СЕПТЕМВРИ - тема 30

• 27 594
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря ви за подкрепата  Hug
Малката е малко по-добре, няма температура вече, но отново има разстройство. Не знам защо, без значение от какво е болна, винаги има и разстройство. Сега е зачервено гърло...без сополи, без кашлица...но с разстройство...вчера ака 9 пъти...днес, досега 5....При положение, че пие хидрасек и оризова вода, плюс специална храна.
Кришка, много гадно. Добре поне, че неговата майка го е нахокала...има й майки дето не им пука  ooooh!

# 631
Покахонтас,бързо да се оправя малката! Hug

# 632
Я да ви разправям какъв слкандал си спретнах с една намаана кака - излизам пред блока, на люлките, с децата и кво да видя-една госпожа люлее кучето си. Казвам аз "Може ли да си качите кучето на люлката?" тя -"Щооо? Кво ти преча?" ауу, че и на ти  ми говори....дъра, бъра, културно се обяснявам аз и финиширахме с "Ма тва куче струва повече от твоите две коли, ма!" Нарекла Божидар глупак и негодник, докато аз отидох до контейнера, а той пазеше количката до колата. Ужас направо ви казвам  Sunglasses, докато се връщах от боклука я видях как се изнася, та не можах да я почна наново.

Иначе добре се разходихме, до Сторгозката крепост, язовира...обходихме Кайлъка, то разкошно време  Grinning

# 633
  • София
Леле, аз каквато съм зла веднага щях да я подредя таз дама, с все кучето й.

Да ви се похваля - купих си нови ски, щеки и обувки и съм супер щастлива Mr. Green За без пари, и трите общо 550 лв.

# 634
Честито!!!
Да не си нападнала зимния пазар на Левски? Wink

Малии, Атракция, аз каквато съм малка и злобна не знам какво щях да я направя. Не за друго, ама да ти обижда детето. Баси!

# 635
Айде и аз да се оплача-майка се прибира преди малко с Дани от Борисовата-нашия паднал от една от тия колички с монетите и целия червен,нослето изпилено,огромно червено хематомче на челото....Сви ми се сърцето като го видях.Водили го на лекар със сестра ми,изписали са му някакви хомеопатични за хематома и някаква маз да мажа.....Много ми е жал като го гледам,иначе е жив,яде с много апетит,пищи и е добре,надявам се.Нещо връщо малко през устата и не знам за повръщане ли да го смятам.... Cry

# 636
Колко малко? Доколкото знам не трябва да повръща скоро след падането, тогава е признак на сътресение. Ако е малко, май не е показателно, особено ако по принцип повръща като се задави или е хапнал повече...  newsm78 А и нали на лекар е бил...

# 637
  • София
ar4ita, дано всичко да е наред с Дани Hug

Честито!!!
Да не си нападнала зимния пазар на Левски? Wink
Не, в София ленд има Мега ски аутлет до края на месеца и всичко е намалено поне на 50%. Аз такива намаления в България досега не съм виждала. Ски, намалени от 1200 лв на 600 и т.н.

# 638
Ей, човек да забегне и сте напълнили темата с разни нещица не:naughty:приятни......

Тук съм ей мъ на. Еми  Hug. Ама ми е криво на душата - супер тъпа и прозаична причина, ама много съм се скапала, като ми мине или като си оправя проблема (дано) ще споделя, че се оказа, че съм много четена от знайни и не знайни хорица  Crazy

Мъжо забегна за ден два при родата и аз се изнесох при нашите на къщата, а там не ми се пускаше трактора за да ви изчета....

Закуските нищите - бисквити с вода, кус - кус - не ще, попара - не ще. Рядко давам сандвичи някакви.....

Покахонтас  Hug, разбирам те и много съчувствам. Коко ми е бил така - перманентно разстроен. Не си ли я водила на гастроентеролог? Коко се оправи от тези си състояния с прием на бифидус и ацедофилус, бактерийки прахообразни. Освен това и пиеше около 10 дни всеки ден по един ентерол...

Арчита, след като и на лекар сте водили Дани - пълен покой и тъмна стая му осигури. Повръщането от подобен удар е на фонтан и мощно като количество, това че е пуснал две плюнки повече да не те притеснява. НООО, ако наистина си притеснена по-добре го заведете пак на лекар, няма нужда да му казвате, че вече е водено детето...

Атракция - знам аз, че си много добра, ама явно не помага...Кофти женка ти се е паднала......, ама и нагла...

Соник радвам се за новите ти покупки. Ама по бих ти се зарадвала, ако си казала, че си си купила здрав найлон или шейна  hahaha

Кришка и Арчита - не така с чуждите деца Stop Не, че нещо, ама моя батко такъв номер ми беше спретнал. Върви си хлапето (около 2 годишен) и срещу нас майка, татко и бебе на около 10-11 месеца. Коко като пич тръгва към количката, подвиквам отзад не пипай бебето, той ми се хили подкупващо и директно бърка в очите на дребното. Не нарани бебчо, но онова се стресна и като писна, все едно Боян сега реве.....Извиних се хиляда пъти на майката, таткото имах чувството обаче, че ще ми изтръгне де що топки имам по тялото. Почувствах се супер тъпо, повече Коко не се доближи в детска възраст до количка, но си ми беше обеца на ухото, че хлапетата вършат непредвидими неща и то в моменти, когато хич нищо не очакваш....

