На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 82 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Beyond the Frontiers

- KAMELYA HOLIDAY VILLAGE http://www.teztour.bg/hotel.php?id=196 - къщичките са много атрактивни и приятни, самите стаи са по-широки и има различни варианти за по-големи семейства.

Аз пък знам че стаите са доста стари и....кофти, много хора се оплакваха миналото лято. Като стандарт доста под Селин и Фуля.  Thinking
Не би ме изненадало, но аз съм пристрастна и го признах. Като цяло това, което ми хареса най-вече е голямата територия и плажната ивица.
П. П. щях да се претрепя в този комплекс. Разглеждахме го точно след като беше валяло и така се хлъзгаше настилката, добре че един колега с бързи рефлекси ме хвана Wink

# 331
  • София
Татяна, Галактик благодаря и на двете ви за мнението. Май тази година в къщички ми се почива, та доста се зарадвах на отзива на Галактик, ама после пък Татяна писа нещо друго...И сега. А снимки има ли?
Със сигурност ще се разровя по форумите за мнения де 100 %. Но искрено се надявам Blue waters да не е много над нашите възможности, защото май само хубави неща четох преди време за него Praynig
Татяна този хотел, който ми препоръчваш май не се предлага в Б/я или поне не и от Тез newsm78

# 332
  • София
Публикувам като отделно съобщение питането на една съфорумка, която не може да пише във форума  и ми е пратила ЛС -

Здравейте!
Позволявам си да Ви пиша на лични, но съм от тези, които нямат право на пишат все още в този форум.
Имам намерение да почивам в Кушадасъ, като съм се насочила към хотел Омер холидей и към Ефесия бийч. В опитите ми да събера информация за тях, се сблъскам и с някои въпроси. Ще съм Ви много благодарна, ако ги зададете вместо мен във форума.
1. Какво е мнението за фирмите "Емералд", "Ориент 99" и "Дорис"? Какви са отзивите на хора, пътували с тях, през 2010 г.?
2. Хотел Ефесия бийч кога ще отвори врати за този сезон?
Предварително Ви благодаря!

# 333
Ние пътувахме с Емералд  миналата година.Доволни сме,всичко е перфектно организирано.

# 334
И аз се присъединявам към доволните от Емералд.За пръв път пътувахме предната година ,всичко беше 6  Peace
Дорис нищо не ми говори  Shocked

# 335
Аз съм доволна пък от "Ориент 99".Миналото лято ползвахме техните услуги и организацията по пътуването и почивката беше перфектна.Бяхме в Кушадасъ и пътувахме с автобус.

# 336
Момичета,тези хотели от камелийте не бяха ли на много изгодна цена мин.дог???
Аз май ги заглеждах и съм останала с такова впечатление.А може и да се бъркам. newsm78
Мерлински,спокойно може да си смениш паспорта.
Мъжът ми го смени 6 месеца преди да му е изтекъл.

# 337
  • Beyond the Frontiers
Мама МОНИ, нормално е да имаме различно мнение. Но Камелиите хич не са ефтинки, мисля че може да се намерят хотели тип къщички и на по-добри цени.

Аз малко недолюбвам Емералд.

# 338
Аз за Камелията даже нямам пряко мнение, просто споделям какво съм чела като отзиви по немските сайтове  Wink

Мони, Блу Уотерс ли имащ предвид че не се предлага? Миналото лято се предлагаше  Peace

# 339
  • София
Мони, Блу Уотерс ли имащ предвид че не се предлага? Миналото лято се предлагаше  Peace

Не за него. Беше споменала за Club Aqua.

# 340
Аааа. Не знам дали го имаше миналото лято - но може тази година да са го включили в програмата, не се знае!

# 341
А кой е клуб Аква ?

# 342
  • София
Момичета още едно съобщение публикувам, което съм получила на лични -

Здравейте! Моля за услуга! Все още не мога да пиша в този форум, затова може ли да попитате от мое име някой бил ли е в хотел Paloma Renaisansse в Кемер и изобщо има ли повече информация за този хотел. Аз не мога да намеря нищо друго освен цени. Благодаря и поздрави! Надя

# 343
  • Beyond the Frontiers
PALOMA RENAISSANCE ANTALYA BEACH RESORT & SPA   http://www.teztour.bg/hotel.php?id=1999
- плажът е пясъчен, но при влизането във водата има камъчета.
- закрит, отопляем басейн.
- 24 часов ол инклузив, като само по луксозните алкохолни напитки се заплащат.
- пиано бар с жива музика, сладкарница в ол инклузива
- в AI безжичен WI FI в лобито и интернет кафе, в стаите интернета е платен.
- сейф, минибар /всеки ден се допълва/, ел. кани, кафе, чай в AI.
Като цяло съм писала хотел с тежка, луксозна обстановка. Ще потърся снимки.

# 344
http://www.sezergroup.com/de/icmain.asp?id=3
Има аквапарк и имат биоферма, и продуктите от нея ги ползват в кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт