СЕПТЕМВРИЙското дете,вече гука,папа и расте!

• 25 195
  • 697
  •   1
Отговори
# 330

Ivelina_Sh разгледах снимките на малкия ви сладур и искам да те питам "легълцето", в което сте го сложили с пеещата играчка точно какво представлява. Много ми хареса на външен вид, т.е. изглежда ми много удобно за бебето и нали съм любопитка реших да те питам точно какво е.
Момичета, прегръщам ви всички, много целувки на всичките ни страхотни бебенца и ви желая прекрасен и спокоен ден.  Hug Heart Eyes
Gergana_ka За зелената люлка ли ме питаш скъпа?Ще сложа линк за да я видиш по-подробно... Много е готина и малкия много и се радва....  Flutter http://www.target.com/Fisher-Price-Way-Cradle-Swing-Glider/dp/B002OOWACG

# 331
geryaleksandrova, чела съм и аз за такова обяснение на етапите на развитие. Ами остава да чакаме първата усмивка Simple Smile.

Аа, Машонка, и Ема е много порастнала, кокори се вече и тя като гледам Simple Smile. А къде във ФБ ги слагате тези снимки?

secret girl, има ли други причини за зелени акита освен бързото преминаване на храната в червата? Защото днес моето дете имаше един път точно такива, и бяха слузести. А точно преди това явно се мъчеше да се изака, защото тръгваше да заплаче, а обикновено това не я тормози толкова. Иначе съм чела, че причината може да е и не добър баланс между приетото предно и задно мляко, или реакция към нещо, което майката е яла.

# 332
Здравейте и от мен1

Първо честито на Фата Моргана!!!(може и да съм честитила,ама вече не помня) newsm51

Алхимика,Дана 2010,честити ви празници на патерици!!! smile3525

Аз оцелях след гадната температура,сега чакам бучката да се разнесе.Вчера ми почервеня гърдата,ходих на лекар,каза,че засега няма проблеми.Давам на Ивайла да суче първо от нея,за да дърпа.Иначе канала е отпушен,но докато се махне бучката ще е зор.Взех си кравешкото мазило за мастити Рефригеранс,ползвала съм го преди за шиповете и ме облекчаваше,дано и сега помогне.

# 333
  • София
.Взех си кравешкото мазило за мастити Рефригеранс,ползвала съм го преди за шиповете и ме облекчаваше,дано и сега помогне.
  Веднъж обсъждахме това мазило с нашата консултантка клиничен фармацефт. Това беше неиният коментар

Цитат
Дами, бъдете много, много внимателни с ветеринарните препарати. Съставът им е доста неприемлив за хуманна употреба. Рефригерансът съдържа алуминиев ацетат. Начинът на действие му е свързан с абсорбирането на топлина при преминаването от една форма на солта в друга, най-грубо казано, да не преминавам в зоната на физикохимията. Същият ефект имат и съвсем безобидни соли, напр. калциевият двухлорид. Аз с алуминиеви соли не бих се мазала, особено ако кърмя. Знаете вероятно, че завишените му количества в храни, води и битова химия в последните години се асоциират с много нервнодегенеративни заболявания.

# 334
vany666, честит рожден ден! Здрава и много щастлива!

bubbast, не бих се мазала с това чудо. За бучките много добре действа компрес с риванол.

# 335
  • Пазарджик
...
Ве4е си хапваме нормално, имахме в началото голям проблем .Тъпата сестра така ми завъртя зърното 4е ми се полу4и рани4ка и малката не искаше да засу4и ,а да не казвам аз ка се 4увствах.С препълнена гърда, трудно изцеждах,абе лудница.От др ядеше.Изкарах няколко дена с адки болки и се обадих на Ivy ЛЛЛ помощник за кърмене.Тя дойде веднага след като ни изписаха.Аз толкова се бях ошашкала .Тя ми каза да си взема силиконово зърно и крем4е.Е за 2 дена оправехме проблема.Сега се кърмим идеално научих и нови пози и съм адски щастлива.Много съм благодарна на Иви без нея не знам какво щях да правя наистина.
...

*АДРЕНАЛИНКА*, чудесно е, че сте намерили решение. Иви наистина е страхотна и много всеотдайна.

Аз да кажа здравейте и добре дошли във вече РОДЕНИ 2010. Нека слънчицата ви да растат здрави и засмени!

Отсъствах от страната за известно време, но виждам че Айла и secret girl са били насреща за въпроси.

Съгласно проекта на BG-mamma и Ла Лече Лига, аз продължавам да следя темата ви и ако имате нужда от информация за кърменето, може да се обърнете към мен като изпишете с големи червени букви например mimsat или ЛЛЛ, за да мога лесно да намирам въпроса. Не искам да се намесвам в темата ви, без вие изрично да сте поискали от мен това, защото тук има много майки, които са имали богат опит с кърменето и знаят много неща. Вие сами може да си помагате една на друга по темата за кърменето, защото видях много адекватни съвети тук от вас. А и започвайки този проект с BG-mamma решихме, че темичката си е ваша и никой от нас не би искала да навлиза в личното ви пространство без покана.

Понякога се случват по-необичайни или пък по-сложни ситуации. В случай, че искате да се консултирате по-лично по някой въпрос за кърменето, може да го направите и в специалния подфорум Форум за консултации с Ла Лече Лига за кърмене и захранване на бебето

Ще продължавам, както се разбрахме, да ви пускам информация за предстоящите срещи и лекции организирани от или със съдействието на Ла Лече Лига в различните градове. Но все пак може да ги следите и на страницата на Ла Лече Лига www.lllbg.org или пък в страницата ни във фейсбук.

