Веганство

• 6 547
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Тук има постна тема , там има много хубави рецепти .

# 16
Веган готвенето не е особено сложно след като човек натрупа основна информация с какво може да се замести мляко (с ядково); масло (с растителни всякакви); яйца ( в зависимост от рецептата,но има опции разни от намачкан банан,през ябълково пюре,до оцет и сода); сирене (соя базирани най-вече). И туй-то Grinning
Малко четене се иска за набавяне на протеин и осигуряване на разнообразност (има маса продукти,които нашата култура не познава),особено като се хранят подрастващи наоколо.

# 17
http://hihonas.blogspot.com/search/label/%D0%92%D0%95%D0%93%D0%9 … D0%9F%D0%A2%D0%98

Ето още малко ......въпреки, че не съм веган, съм "събрала"  и направила цели 116 рецепти.    Laughing

# 18
Момичета налага се да захраня бебето малко по бързо от колкото ми се искаше ( вчера навърши 6 м), трябва да е с храни които са особено калорични но и да не са алергени. Сега вкарвам авокадо, какво друго мога да дам според вас? Кашите са калорични но няма да му донесат кой знае какво...

Приемам съвети Simple Smile

# 19
Момичета налага се да захраня бебето малко по бързо от колкото ми се искаше ( вчера навърши 6 м), трябва да е с храни които са особено калорични но и да не са алергени. Сега вкарвам авокадо, какво друго мога да дам според вас? Кашите са калорични но няма да му донесат кой знае какво...

Приемам съвети Simple Smile

Безгултен , оризови каши се дават на децата за захранване . Авокадото , не знам дали е подходящо. Плодови , зеленчукови сокчета и пюрета.

# 20
Nivea Simple Smile ,
не знам защо трябва да бързаш,но ако може да е на кърма основно е рахат
АКо ли не-авокадо,банан,сладък картоф,тиква;после варива разни тип овес,киноа,просо и пр надробени. Може да се мисли и за нахут пюриран (?).Аз готови каши с 3то дете не давах изобщо,до 9м си пи кърма,после кисело мляко и полека лека прояде всичко.
Соковете,според мен,са тотално-абсолютно-съвсем ненужна храна,и за малки,и за големи,за кърмачета пък-съвсем не..

Общи условия

Активация на акаунт