Раждане в Окръжна болница-София - 2010 г.

• 214 410
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Има две неща, които не обича Жекова - дебели жени и жени, които крещят.
И се изцепва нещо от типа: Това тука да не е ветеринарна клиника!
Ама аз вече не и се връзвам.
Освен това е завеждащ отделението и яко строява персонала, ама те си го заслужават, защото някои от акушерките са много загубени и все забравят по нещо.
Присъства на всяко едно раждане през деня през седмицата и не знам какви ги говори и в родилна.
Но пък колкото и да е изморена, на консултация обяснява всичко, за което я попиташ.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 17:02 от Дилянка

# 181
  • София
Освен това е завеждащ отделението и яко строява персонала, ама те си го заслужават, защото някои от акушерките са много загубени и все забравят по нещо.
Присъства на всяко едно раждане през деня през седмицата и не знам какви ги говори и в родилна.
Но пък колкото и да е изморена, на консултация обяснява всичко, за което я попиташ.

Мерси Дилянка  Hug

# 182
  • София

Не обича - силно казано.
Просто при някои по-дебели бременни се появяват проблеми. Което тя като лекар гледа да избегне.

Аз бях и дебела и гръмогласна.  Mr. Green

# 183

А самата д-р Жекова как изглежда - слаба и със спортна фигура ли е?

За крясъците - чувала съм, че самата тя доста повишавала тон..

# 184
Силиконови гърди, яко ботокс, екстеншъни и много къси и тесни поли и панталонки носи.  Mr. Green

Слаба, средно висока, мъжко телосложение, глас и муцунка...Абе пич е!
 Peace

Елка Дачева:

# 185
  • София
Адаш, втрещи ме, ма  Mr. Green

http://dizela.com/Kaloian/slides/PA240099.html

ей това е Жекова

# 186
  • София
Сега остава и една снимка на Жекова някой да извади и снимковия материал е пълен  Joy

smile3532 докато го напиша и ето я и Жекова

Мерси на всички за снимките, много сте мили и отзивчиви   bouquet

# 187
  • София
Само да вметна, че моя приятелка ражда при Жекова и преди да роди беше станала 105 кг от начален старт 65 кг. Много й се кара и я строява, защото наистина могат да се получат много усложнения, а тя беше за секцио. В крайна сметка въпросната дружка свали 5 кг за една седмица, докато я среже, което все пак си е постижение  Peace

# 188
  • София
Само да вметна, че моя приятелка ражда при Жекова и преди да роди беше станала 105 кг от начален старт 65 кг. Много й се кара и я строява, защото наистина могат да се получат много усложнения, а тя беше за секцио. В крайна сметка въпросната дружка свали 5 кг за една седмица, докато я среже, което все пак си е постижение  Peace

Аз бях 135 кг, като легнах под скалпела й  Wink

# 189
  • София

Аз бях 135 кг, като легнах под скалпела й  Wink

Важното, че всичко е минало добре  Peace
Всеки зор за три дни нали имаше една такава поговорка  Hug

# 190
Аз бях 109-с 5кг.бебе и нормално раждане.....И аз да бях,и аз щях да викам Mr. Green
Нана,да я поздравиш като се чуете/видите  bouquet

# 191
  • Морска приказка
Здравейте от мен момичета. Аз все още съм в чуденка между Дачева и Жекова и утре вече е крайния срок да се обадя да се разбера с някоя от тях, но сигурно и с двете ще се срещна. Въпроса ми е такъв: Бях чела в предишната тема, че Жекова практикува и лепене вместо шиене, когато е възможно. Дачева има ли такава практика, някой знае ли  newsm78?

# 192
  • София
Те вече и двете са на работа в ОБ, така че лесно ще ги намериш.
Но относно секциото - някои, които видях да прави Жекова тия дни бяха със шевове.

# 193
  • Морска приказка
Но относно секциото - някои, които видях да прави Жекова тия дни бяха със шевове.
Мерси за инфото, аз за това изчаквах, че знам , че бяха в отпуски. Аз обаче питам не за секциото, а за шиене/лепене при епизиотомия  Wink

# 194
  • София
Мерси за инфото, аз за това изчаквах, че знам , че бяха в отпуски. Аз обаче питам не за секциото, а за шиене/лепене при епизиотомия  Wink

Мисля, че Жекова въобще не шие епизотомии. Това е работа на другите. И май всички са със шевове.

Общи условия

Активация на акаунт