Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 212
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • София
здравейте
намерих го. това е нещо като златна нишка.

Това си е съвсем отделен модел конец - Kreinik , пише го в схемата. В зависимост от номера - от 2 до 16 се променя от тънко конче до шнур. Доколкото разбрах, твоето е 4 Цитрон - значи ти трябва нещо лимоново, не много дебело. Ето му ги вариантите на Kreinik

http://www.krestomania.net/shop/438.html

# 451
Здравейте момичета,харесах си този триптих
http://s56.radikal.ru/i152/1010/0c/885d99a2d273.jpg
намерих схема и ключ, но не ми е ясно с какъв бод се шие и на каква панама.Моля, ако някой от вас го е шил да сподели как се е получило.

# 452
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, може ли някой да ми каже откъде в България мога де си купя оригинална комплектовка на Вервако или Пермин. Мисля, че Шехерезада предлагах, но доколко разбрах това, което предлагат те е да съберат конците по схемата.

# 453
официален представител на вервако е магазина на ДМЦ в София.

# 454
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Далеко съм от София, а също скоро нямам път натам. По скоро имах предвид интернет търговия. Така по-лесно мога да видя и цените за да преценя също така дали имам финансовата възможност.

# 455
обади им се по телефона, те ще ти го изпратят с наложен платеж  Peace

# 456
merimer, а може ли да кажеш какъв размер е целия трептих и в една рамка ли трябва да се сложи или в 4 различни.

# 457
Не зная размера на триптиха, но виждам, че са 4 схеми като броя на бодовете са съответно 80х25, 55х140, 80х82, 55х145.Схемата я изтеглих от сайта Гоблените, и мисля, че могат да бъдат в отделни рамки.

# 458
  • Варна
Момичета, моля за помощ! Имаше един сайт, където можеше да се оформят надписи с различни шрифтове, но не се сещам кой беше newsm78, моля, ако някой се сети да пише Embarassed

# 459
temenujkago@abv.bg здравейте момичета аз съм нова в този форум пиша ви с една голяма молба някой може ли да ми помогне с схемата на този гоблен казва се виенски валс направо се влюбих в него предварително благодаря

# 460
  • Плевен

temenujkago
- тази красота я шие една рускиня ,нямам идея дали има схемата в албума си , но не мога да ти дам адреса и ,вече чистя всичко от галерито и я шатнах онзи ден!Все пак ще се опитам да ти я открия! Peace

Това което ви показвам е най-новото ми предизвикателство ! Mr. GreenОт оригиналната картинка ,направих тази ,която избродирах с новата техника! Blush

# 461
Pepen,чудесно се е получило .Успех в новото начинание! Един хубав ден може и аз да опитам.

# 462
pepen, ще си повторя въпроса от по-рано:

Ако сте прочели в руския форум ,на който преди време ви дадох линк и от където съм черпила толкова много информация -СТАВА ПЛАТЕН от следващия месец и такива като нас/вярвам че има доста които са се регистрирали там/ няма да допускат!?

Би ли обяснила за кой сайт става въпрос? gallery.ru?

# 463
  • Плевен
pepen, ще си повторя въпроса от по-рано:

Ако сте прочели в руския форум ,на който преди време ви дадох линк и от където съм черпила толкова много информация -СТАВА ПЛАТЕН от следващия месец и такива като нас/вярвам че има доста които са се регистрирали там/ няма да допускат!?

Би ли обяснила за кой сайт става въпрос? gallery.ru?

SadДа!Нима не влизаш в него Thinking ,долу в новости иди и прочети!Иначе тука има тема

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=8498&page=4

Чети на воля и успех! Peace

# 464
много ще ти бъда благодарна  ако намериш схемата много е красив видях етапи от шиенето на една рускиня писах и но не ми отговори temenujkago@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт