На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 014
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За Дидим - препоръчвам Didim Beach Resort, въпреки че впечатленията ми са от преди няколко години - хотелът е доста лъскав. Миналото лято бяхме в Palm Wimgs - по-скромен като база, въпреки че всичко все пак е отлично. Недостатък, нещо което страшно ме дразнеше, защото "аджаба", нали затова бием толкова път, за да е всичко на шест - не чистеха плажа. Вечер кошчетата преливаха, бяха пораснали на височина с 1м. Не чистеха пясъка. Това не ни се е случвало в друг хотел.

# 241
  • Beyond the Frontiers
Фъстъчка, много зависи от хотела. В такъв случай бих препоръчала да помолите/настоявате агентът, с който работите да се свърже с хотела и д се информира по този въпрос директно. Хотелите, които имат такава политика като Ела квалити не са много. Що се отнася за транспорта - от цената с автобус вадите 60 лв горе долу и ще се ориентирате за стойността на настаняването.

# 242
  • София
И ние сме се спряли тази година на Аква фентъзи. Досега сме били в "Кощур" и в "Гранд темизел" в Айвалък. Искам да попитам тези от вас, които са били там, дали има забавления за 3 годишно дете. Гледах сайта на хотела и аква-парка и повечето неща ми се струват подходящи за по-големи деца.

# 243
Rouzi в Аквафентъзи има поне 2 басейна с по-бебешки пързалки .В Аквапарка има детска част съвсем бебешки пързалки има на нея,естествено за по-големите по-голям избор...Има и детски клуб,но детето ти едва ли ще иска да го оставиш.Моята на 3 г и на 4 пак изобщо не даваше и дума да се издума да отиде без мен там...
Но специално басейни с бебешки пързалки в Аквафентъзи има избор.  Peace
Бебешка кухня имаше в Аквафентъзи,но не обърнах внимание какво точно,но имаше и гореща вода,съдове и пр и сама да си приготвиш ,примерно морков сварен или картоф и да пасираш..или пък ако имате каши да ги разтворите там..

# 244
  • София
Благодаря ви!  Hug

# 245
Здравейте!
искам да попитам някой ходил ли е в Глория Голф Ризорт http://www.gloria.com.tr/Gloria-Hotels-And-Resorts/Hotels.aspx?otelId=1 и какви са отзивите?

# 246
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!
искам да попитам някой ходил ли е в Глория Голф Ризорт http://www.gloria.com.tr/Gloria-Hotels-And-Resorts/Hotels.aspx?otelId=1 и какви са отзивите?

Ламичке, аз съм ходила - ще ти пратя утре снимки. Мнооого луксозен и много хубав хотел, страхотно обслужване.

# 247
Здравейте!

Ламичке, аз съм ходила - ще ти пратя утре снимки. Мнооого луксозен и много хубав хотел, страхотно обслужване.
Тъкмо ти бях писала в скайп същият въпрос ... Хахаха!
зависи какви са цените, но като цяло този хотел ми харесва много...

# 248
  • София
....зависи какви са цените, но като цяло този хотел ми харесва много...
Цените са.....убийствени. Laughing
Много добър хотел, но много скъп, според мен, разбира се. Peace

# 249
  • Beyond the Frontiers
Цените са ужас...., истината е обаче, че този хотел включва доста неща извън стандартния олинклузив в цената и всяка стотинка си струва. Хотелът е всъщност огромен комплекс, заедно с другите, обширни пространства, ливади, огромен амфитеатър за анимация, който е по-добре оборудван от професионалните български театри/опери, просто приказка...Дори да е пълен, тълпа няма да има. Много добре е замислен като разположение. Лично за мен е хотел от сериозна класа извън масовия туризъм.

# 250
Глория Голф от години ми харесва, но съм го разглеждала само на снимки Laughing До колкото помня, това е един от най-скъпите хотели в Белек и въобще в Анталия.

# 251
според мен Cornelia Diamond Golf Resort & SPA Belek Turkey e по добър Peaceбяхме там 2008 тъкмо го откриваха Peaceпрезнаха го за най добър хотел на белек

# 252
Здравейте, чета темите за море в Турция от доста време, но едва тази година имам желание да отидем на почивка там. Тъй като вие познавате много добре хотелите и курортите, моля препоръчайте ми място.   Двама сме +10 годишна госпожица. Иска ми се нещо много добро, зелено и спокойно преживяване. Ако има възможност и за посещение на забележителности ще е супер. За съжаление можем да почиваме само август, когато сигурно е много горещо. Благодаря предварително.

# 253
  • Beyond the Frontiers
Попитах за отстъпката при пътуване със собствен транспорт при посоченат от мен по-горе фирма - 90 лв на човек, а детето става безплатно.

Ламичке, ето тук е много добре обяснено за Глория голф http://www.teztour.bg/hotel.php?id=1725 . Най-долу има коментар и за голф игрите, което предполагам те интересува.
Иначе съм записала, че към тях е най-голямото голф игрище в Турция, професионална софт анимация, аниматори на всякакви езици, навсякъде безжичен, безплатени интернет, не се плаща в брой, а ви дават магнитни карти за комплекса. Басейни и с морска вода.
Иначе също хубав хотел с голф игрища е Суено Голф http://www.teztour.bg/hotel.php?id=2026. Но не е на брега и не е с фамилна насоченост, а по-скоро за голф играчи и спа.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 09:58 от Galactic Voyager

# 254
  • София
Ясно и благодаря!

Иначе нашите приятели предпочитат да пътуват със самолет и вече не съм много сигурна дали ще стане за Кушадасъ. Вероятно ще сменим дестинацията.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт