Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 249
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
  • Атлантис, Галактика Пегас
Зара в последния брой на списание Галерия Бродерия има триптих Ден и нощ

# 331
Да се похваля, получих си гоблените от Гоблен сет.
Ако има възможност довечера като се прибере съседското дете ще
снима и ще ви ги покажа.

# 332
Да се похваля

# 333
Ауу, Деси , това второто е  Heart Eyes точно по мой вкус  , а и е мъничко
имаш ли схемичката  Praynig Praynig  Embarassed mimito-dobri4koto@dir.bg
някой шил ли го е , дали става толкова хубаво както е картинката  Heart Eyes  С колко цвята е ?
Макар че сега се оказа че трябва до края на годината да направя нещо хубавичко за бебе  Crazy което трябва да се роди със секцио в края на декември ... и ще трябва за съжаление пак да прекъсна шиенето на "Св. Георги" до тогава ...
След малко ще прегледам какви бебешки моделчета имам на "склад схеми"  Wink ... stork-girl

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 16:09 от Мимито & Светла

# 334
  • в една мансарда точно под звездите ..........
ina. поздравления! Останал ти е май само контура.

# 335
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Laughing ти не спиш ли?
и да си призная, срамувам се Blush Blush Blush всеки с нещо се хвали а аз само гледам  Hug

# 336
Благодаря  , контурче има на две-три лодки и на тераси ,ама е много малко , утре по светло Laughing
 Hug

# 337
  • Поморие
Охххх напоследък и аз само гледам и ви се възхищавам момичета за красотата , която показвате.  Hug
Нямам никакво време за любимото хоби Blush, дано открадна малко време и да довърша това което правя за да има с какво да се похваля

# 338

Здравейте момичета!Имам голяма молба  Praynig Praynig Praynig - търся схема на молитва за дома (намерих няколко линка,но не са активни).Много моля,които я има да ми прати на е-mail:
joana_doychinova@abv.bg
За това става въпрос:

Благодаря!!!

# 339
# 340
  • София
ina.  thumbsup да се похвалиш и след контура
Мимито & Светла това са най-сладките поводи за прекъсване  Heart Eyes
И от мен етап, това ми е почивката от кръстчетата
, колите вече се познават и един сватбен на Вервако

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 18:12 от бадем

# 341
# 342
Здравейте,виждам че тук се оформи лек спор относно авторски права ,предлагам на вниманието ви един текст ,който надявам се ще е полезен на всички.

На мен ми беше много интересно да го прочета, благодаря, че го публикува!

Ако сте прочели в руския форум ,на който преди време ви дадох линк и от където съм черпила толкова много информация -СТАВА ПЛАТЕН от следващия месец и такива като нас/вярвам че има доста които са се регистрирали там/ няма да допускат!?

Извинявай, но би ли обяснила за кой сайт става въпрос? gallery.ru?

# 343
бадем,тези коли да не са от сорта на Маккуин и ако да - може ли да покаже крайния резултат, а да споделиш и схемата евентуално

# 344
  • Ловеч
http://picasaweb.google.bg/105151836672099002304/Gobleni#

здравейте,

това е част от ушитите от мен гоблени. Не е кой знае какво, но все пак са си ми гордост.

не са най качествени снимките но фотоапарата не е най голямата ми стихия и затова са правени с телефон.

искам да благодаря на всички за отзивчивостта и съдействието без които нямаше да започна някой нови неща.

Общи условия

Активация на акаунт