Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И аз не смятам, че Митев беше на нивото на Андрей, но е нормално - все пак единствен мач /не броя този с Бразилия/, опита се да се докаже и напрежението му личеше.
Митев ми е слабост, явно и режисьорът беше решил да ни го показва по-често  Embarassed Embarassed Embarassed и аз останах доволна.
Владо изнесе целият мач този път, просто другите никакви ги нямаше, Тошко Алексиев изглеждаше супер притеснен и депресиран.

Довечера съм много любопитна как ще завърши мача Италия-Бразилия и дали няма да има съдийска подкрепа за адзурите.

Макси, взе ми думите от клавиатурата, много точно си описала моето настроение.

# 661
Малко офф, lozeva в подписа ти дъщеря ти ли е? Страхотна сладурана и изглежда супер на игрището!  Peace

smile3521 Като майка си навремето Laughing

# 662
Малко офф, lozeva в подписа ти дъщеря ти ли е? Страхотна сладурана и изглежда супер на игрището!  Peace

Lozeva,  аз сигурно съм викал за теб навремето smile3501
А момичето ти е разпределител? Ехаа!

# 663
Ами така предре4е Аврам Топузов(лека му пръст) 4е има елегантен пас...и така си и остана...макар тук да я използват и като двойка(абе вси4ко си може..без посрещане Naughty)...Но в момента е само разпределител Peace
А за викането.. сигурно Дедо си викал..няма на4ин...винаги бяхме в 4. ката..А и аз бая си поиграх.. Peace

# 664

Сигурна съм!  Grinning Желая й здраве, много победи и най-вече много лично удовлетворение!  Hug

Владо очевидно не смята волейбола за колективен спорт, не ме изненадва предвид моите впечатления от него, но очаквано мисля, че ще имаме проблеми и в бъдеще: http://www.sportal.bg/news.php?news=264005

Разлика в класите - много ме радва Салпаров, все по-симпатичен ми става, браво! http://www.sportal.bg/news.php?news=263998

Важното е, че Пранди е вече на нова вълна.  Grinning http://www.sportal.bg/news.php?news=264003

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 21:44 от simplyaven

# 665
  • София
Лозева, аз направо засрамено заставам в ъгъла. Къде съм тръгнала да коментирам  Blush Grinning

# 666

Разлика в класите - много ме радва Салпаров, все по-симпатичен ми става, браво! http://www.sportal.bg/news.php?news=263998

Ще спорим явно с теб.
Аз ти опонирах, като казах същото преди Теди.
А ти не спомена дори, да ти ставам "все по-симпатичен"? Thinking

# 667
Ох, извинявай, ама това не го разбрах...  Flutter Но ако е за спора - винаги съм на линия. А грешките си принавам, ако ме убедиш, че съм сгрешила.  Grinning Аааа, сега схванах... Ами, за кое, Дедо? За Пранди ли? Иначе аз не казвам, че за всичко съм съгласна с Теди, а че ми харесва интервюто - сдържано, класно поведение.  Peace

П.С. По-симпатичен от това не мож ми стана просто.  Hug

# 668
Изпросих си го Laughing
Сдържан и класен Дедо! - Нали, нали!

Опитвам се да се шегувам , но ми е тегаво.
Представяте ли си - да не ми се гледа другия полуфинал?

# 669
  • София
Изпросих си го Laughing
Сдържан и класен Дедо! - Нали, нали!

Опитвам се да се шегувам , но ми е тегаво.
Представяте ли си - да не ми се гледа другия полуфинал?

На мен пък изобщо. Затуй ще гледам само резултата.

# 670
Аз предпочитам да си запазим настроението.  Peace Да сме живи и здрави, а и те, ще гледаме още много мачове, дай Боже и на живо, в компания, това драми, това сълзи - има го, разбира се, но има и печеливши, и губещи... Малко шанс понякога трябва, но невинаги е възможно да за нас. Карък леко имаше, да. Гледам статистиката Куба-Сърбия - нищо по-различно от нашата, просто ние бяхме по-напред в редичката. Добри са момчетата, трябва да вярват, съгласна съм и с Дедо, и с Пушката за това.  Simple Smile Класен си, Дедо, ето виж до кой те сложих.  Mr. Green

Пък и тепърва колко анализи предстоят! Че и клюк, без съмнение, по стар български обичай.  Laughing

Само се чудя Пранди какви ги бълнува от понеделник, като прочетох, че нито той, нито много от момчетата ще се връщат в България. Евентуално ги виждам напролет да се събират, ама той може телепатически да работи вече, нищо не се знае.  hahaha

# 671
Да се изфукам ли? С Пушката съм играл, баш като се бе върнал като световен шампион за младежи. 1992 требе да е било.
Не само съм играл, но съм го и бил hahaha Бяхме една тайфа на къмпинг Градина. И той бе там и спретнахме един волейбол.
Имам и снимки, ама не са дигитализирани да ви ги покажа.
Най-готиният пич от този отбор бе Пушката.

Ето това е клюк, нали Laughing

# 672
Еееее, много си нечестен, завиждам!  Crossing Arms Ми нищо, да видим догодина кой ще ходи пак на лагер с всичките пък!  Mr. Green (Стига да не им сменят базата, щото аз няма да си сменя любимия хотел, дето ходя от двегодишна)  Grinning

Пушката беше уникален образ, помня какви щуротии му раждаше главата, то снимки, то пози, то чупки. Голямо шоу беше с него отбора и носеше много настроение!  Grinning

Клюк е, и то добър! Давай още.  Mr. Green

Колко е резултата на онези... хм. Да де.

Брей, много високо в класациите са ни блокировачите! http://www.focus-sport.net/?action=news&id=1148764348400 Пък аз съм малко недоволна в това отношение...

П.С. От началото на това първенство съм изяла осем шоколада. Цели. Последният ей сегичка.  Crazy Обаче работят за повдигане на настроението.  Laughing

П.П.С. Много хора ни четат, ще знаете...

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 02:17 от simplyaven

# 673

Колко е резултата на онези... хм. Да де.

Както е тръгнало, този мач май ще свърши доста бързо. Онези... хм водят с 1:0 гейма  Grinning.

# 674
Ужас!  Close

Общи условия

Активация на акаунт