Честито на всички отново и хубави мигове с вашите слънчица.

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 11:26 от mimsat

# 336
Aila,аз не се и няма да се мажа постоянно.Снощи се намазах,следващото мазане ще е чак тази вечер.Общо взето това ще са ми мазанията.

# 337
Gergana_ka За зелената люлка ли ме питаш скъпа?Ще сложа линк за да я видиш по-подробно... Много е готина и малкия много и се радва....  Flutter http://www.target.com/Fisher-Price-Way-Cradle-Swing-Glider/dp/B002OOWACG

Мерси Иве, много ми харесва. Сега ще я покажа и на таткото и ако решим и двамата може да вземем и за нашата госпожица.  Hug

# 338
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета
имам един въпрос ,малката мн свива кра4ета и се пъне,но не плаче и няма запек.Какво ли  е мн сме притеснени?Да не са някакви колики?
Инъ4и ние сме добре кърмим се и растем.Никога не съм се 4увствала толкова щастлива
Другия ми проблем е жестокия запек,явно е от кърменето.Бабини ила4и не помагат,знаете ли нещо по сериозно,което няма да пре4и на кърменето?
Н мога да пиша мн 4е малката су4е
мн целувки на вси4ки и приятен ден

# 339
*АДРЕНАЛИНКА*,и аз имам проблем с ходенето до тоалетната,взимам по две чаени лъжици рициново масло,и след няколко часа ми действа.То действа по-меко,иначе можеш да вземеш и бизалакс,но той е силен(не пречи на кърменето,щом го дават в болниците) и от него ме боли корем PeaceИмало някакво хомеопатично,но не го знам как се казва.

А за беба,ми най-вероятно са колики,не се притеснявай Hug

ВАНИ666,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА,БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА.  bouquet

# 340
  • София
  Адреналинка опитвала ли си с овесени ядки или круши? А иначе предвид че на бебетата се дава лактулоза няма проблем и ти самата да пиеш, но си се консултирай  с лекаря най-добре.

# 341
Адреналинка за запек аз си слагах свещички ЕВА/КЮ . Веднага имаше ефект . Кажи на аптекарката ,че кърмиш ,моята позната аптекарка каза,че стават за кърмачки.

от13.30 сме на консултация   Laughing

# 342
Здравейте майчета и малки слънчица Hug

Трудно успявам да ви прочета защото не ми остава никакво време за нищо цял ден се занимаваме с бебка, освен това преди две седмици си купихме нов апартамент и сега му правим тотален ремонт и ново обзавеждане само чакам майка ми да се пребере от работа оставям Сияна цедя кърма и с баща и бягаме по магазините да избираме разни неща, в събота и неделя по цял ден се занимаваме със същото.
Сега за бебка, добре е расте немога да се оплача кротичка ми е да не и уроки само от време на време я постяха тумбичката, но не е нещо страшно да ви кажа на нас БиоГайа много добре ни действа започнах да и ги давам още в самото начало някъде към 10-тия ден и ги давам вечер преди къпане и докато заспи вече и действат, заспива по късно към 12ч и се буди около 6ч сутринта. Започна през деня да будува повече слагам си я в кошарката и тя си гледа играчките опитва се да им говори смее се, но още не е започнала да гука. На 18-ти сме на консултация и ще ни бият ваксина. Сега ще кача малко нови снимки в албумчето.

vany666- Честит Рожден Ден мила! Пожелавам ти да бъдеш здрава, щастлива и много много обичана newsm51
Дана 2010, alximika - Честити празници и на вас момичета, малко със закъснение но от сърце Hug
Фата Моргана- Да ти е честита малката рожбичка newsm51

Лек и спокоен ден от мен Hug

# 343
  • у нас
направихме сефтето Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз само да се изфукам Whistling
цунки за всички малчовци.

днес взех да пробвам памперси либеро- ще ги видим как са. Уж ги водят най-добрите. Една приятелка, която ползва либеро от самото раждане на детето много ми похвали евибейби, та и тях ще пробвам, но нещо цената им ме кара пробвам на бройчица- да не се изприщи...
Някой да е пробвал тези евибейби newsm78

# 344
дзак и от мен Hug

и аз съм със запек и взимам Дуфалак или Лактулоза - това ми препоръча докторката, тъй като действат само физично  ( особено Дуфалака) Peace

АИЛА, овесени ядки накиснати в мляко ли имаш предвид? или има и друга начин за консумация, който помага при  smile3550

на мен гърлото ми мина, но ме хвана ужасна хрема smile3555 дано ми мине бързо и да опазя малката, че направо не ми се мисли, ако й лепна този вирус Weary
чета, че и при вас положението е същото и се успокоявам, ние по цял ден сме на ръце и само тогава придрямва иначе се кокори и непрекъснато се напъва, свива и ми виси по гърдите, ех нямат край тези колики, не знам вече какво да й давам. Това ме подсеща вие чували ли сте и какво ви е мнението за БИОГАЙА, дали да не опитам newsm78 Ние сме на Еспумизан или Инфакол, ама вече имам чувството, че не й действат Sad  а и от няколко дни и ние акаме предимно зелено с малко слуз ( сори, че съм толкова образна) дано да премине вече ooooh!

и последно, Мами в предишните страници обсъждахте сефтето ( при нас е още мираж), но да ви питам, вчера станаха 50 дни от секциото и още имам теч, има ли и други в моето положение, не беше ли време вече да спира newsm78

Hug и хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт