На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 059
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
marianna2004 какво означава платена резервация?!Безплатна няма мисля.
Марги много добре е отговорила ,но едва ли можеш да сравниш предаганото в България и това в Турция,става въпрос за обсъжданите тук 5 зв или 4 евентуално.За обслужването изобщо няма какво да сравняваме,бих получила такова обслужване в България евентуално ако, като видя някой от персонала вместо -Добър ден да му тикам в ръката двадесетачка,може и да се усмихнат и да ми донесат тогава кола или пък лед за джина..евентуално  Mr. Green Ама това е ако на всяко виждане  тръгвам с бакшиша напред.Тук там има някакви изключения в България ама те са били повече да ме изненадат отколкото да създадат впечатление за добро обслужване  или отношение.

# 226
  • София
Аз съм била 2 пъти в Дидим - Didim Beach Resort и Palm Wings Resort.

# 227
 Wild rabbit,
На въпросът ти относно избор на стаи в хотелски корпус или във вили в Аква Фентъзи, мога да ти отговоря следното:
Вилите всъщност са най-старата част на хотела, а главната сграда (хотелският корпус) е с по-нови и по-добре обзаведени стаи.
Не мога да се съглася с mimozata, че във вилите е по-добре. Там може да попаднете на кофти изненада. Освен, че е възможно да ви настанят в стаи без тераси, около вилите има доста растителност, която при поливането лъха леко неприятно, да не говорим, че привлича и насекоми. Обзавеждането, както споменах, също е различно. За тишината и спокойствието...ами ние и двата пъти сме били настанявани в близост до лоби бара и рецепцията. Не е било шумно, тъй като стаите са с добра шумоизолация. За близостта до ресторантите... в главната сграда, където бяхме ние всичко ни беше на една крачка- и лоби бара, и основния ресторант, и аквапарка и басейните и пуулбара... Не зная кое mimozata нарича "външен" и кое "вътрешен" ресторант, при положение, че и двата основни ресторанта имат и открита и закрита част. Не знам и за какво обслужване се говори, при положение, че ресторантите (основните) са на самообслужване). Никъде не са се държали с нас нелюбезно, напротив.
Тази година ще бъдем гости на Аква Фентъзи за 3ти път. И сигурно не за последен.
Вие си преценете в коя част да резервирате- хотелски корпус или вили. Ние залагаме на сигурното, а и там повече ни харесва. Peace 

# 228
Външен ,както аз го нарекох е ресторанта ,който е към морето имаше си име,не го помня.Напитките не са на самообслужване ,поне нас ни сервираха  Grinning В големия ресторант искаха да ни изгонят 20 мин. преди затварянето му,като изгакиха почти всичкото осветление,но тъй като бяхме закъснели и трябваше децата да се навечерят,не им обърнахме внимание,почнаха да тътрузят маси и сстолове,наредиха се в кръг около нас и коментираха и пр.Направи ни изключително неприятно впечатление и повече в този ресторант не се върнахме.Като изключа това сме много доволни от обслужването на останалите места.Вилите са по-старата част така е,но миризма от растителност и насекоми в стаите нямахме,обзавеждането беше хубаво,баните не бяха особено нови,но реновирани,запазени,чисти.Една съфорумка  беше се оплакала от проблеми със стаята си,ние не сме имали.Но бяхме 8 нощувки решихме да доплатим още няколко,казаха,че не могат да ни оставят в същите стаи и ни предложиха някакви полетавански стаи без асансьор и без тераса,това вече е старата част.Не ни устройваше и си тръгнахме както беше първоначално предвидено.

# 229
  • тук-там
Благодаря и на двете ви - ще заложа на изпробваното - world room- хотела - на мен много ми харесаха стаите и разположението - бяхме на партера срещу тясната част на основния басейн -  пък и тази година и таткото ще идва и не ми се рискува с мрънкане!  Hug

# 230
Благодаря за бързите отговори!  bouquet  bouquet  :bouquet

Summer beauty - кой от двата хотела би ми препопоръчала? Разглеждах ги и двата, но нещо не мога да реша.... Много ще съм благодарна, ако може да споделиш лични впечатления  bouquet

Има и още един обявен хотел - Веноса - но за него не намирам нищо, май е нов newsm78 В трипадвайзора няма нищо за този хотел, а и сайта им е още един такъв странен newsm78
Някой чувал ли го или още по-добре виждал ли го е този хотел?

# 231
Здравейте момичета, много ви моля ако знаете кординатите на добра и коректна тур агенция във София..благодаря

# 232
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета, много ви моля ако знаете кординатите на добра и коректна тур агенция във София..благодаря
Зависи каква дестинация търсите? И какво точно разбирате под добра.

# 233
Какво беше разстоянието до плажа в Онирия?Има ли стълби?
Дадоха ми 190 евро за 4 стая.Миналата година в Аквафентъзи бяхме за 143 на вечер ,но има време ще помислим ..

# 234
  • Пловдив
Онирия или Карпе Дием се намира в един залив в който най-отгоре е хотела а най-долу е плажа , разтоянието не е много, но има стълби и алеите се вият под наклон . За малки деца около 3години  е уморително може би но ,за по-големи не се усеща.

# 235
Благодаря!Имах такива съмнения..

# 236
  • София
Да се запиша и аз тук.

Решили сме да почиваме в Турция и за сега съм се спряла на Аквафентъзи.

Проблема е, че сме с бебе (тогава трябва да е на 8-9 месеца) и ни се иска да пътуваме с собствен транспорт. Как се процедира с резервациите в такъв случай?

И още нещо. Тъй като тогава горе долу ще се захранваме с бебето,малко няма да е подходящо да го храня с обща храна. Има ли някакви алтернативи да си готвя за бебката сама? Или трябва да и нося готови пюрета?

Ако можете да ми дадете някой полезен съвет, благодаря  Hug

# 237
Фъстъчка ,
цени за автобусни екскурзии вече има, може да резервираш и да попиташ ако си със собствен транспорт каква е цената. Ще ти приспаднат цената на автобуса.
За готвенето - нека някой, който е бил там да се изкаже, но според мен няма да може. 

# 238
  • София
Има бебешка кухня има примерно в Ела/хотела/пюрета мляко АМ.Никакъв проблем за захранването.А и от тук 4-5 бурканчета.

# 239
  • София
В Карпе Дием бяхме с 6-месечното ми бебе. Мъжът ми непрекъснато качваше количката на ръце по безкрайни стълби. Всичко е на нива. И за разходка не е удобно, много е наклонено. Външният бар е долу и встрани, въобще не сме стояли там. Иначе това е един от най-луксозните хотели, в които сме почивали, беше току-що открит, всичко чистак ново - -кошарката за детето я извадиха от кашона, чаршафките също и т.н. Има електромобили, които сноват из целия комплекс. Обядвахме в ресторанта, после се качвах с количката и "тъкър" до къщичката.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 12:52 от summer beauty

Общи условия

Активация на акаунт