Да пусна и аз едно линкче за пози - намерих го като псунах търсачката за австралийска поза
http://breastfeeding.org.ua/how/position.html

.
) по моловете.Е няма такава лудница,криза ли...ми то навсякъде пълно с народ,а в ръцете им торби.На всичкото отгоре нищо не си харесах,а ми се искаше една рокличка да си купя за утре(милото и то става на 30 и ще празнувме двамата на куп).

Неможах да разбера стомах ли я боля какво и беше.Но за първа вечер яде в 24,3 и стана чак в 6,30 направо супер
и аз така се наспах
съвпаддение.За съжаление няма как да празнуваме с това бебче че сме в гарсониера.Купила ли си му подарък ако не е тайна какъв.Аз още не съм мисля той да си го избере че е капризен малко,пък аз ще му купя торта и свещи като си дойде от работа да го изненадам.

Младежът беше нещо крив, къде ти е виждал толкоз хора и такива шарении. Изобщо не му се стоеше в слинга, та кърменето беше на крак. Първия път дискретно се скрих в един ъгъл, но втория вече закъснявахме и докато кърмех междувременно избирахме стикери за украса на детската стая.
Отдавна не си бях показвала прелестите на публично място, но с мрънкащо от глад хлапе в ръцете, бързо си припомних старите времена.
и ние вчера се кърмихме два пъти в мола на Цариградско
добре,че сестра ми се нави да ми помогне с половината неща и сега ги прави в тях.Децата спят и аз запретвам ръкави.
да са ви живи и здрави 
. А вие дано по-скоро да оздравеете
.
. Понякога нищо не може да я успокои - нито гърдата, нито носене на ръце, гушкане, говорене и с баща й изпадаме в ужас и стрес от пискането й (такъв силен рев, като нашия сигурно няма
. 
но се глезим повечко вече и нощем хич не спим
ама започнах да ги слагам при мен на спалнята защото не се издържа вече 

едни казват едно други друго но смятам,че напълно може да се доверя на тези в Токуда а не на кой да е! МОлете се всичко да е наред!