Честита Александра!!!
Сърдечни благопожелания за здраве... чарове... ум... таланти... късметище... лек житейски път и всевъзможни добри предпоставки за добра реализация по всички фронтове!!! 
. Че и общи познати се оказа, че имаме в Париж. Светът е малък 
), но не може да ми дойде музата за писане
Стискам ти палци за съвсем наближилото събитие

Ходя по разни магазини и навсякъде ми казват "свърши" . Имам чуството, че вестник "Стандарт" са засмукали всички бройки за предстоящата си акция , но мен след Коледа вече не ме устройва 
, да ама и педалите не стига още, да не говорим за въртене на педали. Имаме си бебешка триколка с родителски контрол и мисля да си изкара още време с нея. И сега не съм сигурна как да поднесем колелото на Яна..
Не искам рев на празника, мамка му.
Калина отново е атракцията на болницата. Вчера такава истерия направи, че събрахме де що има свободен персонал. Една бледа докторка влезе в залата, видя как лежа върху Инката докато й правят нагревките и попита какво му има на това дете. Успях само за изръмжа "бяс!". Дано да оздравеят, че утре ще си купувам рокля за коледното парти другата седмица
А и аз да оздравея, че след като в сряда свърших единия АБ, сега се черпя с друг и не мога да дишам
Не си мислете нищо за мен, остава ми още един цикъл и официално с мъж ми пропускаме една година от както се познаваме без да раждаме или бременеем
Но пък каквито сме луди що ли да не открия сезона на потретването при януарки 2008?
Препоръчани теми