете ли какво си мислех одеве? ами скоро май ще се сформира "очакващи през юли 2011" Heart Eyes само и аз д ане съм някъде измежду техните редици  Twisted Evil

# 612
  • Sofia
големия ми син никога не  е пълзял.късно седна и после директно проходи...беше тегаво малко.предпочитам да може да лази.

знаете ли какво си мислех одеве? ами скоро май ще се сформира "очакващи през юли 2011" Heart Eyes само и аз д ане съм някъде измежду техните редици  Twisted Evil

Aми да Маритка, миналата година, някъде по товя време съм заченала Лили.  Laughing

# 613
Продължение или по-скоро пълната версия на един виц, който май офиоли беше споделила тук: http://www.pozitivnoto.info/2010/01/dvete-bebeta-i-mama-nai-dobroto.html

# 614
  • IT
Това със свалянето на чорапите:)-Микеле вчера на разходката дигам му пелената и той си събул и двата чорапа, почти не задържа чорапи на него в будно състояние. От няколко дена го слагам в чувалче за спане(което е било мое) и го намирам с двата крака извадени, затова ще купя такова, което е по стегнато в кръстчето.
Много ми е интересно да го следя сега как всеки ден се променя, а най-обичам да се смее с глас като звънче е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт