На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 072
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Beyond the Frontiers
Не искаме високи цени!!! Mr. Green
Аз разчетите за почивката си ги правя на база цените от миналото лято. И едно евро в повече ще ми дойде нанагорно.

Оф, толкова планове правих за този ROYAL WINGS... Миналата година, когато не почивахме в Турция, все си успокоявах, че тази вече ще отидем в него, но магистратурата ми изяде парите за ROYAL WINGS и ми останаха само за BOTANIK. Вече всички вкъщи са настроени за Ботаник, но вдигнат ли цените, бързичко ще се пренастроим за Ахтопол, да речем. Mr. Green
hahaha Joy

# 376
При нас крьга се стесни и се очертава да изберем Stone Palace заради големите развлечения за децата - пьрзалки, батути, каросерии, люлки и какво ли не... както казват доволни деца, отпочинали родители   Laughing Party http://www.stonepalacehotel.com/de/index.html

Евентуално и на Аква клуба сьм хвьрлила око, но като резервен вариант. И двата хотела са на час от летището, но пьтя се изтрайва. От Иберостара в Сарьгерме се отказахме, Татяна, че каката ни иска пьрзалки и екшьн, а там не видях да има. Евентуално Робинзона там има, но цените са едни... ние ще водим и майка ми, че гледаме да се поберем някак 5-мата барабар с децата Wink

# 377
Ива, Робинзона в Саръгерме изоооообщо не е за деца, там дори и миниклуб няма, той е направен за двойки и ергени  Laughing  Вижте Робинзон Памфиля, там има пързалка (ние там ще ходим) и миниклубът бил мн добър, каките там са истински педагожки.

Иначе много екшън за деца има във вече споменатите тук Club Blue Waters в Сиде и Lykia World в Олюдениз  Peace

Ще погледна пак в каталозите дали не намирам и нещо друго интересно Peace

# 378
Ива, Робинзона в Саръгерме изоооообщо не е за деца, там дори и миниклуб няма, той е направен за двойки и ергени  Laughing 

Aз това пьк хич не го дочетох  Embarassed Интересен е евентуално и Club Blue Waters, не бях го видяла досега. Ще му погледна цените.  Hug Олюдениз обаче ще ни е далече, на 2 ч. пьт от летището..

Уфф то толкова много хотели, точно се навия за един и излезе друг по-хубав..  Mr. Green  Mr. Green

# 379
Олюдениз обаче ще ни е далече, на 2 ч. пьт от летището..

Уфф то толкова много хотели, точно се навия за един и излезе друг по-хубав..  Mr. Green  Mr. Green

Мдаааа, мисля че на всички пишещи тук е позната тази дилема  Mr. Green

Олюдениз не само е отдалечено, но и пътят бил с много завои....

# 380
Здравейте!
искам да попитам някой ходил ли е в Глория Голф Ризорт http://www.gloria.com.tr/Gloria-Hotels-And-Resorts/Hotels.aspx?otelId=1 и какви са отзивите?

През 2009 г. бяхме там. Като цяло впечатленията ми са много добри. Тъй като всеки има различни критерии, за да бъда полезна по-добре задай конкретни въпроси.
Благодаря много! Аз много харесах този хотел, но явно се разколебаем, тъй като е от скъпите, а тази година не е много обещаваща от към финансови постъпления  Embarassed Най-вероятно ще търсим по-скромни варианти, но на пясъчните плажове до Анталия.
Как вървяха цените през 2009?

Сбъркала съм - година беше 2008. Цената беше около 2200 Е. Пътуването беше в средата на август, със самолет и дете над 7 години.

# 381
Ива и тоя е много хубав моля те дай подробности. Къде го намери?

# 382
  • тук-там

И аз го разгледах, ама нашите агенции не го предлагат - или поне аз не намерих.

# 383
Колкото и да ми е мъчно, май тази година ще пропуснем почивката в Турция... с тези 85 евро на човек летищни такси, ooooh!демек за моето семейство започвам от 500лв... ще ми дойде в повечко.

# 384

Ами от БГ незнам, аз гледах по немските страници или по-точно ето тук може да се резервира от Германия: http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Stone+ … de-hid_31159.html

# 385
  • софия
стоун палас се предлагаше със сигурност от тук миналите години, и беше евтин

тази година и ние може би ще се разминем с любимата ни турция
не съм гледала цени и оферти  (то има ли вече), но като гледам тенденцията с повишаването на цените последните години... а и с летищните такси прекаляват вече
уф, аман от тая криза
има хотели, в които сме били и миналата година бяха на двойни цени  Shocked

# 386
  • sf
Аз подметнах на мъжо,че не ми се дават тия пари за почивка в Т, а по-добре да ходим на къмпинг в Гърция. Той обаче не ще, Турско му е слабост.

Сега пък още един хотел харесах Клуб Тархан в Дидим- и цената ме устройва на Ориент 99.
Ще почакаме да видим Иберотел Саригерме какви цени ще искат и ще решаваме. Искам вече да изберем, да платим нещо и да ми се маха от главата  Mr. Green

# 387
Искам вече да изберем, да платим нещо и да ми се маха от главата  Mr. Green

И на мен така ми се иска и за това чакам с нетърпение цените на Тез тур. Щото преди да изберем и платим, трябва да видя дали ще има разбирателство между бюджетът ми за почивки и офертите или ще се получи катастрофално несъвпадение. Wink Така че чакам с нетърпение края на февруари. Обаче аз съм фен на 6-дневните пакети, пък те излизат малко по-късно, така че има да си чаааааакам...

# 388
Хайде на офертите, моля! Grinning

Цени на Тез тур

Аз ще чакам по-изгодните 6-дневни пакети, но и тези изглеждат доста добре. Поне по спомени от миналата година не виждам съществена разлика.

# 389
Чувствам се като индианец - моля помогнете - Гледам Делфин Ботаник на Тез.
2 възрастни + дете 5г. цената на стая стандарт за 04.06.2011 е 1195Е във втората тазблица, а в четвъртата таблица е 1524 Е?
Защо така?

Общи условия

Активация на акаунт