На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Да и аз си помислих че цените са табличен вид както са в българските агенции и всеки може да си изчисли "неговия случай"

# 361
За жалост няма как, защото за капак хотелът се предлага от няколко туроператора и за една дата единият е най-изгоден, за друга дата друг, за друга дата трети....  Crazy  Та предпочитам да не заблуждавам никой и да търся за всеки по отделно цената за неговата констелация  Peace 

Като ориентир мога само да ви кажа че цените започват от 696 евро за една седмица за двама възрастни и едно дете, настаняване в двойна стая на база ОИ, в периода от 6ти до 13ти май, със собствен транспорт.

# 362
  • Beyond the Frontiers
Уха, това само настаняване нали? Добре звучи все пак.
Порових при нашите туроператори, но нищо не излезе за сега. Може пък в самолетните програми да го пуснат.
П.П. - видях отговора.

# 363
  • София
Галактик пиши им на българите да го включват веднага Naughty
Таня пиша

# 364
  • София

Ако го пуснат със самолетните ще е идеално, защото аз задълже търся нещо със самолет.

# 365
  • Beyond the Frontiers
Таня пиша
Те мен чакат да им кажа.... Wink Mr. Green
Мога само да вметна, че на фона на събитията свързани с Египет и скандал, който се заформя с тях на българския туристически пазар, очаквам жестока ценова конкуренция за програмите за Турция. От което всички пътуващи могат само да спечелят. Twisted Evil Peace

# 366
Galactic Voyager , дано да си права, а да не вдигнат цените поради рисковете на дестинации като Египет и Тунис.   bouquet

# 367
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager , дано да си права, а да не вдигнат цените поради рисковете на дестинации като Египет и Тунис.   bouquet
Те не са конкурентни дестинации за лятото.

# 368
Дано си права! Тук се говори че има много сторнирани резервация за Тунис и Египет през лятото и че хората сега се насочвали към Турция и България  Laughing Та, в Турция би трябвало да имат голяма заетост и съответно би трябвало цените да са по-високи  Confused

# 369
  • Beyond the Frontiers
Тука вече се шегуваме, че всичко е план на Бат Бойко - първо Дубай, после Тунис, сега и Египет заминаха, и то какво остава.  Twisted Evil Mr. Green

Иначе, има го и този момент. Аз мисля, че борбата ще е на нашия пазар между нашите туроператори. Ще видим.

# 370
  • София
Галактик ма ние от форума сме сила,така че по добре да те слушат от колкото да направим бойкот Joy

# 371
Не искаме високи цени!!! Mr. Green
Аз разчетите за почивката си ги правя на база цените от миналото лято. И едно евро в повече ще ми дойде нанагорно.

Оф, толкова планове правих за този ROYAL WINGS... Миналата година, когато не почивахме в Турция, все си успокоявах, че тази вече ще отидем в него, но магистратурата ми изяде парите за ROYAL WINGS и ми останаха само за BOTANIK. Вече всички вкъщи са настроени за Ботаник, но вдигнат ли цените, бързичко ще се пренастроим за Ахтопол, да речем. Mr. Green

# 372
  • sf
 Joy А ние за Синеморец на палатки  hahaha
Ако вдигнат цените и моя разчет ще замине на кино.

# 373
Форумски лагер може да направите  Mr. Green

Не съм изобщо в час - какви са скандалите с Дубай и пр.?

# 374
  • София
При всички положения ще има спекулации,на бг черноморието също ще вдигнат цените като едни истински българи и ще се възползват.Мисля че септември за Турция ще е по добре като се има предвид почването на учебната година на руснаци и немци,но ако и тук го приемат.Нас все още няма да ни хване.
Таня е права,а и както знаем чукнеш нещо в гугъл и веднага бг мама Laughing

Общи условия

Активация на акаунт