Имам 2 въпроса, които от лична тъпота не успях да задам вчера на д-р Жекова.

1. Има ли вече увеличение на таксата за избор на екип?
2. Какво става когато дойде термина, а още няма родоразширение?
Ето, накратко защо питам: според д-р Жекова от вчерашните тонове няма и помен за наближаващо раждане, а пък бебето се чувствало перфектно. Тя ме вика на 12-ти, когато ми е термина, отново на тонове, но с багажа под ръка. Какво означава това според вас и ако имате същия опит - че ще ми предизвиква раждането или просто за всеки случай? Получавам двупосочни сигнали и съм ужасно объркана и притеснена. От една страна имам 2 близки, които отидоха на термин и д-р Жекова предизвика ражданията им, а от друга - няколко пъти засичах преносващи бременни, на които тя просто им записваше час за тонове за след 2-3 дни, без да им споменава нищо за багаж.
Цялата драма е, че бях с децата и те правят винаги голяма тупурдия, та никога не мога да се намеря в спокойствие да си кажа всичко, което имам да казвам и да попитам. А пък трябва да организирам гледането им когато № 3 най-накрая реши да се яви. И определено не искам предизвикано раждане, защото имам вече едно такова и не ме кефи.

С първото ми раждане отидох на термин, върна ме, нищо нямало още.. Викна ме 2 дни след термин пак, оказах се с 6 см. и ми сложи окситоцин..

Знаете ли нещо по въпроса?