Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Мразя да пазарувам в детски магазини препълнени с пищящи деца  #Crazy

+ 1  Peace

Тегаво... Ама, айде да не става темата ни депресарска.  Grinning По-спокойни са сега, да.

Айде, честито на всички!  Hug С победа завършихме!  Grinning

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 19:35 от simplyaven

# 646
  • Някъде в търсене ............
Бихме 3:0

# 647
Айде 4естито...ами спокойни са...липсва напрежението ...

# 648
  • София
Да ни е честито 7-мото място. Като слушах резултатите през годините, другото световно ни се пада по-предно класиране.  Simple Smile

# 649
Малко офф, lozeva в подписа ти дъщеря ти ли е? Страхотна сладурана и изглежда супер на игрището!  Peace

nana77 , викаш ред ни е?  Laughing

Извън звездните имена, аз мисля че Салпаров направи много силно първенство и има моето браво!

# 650
  • София
Абсолютно. Теди игра много силно.

# 651
Честита победа!Благодаря, момичета и момчета, че споделихте с мен емоциите от играта на нашите. Благодаря и на Отбора, че ни ги създаде!
Гледам сега Сърбия и Куба. Там ни беше мястото. Ние не го постигнахме. Кубинците са на финал, ние сме никъде.

# 652
Не съм много съгласна. Според мен българският отбор прави чудеса, че изобщо се крепи в топ 8 толкова години. Не мога да очаквам повече, не се сещам и за друг колективен спорт, в който да сме постоянно по върховете, и то да се сравняваме с държави като Полша, Русия, САЩ - ами само последните колко пари и условия предлагат за спорта. Простата истина за мен е, че с по-малко интриги и по-реални очаквания може да им се създаде по-благоприятна атмосфера. И те помежду си да избягват да влизат в никому ненужни пререкания. Това си е моето лично мнение, разбира се, може и да бъркам, но аз съм щастлива, че се държат нависоко, само не искам да ги виждам натъжени, защото нищо фатално не е станало.  Peace

Опитвам се да се ориентирам в квотите за Олимпиадата, но май трябва да изчакам края на световното, да видим с колко точки ще сме.

# 653
Съгласен съм със всичко, което казваш. Но искам по-горе да е билото.
Когато го можем/въпреки липсата на условия/, трябва да го постигнем.
Не критикувам, просто ми е тъжно за нереализираните възможности.

# 654
На мен пък (с риск да ме нападнете)ама никак не ми хареса играта на Митев.
Явно за плажния си е добър ,ама тука нещо не се чувства на място. Владо поддържаше настроението в отбора.
Хубавото все пак е че взехме победа ,макар и доста измъчена.

# 655
Дедо , не са си тръгнали от отбора, ще ги видим пак. Аз гледам напред, това е само един турнир, има и други.  Peace Имат трески за дялане, дано се поуспокоят, по-малко драми, повече хъс и стабилност. Така си мисля аз.

totomaniak , защо да те нападаме? Аз не мисля, че Митев е по-добър от Жеков, но вероятно на последния му дойде в повече.

# 656
  • София
totomaniak то с един мач не става, да се чувстваш на място. Трябва да поиграе момчето.

# 657
Никой нямаше да иска от нашите финал, ако беше очевидно, че сме слаби, че нямаме играчи, че нямаме отбор. На всички ни е кофти точно защото знаем, че могат. Просто не винаги се получава. Колкото и да ми е криво, не мога да ги виня за нищо - толкова радост са ми носили тези момчета, ставала съм посред нощ заради тях, плакала съм от щастие заради тях... И на мен ми е криво, че ги виждам тъжни, но когато си бил на крачка от медал, да играеш за 7-о място...
Хубав полуфинал направиха Сърбия и Куба. За другия полуфинал ми се иска, ако може, и двата отбора да паднат  Grinning. Бразилия и Италия ми бяха любимите отбори до скоро (след нашия, естествено), на това първенство обаче ги разлюбих тотално. Не знам какво трябва да се случи оттук нататък, за да започна отново да ги харесвам, особено бразилците след цирка, който спретнаха. Знам само, че искам който и от двата отбора отиде на финал, да падне от кубинците.

# 658
Няма да те нападнем Laughing Нана е точна. Ще допълня, че Коцето е много добър разпределител. Миналата година носи Арда на гърба си, а в преди това в Соконко и Разлог имаше странични неща, неположителни. Но сега нямаше сработка с момчетата. Пранди мъчеше Братоев и когато се оказа притиснат, взе наистина най-добрия след Жеков, но късно.

# 659
Брррр, аз се моля на всички богове италианците да резнат крилцата на едни мои "приятели", ако може с яка съдийска тесла, за да е по-гадно.  Mr. Green

Другите пък изобщо не мога да ги гледам, нещо не ме вълнува как играят или не играят, ако нашите не са там.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт