, докато се връщах от боклука я видях как се изнася, та не можах да я почна наново.

. Ама ми е криво на душата - супер тъпа и прозаична причина, ама много съм се скапала, като ми мине или като си оправя проблема (дано) ще споделя, че се оказа, че съм много четена от знайни и не знайни хорица 
, разбирам те и много съчувствам. Коко ми е бил така - перманентно разстроен. Не си ли я водила на гастроентеролог? Коко се оправи от тези си състояния с прием на бифидус и ацедофилус, бактерийки прахообразни. Освен това и пиеше около 10 дни всеки ден по един ентерол...
Не, че нещо, ама моя батко такъв номер ми беше спретнал. Върви си хлапето (около 2 годишен) и срещу нас майка, татко и бебе на около 10-11 месеца. Коко като пич тръгва към количката, подвиквам отзад не пипай бебето, той ми се хили подкупващо и директно бърка в очите на дребното. Не нарани бебчо, но онова се стресна и като писна, все едно Боян сега реве.....Извиних се хиляда пъти на майката, таткото имах чувството обаче, че ще ми изтръгне де що топки имам по тялото. Почувствах се супер тъпо, повече Коко не се доближи в детска възраст до количка, но си ми беше обеца на ухото, че хлапетата вършат непредвидими неща и то в моменти, когато хич нищо не очакваш....

Но не е алергична към никакво мляко, вече и прясно е опитала и няма проблем.
С бебетата ви де...
Че няма да смогна да ви изчета, е ясно, ама попрочетох последните 1-2 страцини.
Хаха, гледала ли си Мемоарите на една гейша?
Какъвто ти е хубав... има да залита и пада по девойки, ама тва са хубави неща 
Беше станала голямо момиче и си спеше почти непробудно. Иначе заспива по това време - 21:30 - 22:00. Аз доволен 
Препоръчани теми