СЕПТЕМВРИ - тема 30

• 27 598
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер!
И на мен са ми превели парите на 19-ти, но доколкото зная, превеждат парите до 10 дни след като са внесени здравните осигуровки от осигурителя.
Валери закусва супата от кухнята или направена от мен, или сандвич. Още се пробвам от време на време с макарони, кус-кус, попара, но засега не ги иска. Следобед вече тотално минахме на един банан (сигурно утре няма да го иска Joy). Но даже и не го вземам десерта от кухнята, защото ми писна да го изяждам аз. Embarassed Кашите така и не ги заобича, само елда с круша хапва, някъде около 60 гр. примерно.
Днес беше крив ден, но това е в резултат на това, че няколко дни нещо много ни е трудно нощното приспиване и чак 22.40 заспива. Къщната работа изостава, аз съм крива, той също. Сега ще променяме режим явно и затова така ми прави, може и 12-ия зъб да му избива. Някак си по-спокойно ги приемам нещата, но нервичките са ми опънати до скъсване. И ако някой като днес ми се нацупи за глупости! #Crazy
Причината е следната - Валери много мрази да го мачкат и целуват. И той по принцип си пищи пронизително по цял ден, но ако вземат да го мачкат още повече, направо smile3511 съм ей така. И майка днес като го замачкала, не издържах и й казах да го остави на мира, и да не се чудят защо детето като ги види и пищи (а то наистина пищи). Е като се разсърди тази жена, направо #2gunfire. Не стига че не помагат (това го преживях), че им водя детето на крака да го видят (и това го преживях, че инъче няма и да си видят внука), а тя имаше една задачка - да си ваксинира глупавите котки, а не го направи. Ами и отгоре на всичко ще ми имат претенции, че си пазя спокойствието и не давам да ми разпищяват детето. #Cussing out
Оплаках се!

# 616
  • София
Добър вечер!
И на мен са ми превели парите на 19-ти, но доколкото зная, превеждат парите до 10 дни след като са внесени здравните осигуровки от осигурителя.
И аз така знаех, ама май не е вярно, защото нашата фирма плаща заплати, респ. осигуровки много рано, а пък НОИ са ми превели парите 20 дни по-късно Thinking

Нали нова анкета щеше да пуска някой? Grinning

# 617
Здравейте сладуранки!  Hug

Кришка, преобърна ми се сърцето като те прочетох. Вико също го оставям да стои в креватчето и сега съм на тръни да не реши да прави маймунджулъци. Иначе, и ние в петък бяхме патиланци, ма не ми се разправя. Добре сме, де, да чукна на дърво, леко синьо-червени.

Еми, радвам се, че пръстът ти върви към оправяне. Почивката си е важна, освен рехабилитацията, на която ходиш. А с кръчмите - направо прекаляваш вече.  Naughty (Шегувам се, разбира се  Mr. Green)

Покахонтас, какво ви е? Бързо да оздравявате!  Hug

На закуска давам като принцеските на Атракция - жълтък и сирене, звездички със сирене и масло или звездички с кашкавал. Днес понеже свършиха яйцата от село, дадох само филийка със сирене - препечена. Особено много му се услади препеченото сирене. 
Установих и аз, че човекът не иска да яде мокър хляб и така категорично отказа филийките със сирене и домат на Еми. А са така вкусни иначе...

На нас ни се провали ходенето към Монтана. Свекървата онзи ден се обади да каже, че има хрема. И аз както съм се наплашила от сополи, веднага бих отбой.  Rolling Eyes
Та днес сутринта в хубавото време се чудихме на къде да хванем и хванахме към Пловдив. Много хубаво беше... почти като едно време, когато сутрин се събуждахме и решвахме да ходим да пием кафе до Пловдив. И отивахме.  Sunglasses

В колата нали още седя на задната седалка, детето с много хленч успя да ме убеди да му дам слънчевите си очилата, за да ги разгледа. И както ги разглеждаше, дръпна им дръжките и се счупи пластмасата под стъклата. Очила за 60 лв, вече извън гаранция. Интересно, че докато бяха в гаранция без всякаква инвазия пак на същото място им се счупи рамката и след разправия ми ги смениха. Цяло лято ходих с едни други очила и сега хоп като реших да ги поднося и хоп пак се счупиха, ама вече няма връщане. А очилата от 10 лв колко ги подмята Вико и ги дърпа, пък нищо им няма...
Магазинът, от който купих боклучивите очила е в Скай сити - Гранд оптикс. #Cussing out Очевидно зареждат големи ментета, но цените си ги бива - моят избор очила си бяха направо от евтинджосите - под тази цена нямаше. 

Докато маахме гащи из Пловдив, обаче, намазах едни велурени ботушки, супер сладурски, за скромната сума от 25 лв. Тук сигурно щяха да им искат поне 65 лв. Накратко - доволна съм и почти забравих за злополучните очила.  Laughing

Цвета, столчето за кола от ибей как ти го доставиха? Аз си харесвам разни по-едрогабаритни неща, ама продавачите или категорично отказват да го шипнат до тук, или такава цена ми казват, че то се губи целият смисъл да се поръчва от там? Това за английскит ибей, с другите нямам опит.

За парите от НОИ - на мен нищо не са ми превели още. Но не съм изненадана, тъй като от нашето счетоводство по-късно май са ми подали нещата.