Тъй имам да простирам, айде лека ви и спокойна  Hug

# 639
Надинке,успокои ме-плюеше само. hahaha
Аз се изхвърлям,не си мисли,че ще ударя друго дете,нооооо сигурно ще го дръпна по-силно...не знам де...Как дойде.Аз съм много импулсивна и на мястото на Атракция щях да я догоня оная и да и кажа колко ми струват колите и колко нейния помияр Twisted Evil
Дани заспа най-накрая,цял ден не е спал и сега видях,по-скоро разбрах че още един зъб избива и така рева милия....и тия цицини и обелен нос...
Айде лека!
П.П.Соник,София ленд работи ли?

# 640
  • София
Соник, честито за покупките! Но и аз, като Надина, по обичам шейна. Или, още по-добре, найлонова торба, пълнена със сено  newsm74
Надина, нали я водих и на гастроентеролог, там решиха без никакви изследвания, че е алергична към онзи белтък от к. млякото, преписаха й безплатен Фризопеп, който втори път даже не взехме и до там. Не знам, утре ще я водя и тук на лекар, ще се оплача и тука, ще видим дали ще ни кажат нещо ново....  Tired Но не е алергична към никакво мляко, вече и прясно е опитала и няма проблем.
Някои питаше отново за белтъка (от яйце), пак ще кажа, че аз давам от няколко месеца. През ден яде варено яйце, цяло.  Много го обича, яде го само с малко сол и хляб.
Надина,  Hug
Атракция, нямам думи...Какви хора има... ooooh!

# 641
Покахонтас, нямам предвид да е алергична към нещо, туй си е друга работа, просто чревната и флора и фауна в следствие на хранителна алергия (или колкото и да е тъпо неправилно захранване) може да е по-чувствителна и всяко общо неразположение да и се отразява със стомашен дискомфорт.....

# 642
Покахонтас, даваш ли и пробиотик някакъв?

Арчита, ще мине  Hug Много е неприятно, но тва е Simple Smile

# 643
Покахонтас, ние точно за това пием Био гая, въпреки че сегашното му разстройство беше от Тотемата, но често има разстройство. Не сме пили никакви прахчета, още същата вечер се сгъсти акото с капките, хем десетина дни беше с разстройство, до там че имаше парченце солета в акото - т.е. според мен нищо не му обработваше стомахчето. Аз смятам, че ранното и неадекватно захранване е причината, надявам се хомеопатията и кърмата да поправят положението. Захраних първо на 4м.и половина, не стана нищо и почивахме две седмици. На 5 м. вече сериозно започнахме, но с плодови пюрета. Не мисля, че по принцип е фатално и със сигурност има много деца, които даже и по-рано са захранени и то с плодови пюрета и нищо им нямаше, но трябваше да отчета, че си има проблеми от бебе с изхождането, имаше по скоро запек, че не иска да яде, каквото и да сменям. Но пусто, доста е трудно да се блъскаш в стени, и аз до толкова успях да удържа на напора да ядем храна.

# 644
Ееей, и аз вляза в родния форум най-накрая... От хойкане по цял ден не намирам време да прочета какво става с вас Simple Smile С бебетата ви де... Wink Че няма да смогна да ви изчета, е ясно, ама попрочетох последните 1-2 страцини.
Покахонтас, дано мине това зачервено гърло... Много са мънички още за болести бе! Знам, че хидрасек хич не е лош, ама... На нас и от най-лекото разстройство ни се зачервява дупето, представям си ако ака по 10 пъти на ден  Rolling Eyes
Ар4ита, тепърва предстоят паданията Wink Хаха, гледала ли си Мемоарите на една гейша? Wink Какъвто ти е хубав... има да залита и пада по девойки, ама тва са хубави неща  Hug
Някой по-назад пита белтък кога ще даваме. Всичко вече съм дала. Елица много обича яйца, и тя така - с малко сол и меко хлебче си хапва.
Соник, София Ленд само за ски аутлет ли се ползва сега или е както преди? Работи ли нещо там?
А за майките и децата им - ами... всички хора са различни.. Има много приятни хора по градинките, но има и такива, които ти иде да им извиеш врата и пак ще им е малко...
А мойта Елица е почнала да се буди по 100 пъти на вечер и да реве... Пореве си 10-тина мин и заспи, така към 2-3-4 пъти през нощта. Пак пие вечер на заспиване мляко - 100-150 мл... Не знам, вбебенява се Simple Smile Беше станала голямо момиче и си спеше почти непробудно. Иначе заспива по това време - 21:30 - 22:00. Аз доволен Simple Smile
Така, това от нас засега Simple Smile
Лека и до другия път!

Общи условия

Активация на акаунт