промени в приема за СМГ

• 91 070
  • 935
  •   1
Отговори
# 840
  • София
kumchowalcho , благодаря ти и стискам палци за твоето момченце! Praynig Всички чакаме с нетърпение!

# 841
Супер си, както винаги! Чакаме да видим класирането и стискам палци за "форумските" деца, които бяха "около чертата"!

# 842
  • София
Присъединявам се към стискането на палци и търча към СМГ!

# 843
доколкото разбрах по тлф няма много разлика с форумското - моята дъщеря е мръднала с едно място назад

# 844
  • София
Хайде, форумчета, УСПЕХ!   bouquet Peace

# 845
Подкрепям ви от Варна ! Успех на дечицата ! Дано ви зарадват с успеха си.Моето дете е прието в МГ Варна след 4 клас и вълнението и радостта отдавна отминаха.При нас напрежението от подготовка за всички състезания които оформиха рейтинга беше основно през 2-я уч срок а последното съвпадна и с външното оценяване.Виждам че в София дечицата имат почти още един месец за последния най важен изпит-състезание и почти до средата на Юли емоции около записването.Дано са оценени обективно и тази нова система на прием се усъвършенства във времето.

# 846
  • София
И аз се връщам тъкмо от СМГ.

В списъка сме на поканените да бъдат записани в СМГ деца, английски език Grinning!

Честито на всички приети форумски деца, които са значителна бройка!

Благодаря на всички мами и татковци за целогодишната подкрепа и съпричастие! Надявам се да продължим да си помагаме и да се информираме и по-нататък!

На всички непопаднали в списъка деца - успех, където и да учат! Пък както се казва, може и да е за по-хубаво!

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 16:14 от tufche

# 847
  • София
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Записването на четвъртокласниците, които са поканени да се запишат за ученици в пети клас на СМГ за учебната 2011/2012г., ще се извършва на:

08 юли 2011г.-от 09:00 до 12:00ч.

и от 13:00 до 16:30ч.

11 юли 2011г.-от 09:00 до 12:00ч.

12 юли 2011г.-от 09:00 до 12:00ч.

В СТАЯ "СЕКРЕТАР" - ПЪРВИ ЕТАЖ.

Необходими документи:

1. УДОСТОВЕРЕНИЕ за завършен начален етап на образование-ОРИГИНАЛ.

# 848
Здравейте и от мен. И аз сега се връщам от СМГ. Моят син е приеееетт!!!  Party
Честито на всички приети деца! На неприетите - браво за усилията (особено на родителите - поне при мен бяха големи да накарам моето шило да работи системно, защото талантът си е талант, но е нужно и да бъде развит).
Съжалявам за децата около чертата, знам колко е гадно точно това положение, допреди половин час и аз бях между двата свята, но си казвах, че все пак има и кандидатстване в седми клас, а децата, които си имат способности, по един или друг начин ще си ги проявят. А като гледам резултатите им, те ги имат тези способности!
Стискам палци на тези, които все пак имат шанс да се запишат по-късно!
Кумчо Вълчо - благодаря за великодушното поведение и участие! Дано и твоето дете попадне в СМГ, при такъв татко сигурно и той винаги разведрява обстановката и внася позотивизъм в отношенията, което пък значи, че навсякъде би се чувствал и развивал добре!
Където и да учат децата ви - УСПЕХ, КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ !!!  Hug

# 849
  • София
И ние сме вътре, с чудесен резултат! Английски език. Честито на всички приети и ще се радвам да се запознаем. Стискам палци за детето на Кумчо Вълчо и благодаря за усилията, които полага. Благодаря и на всички мами от темата, които подаваха ценна информация през цялата година.

# 850
Здрвейте отново!
Няма смисъл да качвам класиране, защото то е почти 1 към 1 с предварителното. Само едно дете има, което аз съм го писал някъде около 80-то място, а то реално е някъде около 60-то. Иначе всичките останали са си приети.
Честито на всички приети и успех. Моето сега отивам да го запиша в ПЧМГ-то, че да не изтървем и там мястото и да няма къде да учи...  Thinking  Всъщност той би бил най-щастлив в такава ситуация!  newsm62

# 851
Успех на дечицата където и да учат! Само да са здрави и весели! Дано си помагаме и за напред !
отивам да видя резултатите - кумчо вълчо все пак защо не ми изпратиш ако си снимал - rosica.pn@clmc.bas.bg

# 852
Успех на дечицата където и да учат! Само да са здрави и весели! Дано си помагаме и за напред !
отивам да видя резултатите - кумчо вълчо все пак защо не ми изпратиш ако си снимал - rosica.pn@clmc.bas.bg

и аз бих искала да ги видя, ако може search
mappi@mail.bg

# 853
Много моля и на мен: rosi0403@dir.bg, нямам възможност да отида. Благодаря ви!

# 854
Направо ги качвам. Само да предупредя, че съм снимал първите три страници само, т.е. до 128-мо място. Приетите дечица са до 108-мо включително.

Ето линка:

http://dox.bg/files/dw?a=11f20b0825

Общи условия

Активация на акаунт