. И аз съм съгласна да е по веднъж, излъга се един два пъти да дремне и преди обяд и после ми стопи лагерите през деня...
, само за ръка, ако го пусна и веднага тупва и продължава пълзешком. Знам, че така му е по-лесно и по-сигурно, но.......докога, вече се замислих, че може и да не тръгне изобщо сам.....
)) ама нощем не спи 
и да си напишете името на хлапето

Ако можем да помагаме само кажи.

. То от вчера не върви на мляко - купих и се пресече. Ех, това Теско.. Заради него стана белята, но така и не можах да си направя поръчка - картата празна. Ще пробвам довечера да уговарям ММ да ползвам неговата, но почти съм сигурна къде ще ме прати да вървя 
Ми той не ще да се вози повече от половин час. Пускам го да ходи и след малко протяга ръце за гуш, но реве като го сложа обратно. Единствено има мира, ако се спрем някъде и го пусна на воля да се рови по земята за боклуци
За количката - ми вози се за около петнадесет минути и после почва да иска да излиза, а като я извадя, не мога да я прибера
Почвам едно увещаване със солети и прочие 
Много е сладка като гледа брат си да танцува и тя започва едно друсане и клатене на дупето 
Много ми е добре така и не искам да променя нещата
Всяко нещо с времето си, ще прохождат, а после ще стане интересно
Обикаля си сама из апартамента, по принцип не ми пречи, но ако е много тиха отивам да проверявам какво е направила пак
Почна и да говори някои неща, казва си папа, апа (вода), нани, кака (ако - но не когато трябва, а след като е свършила работата
колата е беге
Абе говори си детето, само да има кой да го разбира
Слуша и когато й давам малки задачи, от рода на "донеси ми колата", "сложи панталоните на леглото" и т.н. и е много щастлива, когато казвам браво, а ако забравя си казва сама "баву, баву" и ръкопляска
Препоръчани теми