На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 001
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Ау много е интересен  Peace Татяна би ли казала кой го предлага и не се ориентирам в сайта ,но има нещо като изкуствена река,едни хора с каски в басейните и има течение?! Не разбрах какво точно има.
Видях детските пързалки ,чудно е,но тия с каските какво правиха и спасителни жилетки имаха..
Ако е само в Германия имам вариант само да разбера кой го предлага и цените поносими ли са.  Peace

# 346
Това е "дива река" с течение, за това са жилетките и каските.

За цени, пиши ми на лични  Peace

# 347
  • sf
Ние с мъж ми клоним все повече към http://rezerviraihotel.com/bg/186915.html

Някой има ли отзиви? Цени?

# 348
Ние бяхме в съседния хотел  Sunglasses  Минавала съм само покрай плажната му ивица. Имат мн лоялни гости, много популярен хотел е, според мен няма да сгрешите  Peace  Ако искаш цени от немски туроператори, пиши ми на лични  Peace

# 349
  • София
Таня този Аква направо ме накара да се влюбя в него,тук не се предлага май.
Каква красота,да пиша ли на лични за цени или ще ми пратиш ти или Мимозка,благодаря ви предварително,аз съм тотално влюбена.

# 350
  • sf
На мен плажа ми се струва далече от хотела. Искам да няма много ходене пеша  Joy
Но  Иберотела определено ми падна на сърцето.

# 351
Таня този Аква направо ме накара да се влюбя в него,тук не се предлага май.
Каква красота,да пиша ли на лични за цени или ще ми пратиш ти или Мимозка,благодаря ви предварително,аз съм тотално влюбена.

Ако искаш пиши ми на лични  Peace 
Да, не е на първа линия, но има постоянно шатъл до плажа. Друг е въпроса колко ще се ходи на плаж при наличен такъв аквапарк  Laughing

# 352
  • sf
Ами ние много висим на плажа. Вечер там мъж ми и каката тренират. И той самия без плаж не може, та каза,че не го ще. А и аз писах по-горе- направо ме е шубе с малкия да има пързалки и аквапарк. ще почакам да стане по-голям.  Joy

# 353
Плажът в Саръгерме е чудесен, ще видите, и за малкия и пързалките си напълно права. И аз досега не съм почивала в хотел с пързалки, докато детето не може да плува не виждах смисъл. Тази година ще бъде на 5 1/2 години и се надявам до тогава да се е научила да плува, ходи на курс, да видим....

# 354
  • Beyond the Frontiers
Уха, наистина изглежда много добре.

# 355
  • Пловдив
Може ли да помоля и аз за цени за хотела с аквапарка на лични . Предполагам че няма да ме огрее откъм цени ,но наистина и мен ме впечатли "дивата река"

# 356
Може ли да помоля и аз за цени за хотела с аквапарка на лични . Предполагам че няма да ме огрее откъм цени ,но наистина и мен ме впечатли "дивата река"

Цените зависят от мноооого фактори - брой пътуващи, периода, възрастта на децата,... Та цените за едно семейство за един период не може да ти служи за добър ориентир.

# 357
  • тук-там
Айде и на мен....Какъв е проблема да се постнат тук. newsm78

# 358
Обясних какъв е  Wink  Вие ако сте семейство с едно дете на под 2 годинки и искате да ходите през м. май, цените за едно семейство с 2 деца на 10 и 15 години през м. юли изобщо няма да ви помагат, нали?

# 359
  • тук-там
Ясно - мислех, че може да се постне цялостна оферта на самия туроператор!

Общи условия

Активация на акаунт