Та това е от мен. Пак прощавайте за фермана, който сътворих.  hahaha

# 618
  • София; Дружбето

Цвета, столчето за кола от ибей как ти го доставиха? Аз си харесвам разни по-едрогабаритни неща, ама продавачите или категорично отказват да го шипнат до тук, или такава цена ми казват, че то се губи целият смисъл да се поръчва от там? Това за английскит ибей, с другите нямам опит.

През емпреса, както и Бу Grinning Плаща им се 1,5 паунда на кило и за столчето към 15 лв мисля ми дойде доставката

# 619
Добро утро!

Махнах анкетката , кой се разбрал - разбрал  Wink

# 620
  • София
Добро утро и от мен... Grinning
Надина...де си бре?
maya_4ekelova  Hug
tsveta супер цена за доставка...ама и столчето явно е леко...защото в Бг доставката над 5 кг си е около 20-30 лева...поне толкова ми взеха за дървената къщичка на чиполино...която е 5 кг...и склада им е в Сф...
pocahontas80 бързо да минава...
Рефреш кофти за очилата, но пък ще си купиш по-хубави и няма да му ги даваш да си играе с тях  Wink А за домата...аз пека филийката, мажа с масло и късам залче хляб и отгоре сирене, домат...не винаги е мокър хляба..макар че вчера намачках всичко с вилицата -  маслото, домата, сиренето и маслината и пак му хареса...За филията с жълтъка и сиренето не бях се сещала...тия дни ще го пробвам...като малка много обичах такива сандвичи...

# 621
  • София
В колата нали още седя на задната седалка, детето с много хленч успя да ме убеди да му дам слънчевите си очилата, за да ги разгледа. И както ги разглеждаше, дръпна им дръжките и се счупи пластмасата под стъклата.
По същата схема аз смених 3 чифта очила това лято ooooh! Все се заричам да не му ги давам да си играе, но пък има разни моменти, дето бих му дала всичко, само за да кротне Crazy
Зарибихте ме с тия принцеси с жълтък, ще взема да ги пробвам. Във фурната ли ги печете, как?

# 622
  • София
Ми спомням си, че баба ми ги печеше във фурната в тепсия  Grinning, че се правеха огромни количества такива филийки  Laughing

# 623
Добро утро!

По този повод с филийките да питам - кога ще давате белтък?

# 624
АЗ ги пека в парти грил-а  Peace

Офф,заблъскала ме  е нервата-трябва да чистя, простирам,гладя,готвя,да гледам децата, да ги изведа на разходка и да уча. Направооо  smile3511 И получих акъл - пусни пералнята, приспи бебето и сядай да учиш-приоритет ти е  Shocked Еех, м.... му.............

По този повод с филийките да питам - кога ще давате белтък?
Аз оня ден му дадох от един солен кекс, бях го правила с цели яйца...все се удържах, но той грабна от чинията на брат си и така.

# 625
Добър ден!
Аз пари от НОИ скоро надали ще получа,едната счетоводителка казала на моя колежка,която роди 20 дена след мен,че другия месец щяла да внесе декларациите,питала в НОИ и и казали,че нямало проблем-щели да ни дадат парите #2gunfireАз знам,че ще ни ги дадат,ама накуп сигурно за Коледа Close
А другата ....и тя е за разстрел.Като ви чета всичките сте ок,как аз поне на една от двете не случих.....
Имаме нов зъб....Целия квартал разбира нощно време за това Mr. Green
Белтък давам отдавна-още лятото взимах кухня от Ози и даваха,в държавната също,хем е за бебета от 10-я месец #CrazyС прясно мляко захраних пак от Ози.
Айде чао че дълго стана,майка е с Дани на вън,а аз като Атракция ще слугинствам,трябва да прибера и летнити дрешки на Дани,една гооооляма камара и няма къде да ги слагам.

# 626
  • sofia
Здравейте!
 Ясно, каква ще е следобедната закуска на Попо - принцески със сирене и жълтък. Wink
 Аз специално отърчах вчера, до близкият банкомат, да провера, дали и на мен не са ми превели още парици, щот моите си ги получих още в началото на месеца, както обикновено. Еми не са, това е било. Уви...
Забравих да ви кажа, как вчера едно лапе осурвака Пеци с клон...За щастие нямаше последствия, но...Не за пръв път се случва/за трети/, както си возя дребния, някое зло детенце да се спусне към количката и я да му посегне, да го удари, я да го одере, а вчера и това... #Cussing out
Той милинкият си изкара акъла. Много тежко понася подобни изблици на агресия. А и на мен зле ми действат, като го гледам, какъв е беззащитен...

# 627
Кришка,аз как треперя за Дани не знам дали аз нямаше да го сурвакам това зло детенце Mr. Green
Едно подобно един ден в градинката с една свирка му свирна в лицето няколко пъти и той милия като почна да реве и пищи от ужас,добре че майка му на онова се появи,иначе не знам дали нямаше да му обърша някой шамар Crazy

# 628
  • sofia
ar4ita, да, много е деликатно...Как да го осурвакам...То родителите са си за бой, като му дават да разнася гигантски клон, особено, щом посяга така. Едва ли за сефте напада бебче...Ма си изяде боя де. От неговата си майка, де.  hahaha

# 629
нека му е hahaha
Не че аз няма да напердаша Дани ако посяга на другите деца,ама нали си е твоето... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт