На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
София - Анталия: 1306км, 17часа38минути според гуугле мапс

# 271
  • тук-там
София - Анталия: 1306км, 17часа38минути според гуугле мапс

Ха, и аз го проверих  Grinningbouquet Толкова пътувахме и до Кушадасъ - около 1000 км - но ферибота и двулентовите пътища явно забавят ситуацията....Май ще се навия. Аз обичам да пътувам, при положение и, че на 2-3 часа се спира..Ще видим и Истанбул - макар и в движение...

# 272
Огромни благодарности за информацията! Цените са зверски, но пък много сме слушкали през годината! ще се опитам да навивам МиУото! Ще разгледам и другия хотел и ще пиша пак

Ламичке, ето тук е много добре обяснено за Глория голф http://www.teztour.bg/hotel.php?id=1725 . Най-долу има коментар и за голф игрите, което предполагам те интересува.
Иначе съм записала, че към тях е най-голямото голф игрище в Турция, професионална софт анимация, аниматори на всякакви езици, навсякъде безжичен, безплатени интернет, не се плаща в брой, а ви дават магнитни карти за комплекса. Басейни и с морска вода.
Иначе също хубав хотел с голф игрища е Суено Голф http://www.teztour.bg/hotel.php?id=2026. Но не е на брега и не е с фамилна насоченост, а по-скоро за голф играчи и спа.

# 273
  • EU
Не вярвам на Гугъл мапс по-добре Виа Мишлин, но и там не е 100%. От Емералд пишат че пътя е около 20 часа, а обявените цени са за 100% плащане до края на април, за стандартна стая.
За Анталия през Истанбул също се ползва ферибот, разстоянието което се минава по вода е по-голямо отколкото прекосяването на Дарданелите.
Няма как да стигнете за едно и също време до Мармарис и Анталия. Миналата година съм изчислявала какви ли не маршрути. Реалността обаче е 100 км +
 Прминаването през Истанбул от единия край до другия отнема около 3 часа, ако не е натоварен трафика. Пътуването със собствен транспорт е огромно удобство, но има и много рискове. Мислех си, че сме подготвени за всичко, но уви ooooh!
Въпреки премеждията мъжа ми пак иска да ходим  с колата  #Crazy
 Отивам да гледам оферти на Тезтур

# 274
  • Beyond the Frontiers

Много трудно, още нямат цени  Wink

# 275

Много трудно, още нямат цени  Wink

Аз пък моментално отворих сайта да търся цени  Laughing
Ама така е, обнадежди ме evi99 и си помислих, че може вече да са публикувани. Simple Smile

# 276
  • EU
Много трудно, още нямат цени  Wink
какво чакат?  да цъфнат кокичетата ли? Mr. Green

# 277
  • Beyond the Frontiers
Обикновенно пускат програмите в края на февруари след борсата в НДК - специално Тез Тур, но така като си преглеждам пощата и другите горе долу по това време. След 17-19 февруари.

# 278
Здравейте!!!!

Тъй като и аз не мога вече да чакам повече новите оферти, а от снощи и на мен ми влезе в главата таз идея да ходим с кола до Анталия и оттогава гледам все хотелите в немските сайтове Crazy
Благодаря на Татяна  bouquet

Някой да има впематления и отзиви от Vikingen Quality Resort?
Намира се в Аланя.
Четох много лоши мнения за него, а пък на снимките много го харесах... newsm78

# 279
  • Beyond the Frontiers
Vikingen Quality Resort лично аз също го харесах. Хубави, просторни стаи - дори в стандартна двойна семейство с дете ще се чуства добре, въпреки че допълнителното легло е диван. Повечето гости са западноевропейци, но пък е предимно за младежи. Минусите за мен са, че е малка територията му - сградата на хотела е буквално на пътя, а плажът е съвсем тясна ивица. 24 часов ултра ол инклузив, безплатен Wifi по цялата територия, до 02 часа алкохола е безплатен /което обяснява младежите в хотела/ Wink
Общо взето не бих отишла с дете, а по ергенски, защото хотелът иначе си е модерен 4* 4+ *за мен.

# 280
# 281
Galactic Voyager - много ти благодаря за мнението!!!  bouquet

Нашето детенце ще е на 3 тогава, и въпреки всичко решихме да го пробвамве с мъжа ми тъй като на него също страшно му хареса.
Естествено ни хареса и цената - днес резервирах през германския сайт от 22.10, за 7 дена 2 възрастни и 1 дете на 3г. - 312 евро.

За таз цена и на Кушадасъ не мога да идар така че ще пробваме тази година.

Много благодаря и успех на всички при избора на почивка! Peace

# 282
Дано случите на хубаво време за плаж в края на м. октомври!  Praynig

# 283
  • EU
Дано случите на хубаво време за плаж в края на м. октомври!  Praynig
Рисковано е малко в Кушадъсъ края на октомври, но ако има хубав вътрешен басейн, ще си изкарат супер  Sunglasses

# 284
Те не отиват на Кушадасъ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт