). Но даже и не го вземам десерта от кухнята, защото ми писна да го изяждам аз. 
съм ей така. И майка днес като го замачкала, не издържах и й казах да го остави на мира, и да не се чудят защо детето като ги види и пищи (а то наистина пищи). Е като се разсърди тази жена, направо
. Не стига че не помагат (това го преживях), че им водя детето на крака да го видят (и това го преживях, че инъче няма и да си видят внука), а тя имаше една задачка - да си ваксинира глупавите котки, а не го направи. Ами и отгоре на всичко ще ми имат претенции, че си пазя спокойствието и не давам да ми разпищяват детето.

(Шегувам се, разбира се 

Очевидно зареждат големи ментета, но цените си ги бива - моят избор очила си бяха направо от евтинджосите - под тази цена нямаше.
Плаща им се 1,5 паунда на кило и за столчето към 15 лв мисля ми дойде доставката 

А за домата...аз пека филийката, мажа с масло и късам залче хляб и отгоре сирене, домат...не винаги е мокър хляба..макар че вчера намачках всичко с вилицата - маслото, домата, сиренето и маслината и пак му хареса...За филията с жълтъка и сиренето не бях се сещала...тия дни ще го пробвам...като малка много обичах такива сандвичи...
Все се заричам да не му ги давам да си играе, но пък има разни моменти, дето бих му дала всичко, само за да кротне 

И получих акъл - пусни пералнята, приспи бебето и сядай да учиш-приоритет ти е
Аз знам,че ще ни ги дадат,ама накуп сигурно за Коледа 
С прясно мляко захраних пак от Ози.
Препоръчани теми